keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Lokakuun abstraktit 4Millinin Teemakuun taidetta ja kyseessä Lokakuun abstraktit 4

Tämän olen maalannut lasille ja myönnän, että ikkunasta tuleva valo tuli nyt avukseni. Onneksi sain vähän apua, sillä nyt niska, jalka ja muutkin nivelet ovat siinä kunnossa, että apua tarvitaan. Valon lisäksi aloitettiin pitkä kortisonikuuri. Siinä varoitettiin manioista ja muista oireista. Minulla varmaan Teemakuun taidemania senkun kiihtyy :-DDD

Olin eilen magneettikuvauksessa ja tästä haasteesta oli paljon hyötyä, puoli tuntia meni nopeasti, kun suunnittelin jyskyttävistä äänistä maalausta. Saa nähdä saanko sen paperille ja näytettäväksi...

Linkistä pääset katsomaan muitten hienoja töitä...

20 kommenttia:

 1. Kurkistus veden alle, kuin akvaarioon katselisi.
  Toivottavasti kortisonista saat apua, vaikka taidemania kuulostaakin kyllä ihan mukavalta manialta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidemaniaan on hyvä uppoutua ja unohtaa kivut. Magneettikuvan äänet syntyvät kuvaksi, mutta kova homma, kun tulee paljon toistoa kuvioihin, joku kerta sen näytän. Nyt uppoudutaan jonnekin pehmeään...

   Poista
 2. Kaunis valo loistaa kuvasta. Upeat värit ja hieno totetus.Oi, toivon parempaa, itsekkin olen "kortisonin orja"joka aamu on nappi otettava että saa niveliin potkua. Tämä lämpö täällä kyllä tekee minulle hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on hyvää lääkettä siellä, valoa, lämpöä ja uusia vaikutteita. Se tekee hyvää. Tule sieltä nyt kuitenkin jo kotiin osallistumaan tähän mielenkiintoiseen haasteeseen.

   Poista
 3. Toivottavasti lääkitys auttaa, nivel, särky ja muut kivut eivät ole mukavia kestää. Teit kuitenkin hienon ja valoisan kuvan jota on kiva ihastella. Näen hahmon valossa hiipivän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä siellä varmaan hiivin, kun yritän paeta todellisuutta. Ihan hyvin olen onnistunut ja tämä taidemania on parasta lääkettä.

   Poista
 4. Upea valon tunnelmainen. Tulee mieleen valaistuminen. Nuorena tuli uteliaisuutta käytyä aura kuvauksessa, melkeinpä tältä aurani näytti.;-)

  Toivottavasti kortisooni alkaa pian auttamaan. Mukana on varmaan myös vatsansuojelu lääke...
  Läheiseni söi kesän kortisooni tabletteja. Vatsa turposi sivuoireena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vatsa on suojattu, mutta posket varmaan pyöristyvät. Näytänpä sitten nuorelta :-)
   Minun aurani joskus kauan sitten hehkui punaisena. Olin kuulemma täynnä elinvoimaa, josta riittää jakaa muillekin. Toivottavasti niin on vieläkin, toisaalta haluaisin kauniin sinisen henkisen auran.

   Poista
 5. Kaunis ja valoisa työ kuitenkin! Toivottavasti saat avun kipuihisi, ne ei ole kivoja ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä saan teiltä kaikilta hyvää lääkettä ja sitten vielä taidemania ja Teemakuun taide, kyllä tässä hyvin pärjätään. Pari nappia ei silti ole pahaksi.
   Tulossa on jyskyttävä työ, sitä on hauska tehdä...saas nähdä onnistunko saamaan äänet talteen...

   Poista
 6. Syksyn ensimmäinen pakkasaamun jää lammella!
  Toivottavasti kivut hellittävät pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähdetään luistelemaan, toivottavasti jää jo kestää. Olen aina tykännyt luistelusta ja ollut siinä aika hyväkin (viime kerrasta taitaa kyllä olla aika pitkä aika).

   Poista
 7. Valoisa maalaus, hienoa kun kivut eivät vie sinua synkkyteen vaan kohti valoa! taide on hyvä parantaja moneen vaivaan, olen myös huomannut.
  On ilo kuulla, että haaste tuli sopivan aikaan ja auttaa sinua jaksamaan. Taidemaniaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taide vie ajatukset muualle ja kipu unohtuu, tai ainakin lievenee. Se on sitten eri asia, mitä sitten tapahtuu, kun nousee huonosta asennosta ylös ja menee lepäämään: silloin annetaan taidemanian lääkitä ja suunnitellaan seuraavaa työtä. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :-D

   Poista
 8. Vilkkaan näköistä aivotoimintaa maalauksesi sisältää. Hyvin sait asian esille ja valo takana vielä korostaa tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivotoiminnan kuvaaminen kestää useamman päivän, niin siellä kuin täälläkin. Tämä on odottelukuva ja toivoa paremmasta olosta. Siksi valo...mutta jospa tämä onkin jo kuva niskasta ja sen paratumisesta... Toivotaan niin.

   Poista
 9. Tässä työssä värit ovat valoisia, ne loistavat ja se tulee mielen maisemasta joka siellä lentää kauniina! Ja antaa voimaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin katselen tätä työtä ja hamuilen kohti tuota valoa. Siellä on uusi päivä ja uudet voimat.

   Poista