lauantai 25. lokakuuta 2014

Jossain on virhe...Ylhäällä vasemmalla on alkuperäinen vesivärimaalaukseni. Sitten en voinut hillitä itseäni vaan piti vähän leikkiä elementsillä ja niin syntyi kolme muutakin versiota. Alkuperäinen on hiukan sinisempi ja kylmempi väreiltään, kuin tähän tullut. Huomasin vasta sitten, kun olin jo kollaasin tehnyt.


12 kommenttia:

 1. En kyllä löydä muuta kuin värierot. Näen moottoripyörän lasit ja kaksoispakoputkiston ja eturenkaan, joitain muita osia. Olet siis ajanut pylvääseen, voi kauhistus sentään, oletko itse kunnossa? Maalaus on fantastinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Waude, hyvin nähty, vaikka en ole kyllä ajanut moottoripyörällä koskaan, en ainakaan pylvääseen :-D
   Virhe on silti olemassa edelleen...
   Kiitos maalauskehuista!

   Poista
 2. Hih, onneksi ei ollut moottoripyörä.. olet tainnut räjäyttää pölynimurin tai sitten avaruudesta tulleet monsterit ovat vallanneet talosi. Mikä virhe? Onko tämä semmoinen etsi eroavuudet -leikki, minä näen vain värierot.

  VastaaPoista
 3. Mä koitin myös hakea eroja näissä maalauksissasi, mutta kyllä kaikki ovat samanlaisia, paitsi sun nimesi vain on yhdessä niistä, eikä edes ole sun alkuperäisessä maalauksessasi!
  Eli kuuluisiko alhaalla oleva, missä on nimesikin, olla ylhäällä vasemmalla puolella.
  Värierot minäkin huomasin, en sitten muutakuin mitä nyt sitten laitoinkin.

  VastaaPoista
 4. Hih, miten ihmeessä tuli mieleeni perunannostokone? Ja löysin kaksikin virhettä, saako paljastaa? Taidan antaa toisillekin mahdollisuuden :)

  VastaaPoista
 5. Värieroja on, vaikka kuinka katson en erota mitään muuta. Tietysti yhdessä on nimesi. Kauniisti pirretyt kuvat kollaasissa. Mikähän kone tämä olisi, nyt teit vaikean tehtävän.

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen vekotin! Jännä kollaasi, mutta virheet jäävät multa näkemättä!!
  ps. Kurkkaapa blogiini, laitoin la 25.10. yhteistä asiaa ... kiinnostaa ehkä myös kumppaniasikin!

  VastaaPoista
 7. Halkileikkaus jostain isosta suodatinjärjestelmästä. Hm..semmoinen tuli mieleen. Toivottavasti virhe ei ole paha, että systeemi pelaa?

  VastaaPoista
 8. Läpileikkaus vatsasta :))

  Ei mitään virheitä!

  VastaaPoista
 9. Laitoin jo kerran tänne ,mutta laitetaan uudelleen. Eli upeat teokset kaikki 4. Kollaasina antaa silmälle erilaisia värielämyksiä. Voiko virheitä ollakaan, mutta olisiko kuvat nurinperin ja kaksi samaa kuvaa?

  VastaaPoista