lauantai 18. lokakuuta 2014

Kiinnostusta ja kunniaa...

Sain Ame's photo diary -blogista haasteen, jossa saan kertoa kolmesta minulle tärkeästä blogista, kolmesta jossa vierailen usein ja mielelläni.

Kuten tiedätte blogimaailma on täynnä mielenkiintoisia blogeja. Yhdessä vaiheessa luin kovasti runoblogeja, nyt kuvat ovat tulleet etusijalle. Tykkään sekä maalauksista että valokuvista.

Ainan-blogiin syöksyn aina kun näen sivupalkissani uuden postauksen tulleen. Ainan blogi on todella mielenkiintoinen, milloin mehiläiset ovat korkealla puussa, milloin kanat karanneet tai muuten vaan ihanasti esillä. Ja sitten vielä blogissa saan ihailla monipuolista taidetta: on mehiläisvahataidetta, joka on minulle aina kiehtovaa ja erilaista; milloin taidetta on poltettu, milloin maalattu, on kasvoja, on abstrakteja...on vaikka mitä. Kiitos Aina monesta piristyksestä blogissasi.

Millin on nyt tehnyt niin paljon meidän piristykseksemme luomalla haasteen Teemakuun taidetta. Uskon että tästä haasteesta on meille iloa pitkään. Millin blogissa olen pitkään ihaillut hänen taitoaan käsitellä kuvia. Aivan uskomatonta, mitä kaikkea Millin tietää muokkaamisesta ja myös koko tietokonemaailmasta. Jos olen tarvinnut apua jonkin ongelman suhteen, Millin on neuvonut ja tietää. Kiitos Millin :-)

Harakka on monipuolisesti lahjakas. Hänen blogissaan saa lukea runoja, katsella ihania luontokuvia, kuvanmuokkaukset ja taidehaasteisiin vastaamiset käyvät käden käänteessä. Vastaukset ovat aina taitavia ja omaperäisiä. Nyt Harakan selkä tekee kiusaa, eikä hän voi olla koneella paljoa, mutta haluan silti kertoa hänen blogistaan, koska se on monen papukaijamerkin arvoinen :-)

Vielä haluaisin kertoa monesta muusta mielenkiintoisesta blogista, mutta jätän haasteen näille kolmelle eteenpäin vietäväksi.Kukkia ei nyt löytynyt, mutta tässä elämäneliksiiriä: sen ja kivojen blogikaverien avulla jaksamme syksyn yli.

Kiitos Ame :-)


6 kommenttia:

 1. Voi kiitos sinä Uuna ihahnainen suittsuttelustasi, aivanhan tässä punastuu... Käyn kannullasi aina kun tunnen vajavuutta touhuissani, ehkä myös muutenkin vain :D Kiitos sinulle >:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa käydä niin, että käyt kannua täyttämässä, mutta hyvä molempiin suuntiin.
   Juuri laitoin viimeisen työn Teemakuun taiteeseen. Siihen olen alkuidean saanut sinulta, kiitos :-)

   Poista
 2. Oi kiitos Uuna kehuistasi ja kaikeasta tuesta ja kannustukseta jota olen saanut haasteblogia aloittaessani. On ollut ilos saada tutustua sinuun ja sivuiltasi löytyy paljon kaunista ja inspiroivaa. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kaiket kehut ansainnut, laita takataskuun talteen heikon hetken tueksi :-)
   Jään innolla odottamaan, mitä seuraavaksi saammekaan tehdä. Mielenkiintoista...

   Poista
 3. Mä myös täällä kiittelen ja kumarran sua!
  Muuten, sun pitämäsi blogit on olleet aina mun lemppareitani.
  Melkein aina ekaks katson, että mitähän se Uuna on laittanut taas mielenkiintoista blogiinsa.
  Olet ollut mulle inspiroiva, kaikkeen hassuun ja mielenkiintoiseen yllyttäjä, ja vaikka mitä kivaa!
  Saat mut innostumaan niin monista uusista asioista ja tekemisistä, että kiitän sua ja sun blogiesi olemassaolosta.
  Mutta nyt en taida ainaskaan tällähetkellä jatkaa tätä haastetta, mutta jos tulee parempia hetkiä, niin koitan yrittää myöhemmin.
  Mutta iso kiitos ja arvostan tätä suuresti!
  Nyt koitan pystyä jatkamaan tätä abstraktia haastetta loppuun asti.
  Konekin taitaa sanoa työsopimuksensa irti, toivottavsti jaksaa nyt edes tämän haasteen loppuun. Sillä jos uusi kone joudutaan hankkimaan, niin siinä sitten onkin taas opettelemista uuden käyttöjärjestelmän kanssa, hö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että sinun on tarkoin valittava, mitä koneella tekee, kun istuminen on vaikeaa. Toivottavasti koneesi kuitenkin vielä jaksaisi. Toisaalta voin lohduttaa, että ei tämä uusi käyttöjärjestelmä lopultakaan kauhean paljoa ole erilainen. Aika nopeasti pääsee kärryille, vaikka ensin esim. kuvien kanssa sai vähän miettiä. Työpöydäksi voi ottaa käyttöön vanhan tutun, ei ole pakko käyttää 8:n pöytää, jos ei ole hipaisunäyttöä, kuten minulla ei ole.
   Kiitos sinulle, nyt on kehuttu puolin ja toisin, niin on hyvä jatkaa pyhäpäivää. Käypäs katsomassa mitä hassua olen tehnyt Teemakuun taiteen viimeiseksi kuvaksi :-D

   Poista