tiistai 14. lokakuuta 2014

Akvarelleja...


Olen laittanut google +:aan uusia vesiväritöitäni. Koska kaikilla ei ole plussa käytössä, laitan muutaman tännekin. Nämä ovat otsakkeen abstraktit alla, mutta kummasti vain silmä näkee näissä muutakin. 
18 kommenttia:

 1. Upeaa värinkäyttöä! Näen ainakin silmiä, mitä katsovatkaan? Vuoret näen myös jokaisessa ja siellähän minä mielelläni olenkin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin vuoret kiehtovat, siksi ne ilmestyvät usein töihini. Kiitos :-)

   Poista
 2. Näen taas kasvoja:
  Ylimmäisestä partainen mies ja toisetkin kasvot pienemmät, kuin isomman sylissä.
  Keskimmäisestä silmät ja nyrkkeilyhanskat.
  Alimmainen sivukuvakasvot ja voimakas käsi edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihmettelen, miten nyt on kasvojen aika. Olen koko ikäni maalannut muuta kuin ihmistä, joitakin muotokuvia lukuunottamatta. Nyt kasvojen maalaus kiinnostaa, vaikka näissä en kasvoihin pyrkinytkään, nämä oli tarkoitus maalata ihan abstrakteiksi.

   Poista
 3. Hui kauhistus!! Kenen kanssa olet lähtenyt seikkailemaan. No ekakuvan kaveri on lempeä, mutta alakuvassa on leikki kaukana. Hienoa työtä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä näen alakuvassa naamion, sinä ehkä naamion taakse :-o
   Seikkailua tämä on kirjaimellisesti ja siveltimen leikkiä, eihän sille mitään voi, jos katsoja peilaa omia pelkojaan kuviin ;-D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No heippa Mustarastas Kuvittelija! Kiva kun istahdit kivelle laulamaan. Sinut näkee nykyisin enemmän tuolla facebookin puolella. Tule nyt tekemään Millin Teemakuun taidetta. Vielä ehdit hyvin.

   Poista
 5. Katsoin näitä niin etten yrittänytkään "nähdä" muutakuin kauniit värit, niitähän näissä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värejä, valumia, pintoja...niitä näissä on etsitty ja ennen kaikkea valoa ja avaruutta joukkoon.
   Kun tekee peiteväreillä, tekee helposti työn liian tukkoon. Muutenkin tuntuu nyt olevan vaikeaa jättää tarpeeksi aukkoja.
   Tänään kävin ostamassa uudet värit ja hyviä vesiväripaperiarkkeja. Tykkään karkeasta paperista, siinä väri valuu koloihin tai sitten sivellin hyppää yli, jolloin saa ilmaa työhön.

   Poista
 6. Se on kyllä totta että silmäni näkee erilaisia hahmoja..hienoja juttuja ja värien leikkiä.Ihastuttavaa taidetta.Juu olen vielä täällä-vasta uudeksivuodeksi kotiudun.Kivaa loppu päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinä jäitkin sinne lähes asumaan :-)
   Kyllä siinä ehtii sitten vähän taiteilla sielläkin. Kiva kun välität tuulahduksia sieltä lämpimästä, ei tekisi minunkaan nivelilleni pahaa. Onneksi on tämä maalaus, se saa unohtamaan lähes kaiken muun.

   Poista
 7. Kirjoitin jo jotakin johonkin... Siispä uudestaan. Upeita maalauksia, mielikuvitus lentää niiden mukana. Kyllä sinä osaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggeri kenkkuilee nykyisin välillä, joskus en saa edes oma vastaustani läpi. Kun menee uudelleen, se onkin tullut...
   Kiitos sinulle :-)

   Poista
 8. Upeita töitä! Kasvoja näkyy minullekin... ekassa on lempeä vanhempi mies... jokin linnanherra varmaan. Alimmaisessa näyttäytyy väsynyt härkä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin näen sen härän välillä, mutta sitten se taas katoaa ja muuttuu muuksi...
   Vesivärit ja abstraktius ovat mielenkiintoinen yhdistelmä :-)

   Poista
 9. Ihania värileikkiä vai olisiko tanssi osuvampi ilmaisu. Tarkemmin katsoesa niin kasvoja niistä löytyy, ekassa minä näen naisen kasvot :) Joskus olen kuullut, että ihmisen silmä hahmottaa helpoten kasvot, se on meidän geeneissä. Pienen ihmisalun kun pitää etsiä joku turvakseen jotta selviää ja kasvoista sen teitää löytyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on sikäli jännää, että ihminen ei ole - siis mallina - kiinnostanut minua vuosiin. Nyt lähes jokaiseen työhön tulee tarkoituksella tai ilman ihminen mukaan. Kiinnostavaa...
   Kiitos :-)

   Poista