sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Face #1429faces2014Sept hosted by Ayala Art

I draw this picture to the memory of Athens and Acropolis museum. There were many old statues. The hairs and nose of this lady were broken but it was too difficult to draw broken nose.

Tämän kuvan piirsin Ateenaa ja Akropoliin museota muistellen. Siellä oli monia vanhoja patsaita. Monilta oli osia rikki, tältäkin naiselta nenä ja osa hiuksia, mutta rikkinäisen nenän piirtäminen oli liian vaikeaa.


13 kommenttia:

 1. Kaunis, onneksi korjasit nenän. Vanhoissa patsaissa on salaperäistä lumoa, olet tavoittanut sen piirteen tässä piirustuksessa.

  Jaaha, oma kuvakin on valmis. Huh, ottaa voimille haastaa itseään poistumaan mukavuusalueiltaan, mutta se tässä haasteessa on parasta itselle. Tulee kokeiltua kaikkea ja mieli on avoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä patsaalla on hienot hiukset. Täytyy vain ihmetellä tekijän taitoa, joka kiveen hakkaa tällaiset. Tai oikeastaan vielä kauniimmat, koska en osannut aitoja piirtää.

   Ahaa, onko tämä siis minun kuvani :-D
   Lyijykynä on minulle mieluinen, mutta huomenna yritän jotain sellaista, mitä teen harvoin...

   Poista
 2. Sait patsaan elämään ja nenänkin tuli korjattua :) Kaunista kynän jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän kuvaan en ole tietokoneohjelmilla koskenut, vaan kevyt rosoisuus tuli akvarellipaperista. Kynä luisti kivasti paperilla ja valkoista jäi näkyviin paperin kuopista. Oli kiva piirtää, kun malli pysyi paikallaan :-D

   Poista
 3. Ehyenä parempi. Hienosti piirretty kokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nenä on niin pieni, että siihen oli vaikea piirtää kärjen puuttumista. Katkennut käsi on helpompi, mutta niin pitkälle ei nyt mahtunut mukaan.
   Ihailen ja ihmettelen näitä antiikin alkuaikojen patsaita. Näissä on jotain ihmeellistä, ne ovat jäykkiä verrattuna klassiseen kauteen, mutta silti näissä on jotain enemmän, myyttistä ehkä.

   Poista
 4. Kaunis on patsas, upea nenä ehjänä. Taitava piirtäjä luo kauniita luomuksia ja patsaita. Tykkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sisko :-) Mitä pidemmälle haaste etenee, sitä paremmin alkaa kynä pysyä kädessä. Otin osaa juuri siksi, että tulisi tehtyä, eikä aina vain jäisi aikomukseksi.

   Poista
 5. Kaunis piirros ja kiva kun korjasit nenän :)
  Taidokas piirros.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piirroksessa nenän korjaus käy, mutta alkuperäisiä patsaita ei oikein voi mennä korjaamaan.
   Kiitos :-)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! Aurinko jo meni mailleen, mutta paistakoon se huomenna sinulle :-)

   Poista