lauantai 20. syyskuuta 2014

Face #20


Are there any faces?? Yes, there are, but You can see them tomorrow. Or maybe You see them already. Who's face are coming here. I don't know, but I hope that my hand knows tomorror.

29Faces 2014September hosted by Ayala Art

Okei, I have a face of today, of course. There are two faces in my drawing. I made this picture with liquid ink and with straw, again. These young ladies have turned their back to each other, maybe they are angry about something, who knows.

*****************

Onko ensimmäisessä kuvassa kasvoja lainkaan? Kyllä siellä on, mutta näet ne vasta huomenna. Tai ehkä näet ne jo nyt. Kenen kasvot ovat tulossa tähän työhön. En tiedä vielä, mutta toivon että käteni tietää huomenna.

Okei, onhan minulla tämän päivän kasvotkin. Oikeastaan piirroksessani on kahdet kasvot. Tein tämän piirroksen nestetussilla ja korrella, taas kerran. Nämä nuoret naiset ovat kääntäneet selkänsä toisilleen, ehkä he ovat vihaisia jostain, kuka tietää.

12 kommenttia:

 1. No mitä ne noin nipottavat, tuolin päältäkö riitelevät? Enpä menis tätä velhoa juuri korjailemaan. (Eka kuva)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain on nyt tullut väliin, kun niin murjottavat.
   Eka kuvaan meinaan huomenna uskaltaa koskea, katsotaan mitä yötaikuri märälle työlle tekee.

   Poista
 2. Mä näen siinä ylimmässä maalauksessa leijonaisen kasvot ja sitten sellasen vähän noitamaisen naisen kasvot.
  Mutta, mutta, mitähän sä sinne maalaat, se onkin eri asia.
  Mutta joka tapauksessa on jo hieno pohja maalaukseen!
  Mielenkiinnolla tulen katsomaan, mitä sait aikaiseksi.
  Olen itsekin tätä haastetta seuraillut ja mieli on tehnyt mukaan, mutta en vaan nyt pysty, vaikka haluaisinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikin maalata leijonainen pitkästä aikaa...mutta ei sitä tiedä, mitä käsi tekee :-)

   Poista
 3. Hineo pohja huomiselle kuvalle, tuohtiiko siihen enäämitään piirtääkään.
  Naiset ovat istuneet odottamaan mitä pohjakuvallesi ilmaantuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, sitäkö ne naiset siinä odottavat. Hyvä etteivät ole riidoissa, vaikka on tuo vasemmanpuoleinen vähän nyrpeän näköinen, lie aika tullut liian pitkäksi. Jospa hän olisi halunnut minun maalaavan jotain muuta :-)

   Poista
 4. Tytöt näyttävän kyllä suuttuneilta toisilleen, hienot piirrokset kyllä. Ylimmäisestä pikkukuvana hahmottuivat kasvot ja toinenkin hahmo kun tarkkaan katselin. Mukavaa ja taiteellista sunnuntaita!

  Tuleeko sulle roskapostia nyt kun on koodi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskeneräisestä kuvasta on helppo löytää paljon hahmoja. Juuri katsottiin miehen kanssa yhdessä ja löydettiin tästä kymmenkunta otusta.

   Nyt on tullut valtavasti kommentteja, jotka ovat puoliksi roskapostia, puoliksi ehkä ei. En kuitenkaan jaksa alkaa niitä kaikkia penkoa, siksi laitoin vähäksi aikaa koodin. Toivottavasti ne ovat ne helpot.

   Poista
  2. Ei koodista mitään vaivaa ole. Minulla on jo pitkään ollut pois anonyymit. OpenID asetuksella ei ole tullut yhtään roskapostia.

   Poista
  3. Täytyykin kokeilla sitä, kiitos vinkistä :-)

   Poista
 5. Vaikka yleensä värit vetoavat minuun, tällä kertaa nuo naiset kiinnittivät huomioni. Taitavasti piirretty, niin sulavat viivat. Mitä heidän välillään on tapahtunut/tulee tapahtumaan, on onneksi jokaisen katsojan oma tulkinta, se on taiteessa parasta, kaikki tekevät kuvasta omansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia ei pitäisikään tehdä liian valmiiksi, että katsojalla on mahdollisuus muodostaa oma ajatuksensa. Sama kuin tekstissä, niin aukkoja lukijalle pitäisi jäädä riittävästi.

   Tänään tein tuota värillistä kuvaa eteenpäin, ja minusta kuva huononi vaan :-o

   Poista