torstai 4. syyskuuta 2014

Face #3 the Girl and the Bear29Faces hosted by Ayala Art

Today the Spirit of the Lamp was sensitive mood. He give me a pen and wanted me to draw a little girl with a bear. Here it is, my drawing. He let me give a little pink ...

Tänään Lampunhenki oli herkällä tuulella ja antoi minulle kynän pyytäen piirtämään pienen tytön karhun kanssa. Tässä se on, piirrokseni. Hän antoi minun laittaa hiukan pinkkiä ohjelmalla...10 kommenttia:

 1. Hän on suloinen tyttö ja nalle on hänelle niin rakas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Millin, pientä tyttöä on vaikea piirtää, kun herkästi tulee vanhemman näköinen kuin haluaa. Nyt halusin harjoitella.

   Poista
 2. Hellyyttä hymyssä ja halauksessa.

  Mukavaa, kun lähdit mukaan tähän haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu. Vastustamaton haaste, ei auta kuin nostaa kädet ja lähteä mukaan :-D

   Poista
 3. Such a cutie! Great drawing!

  VastaaPoista
 4. Hei Uuna! Niin kaunis piirustus tytöstä! Itse olen ollut vain fb:ssa enkä postannut täällä lainkaan. Tulin nyt katsomaan, mitä tänne kuuluu ja etsimään sinua, kun en ole fb:ssa huomannut. Näyttävät olevan täysin erillään toisistaan nämä 29 faces -ryhmät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkka! Täytyykin yhdistää tämä facebookiin myös. Minä taas olen ollut siellä vähemmän. Innostuin nyt noista google+:n ryhmistä. Siellä on ryhmä "Abstract Photography", jossa on upeita kuvia. Olen itsekin laittanut sinne kuvia ja saanut hyvää palautetta. Myös Millin "Kuvasta digitaidetta" on kiva ryhmä, siinäkin olen.

   Poista