sunnuntai 3. elokuuta 2014

Sulkakynät esiin


Sulkakynät on kaivettu esiin ja löysin pienen alun jollekin. Sitä en tiedä, mitä siitä syntyy, enkä edes sitä, pitäisikö tuota herkkää alkua jotenkin hautoa. Rikkoa en ainakaan sitä raaski nähdäkseni, mitä on sisällä. Odotan vain, josko se paljastaisi salaisuutensa.

Minusta hämärä ja sumu ovat kiehtovia juuri siksi, ettei oikein tiedä, mitä niiden takana on - tai sisällä.

Tämä blogi kuuluu samaan joukkoon, en tiedä, miksi tällaisen loin, mikä on tämän tarkoitus ja miksi jokin minussa kaipasi nyt tällaista. Ehkä sanat aikanaan paljastavat, mistä on kysymys. Katsotaan, eihän tässä ole kiirettä. Mielenkiintoista odottaa. Minä jaksan odottaa - entä sinä?

6 kommenttia:

 1. JES! Olin menettää jo toivoni palaatko enää blokkaamaan. Jaksoin odottaa...! :) Mikä onkaan kaiken tarkoitus..ihmetellään ja kysellään!

  Tervetuloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini, kiva kun vielä muistat ja tulet käymään. Yhtään en tiedä, mitä tänne ilmestyy, mutta tulkoon sekametelisoppa. Aika näyttää. Kuvia tulee ainakin, sen tiedän, mutta minkälaisia, se on eri juttu ;-D

   En saa blogiluetteloa toimimaan, enkä lisättyä siihen blogiasi. Se on ihan jumissa, mutta kai se siitä aukeaa jossain vaiheessa.

   Poista
 2. Mikäpä tässä on odottaessa, lämmin kesäpäivä, monta tätä ennen ja vielä muutama jäljellä. Odottaminen on jännittävää :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit katsomaan ja odottamaan. Toivottavasti et joudu pettymään :-)

   Poista
 3. Hyvin tän on sinulta alkanut jo sujumaan, kuin vanhasta muistista :) Antaa ajan näyttää mitä tuleman pitää, mitäpä sitä etukäteen suunnittelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, olen huomannut, että suunnittelee laittavansa sitä ja sitä, mutta sittenkin innostuu jostain muusta ;-D

   Poista