lauantai 20. joulukuuta 2014

Teema 3, Joulukuun kortti 9 sekä kollaasi
Teemakuun taidetta, teema 3, Joulukuun kortit, kollaasiTässä kortti 9, eli värikästä, värikästä, värikästä...Uuden vuoden tinaa tässä jo sulatellaan, mutta vielä ei tiedä, mitä siitä muodostuu. Kipataan lumeen tai veteen vasta uutena vuotena.

Halusin kuitenkin tehdä jo haasteen valmiiksi, niin joulun jälkeen saa aloittaa puhtaalta pöydältä.

OIKEIN HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE

JA ERITYINEN KIITOS MILLILLE mielenkiintoisesta ja upeasta haasteesta. Olet syksyni pelastanut ja varmaan koko ensi vuodenkin :-D26 kommenttia:

 1. Olen sanaton, niin kaunis teoksesi on, se saa valon leijumaan, yli pilvien se kiidättää vieden minua mukanaan, ajatuksiin kaukaisiin, vuorille, merien syliin, tunteisiin kuohuviin, tämä jättää jäljen.. ja herkän kyynel asuu joka kuvassa. Kiitos Uuna!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther! Kommenttisi on kuin runo, se saa minut herkistymään.
   Nyt on hyvä aloittaa joulun aika, ottaa vastaan se lapsuuden taika ja vain olla ja nauttia tämä vuoden herkin aika.

   Poista
 2. Kaunis kollaasi syntyikin upeista joulukuun korteistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Oli mielessä tehdä vielä yksi pyöreä tuohon keskelle, mutta toiseen suuntaan sitten kortit veivät. Nyt enkeli siinä keskellä haluaa huomiota :-)

   Poista
 3. Such a beautiful collage of cards Uuna!
  The arrangement and placement of each fits just so in their perfect spot!
  May you and your family have a wonderful Christmas time and a very healthy New Year-2015!
  lots of love from afar ~ Jackie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You dear Jackie so much.
   I hope we all'll have a very interesting year 2015, ful of art and amazing happenings. But first: Merry Christmas Jackie :-)

   Poista
 4. Upea tämä yhdeksäs kortti. En tiedä miten, mutta todella kauniiksi tehty. Ja entäs kollaasi. Siitä tuli täydellisen kaunis ja enkeli sopii keskelle, kuin nappi silmään. Kollaasi olisi ihanan kaunis seinällä isona tauluna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin tässä käy joulukiireiden keskellä. Sydämellinen onnitteluni kollaasin valmistumisesta :-)

   Poista
  2. Kiitos, kyllä tuossa ensimmäisessä kommentissa on jo kehuja yllin kyllin :-DD
   Oikealla ylhäällä oleva kuva on sellainen, josta itsekin pidän. Se on jotenkin salaperäinen, siitä voisi tehdä kollaasin, tai edes kortin. Katsotaan...

   Poista
 5. Siellä ollaan jo päästy sulattelemisvaiheeseen, bravo! Tosi hienoja kortteja kaikki, värikkäät ja vähemmän värikkäät, upea kokonaisuus. Ja ei muuta kuin papukaijamerkki kainaloon ja ketarat kohti kattoa.Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voi heittäytyä oljille ja alkaa viettää joulua! Hommat on tehty ja loma alkaa. Jos siis maltan pitää lomaa. No, jonkin verran kuitenkin, mutta on on kaikenlaista pikkuhommaa.
   Kohta taas nähdään ja odotetaan mielenkiinnolla, mitä ihmettä Milli meille keksii :-D

   Poista
 6. Onnittelut sinulle, olet suorittanut tehtävän kauniisti ja juhlallisesti! Hieno on kollaasi, siinä on värien voimakkuutta ja persoonaa. Erilaisuus korostuu kun katselee kaikkia kortteja yhdessä.
  9 kuva on loistokas ja väriä tulvillaan, upea kortti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sisko! Joskus voisi ajatella jo alunperin myös kollaasia ja tekisi kaikki työt samankokoisina, niin kollaasi olisi helpompi rakentaa. Mutta ei sitä siinä vaiheessa muista, kun innostuu jostain aiheesta.
   Tehty on kuitenkin kaikki, omalla tavalla ja persoonalla :-)

   Poista
 7. Upeaa värin räiskettä kortissa ja tasapainoinen hieno kollaasi. Kyllä näihin on töitä tehty ja lopputulos on täydellinen.

  Hyvää Joulua sinullekin kaveri. Ensi vuonna uusin vinkein :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jo alkaa kutkuttaa, että mitähän seuraavaksi tulee :-D
   Mutta pidetään nyt joululoma ensin ja sitten jatketaan uusin voimin ja innoin.
   Kiitos kehuista :-)

   Poista
 8. Upeaa räiskettä ja tulisuutta on yhdeksäs korttisi!
  Onneksi olkoon! Olet ansainnut papukaijamerkkisi! Se löytyy TÄÄLTÄ
  Hieno kokonaisuus tuli kollaasistasi, enkeli on ansainnut kunniapaikan. Kiitos sinulle Uuna, kun olet ollut mukana, olet innostanut ja kannustanut Teemataidetta eteenpäin, niin kauan jatketaan kun intoa riittää.
  Nautitaan Joulusta rauhassa ja sitten jatketaan taas :) Jouluiloa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Millin joulun toivotuksista! Nyt jo kutkuttaa, mitä on tulossa, mutta parasta kai malttaa viettää joulu ensin. Perhe muuten ihmettelee, että mitä se on koko ajan koneella, eikä ruoka valmistu :-D
   Haaste on vain niin kutkuttava, ei sille mitään voi. Pian taas päästään uusiin metkuihin.

   Poista
 9. Onneksi olkoon, ysi täynnä! Ihanaa, kun pääsi jo vähän kurkistamaan tulevaan vuoteen eli tinan saloihin!

  Moniulotteisia, taiteellisia kortteja sinulla. Pidän erityisesti noista, jotka näen avaruusaluksen ikkunoina, avaruuden näkymät levittäytyvätt edessäni.

  Lennetään inspiraation siivillä kohti uutta vuotta, UUna!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu, inspiraation siivet ovat levällään vielä vanhastaan, eivätkä meinaa millään sulkeutua, annetaan niiden siis viuhua. Lennetään pitkin taivaan kantta ja katsellaan, miten maa peittyy ensin räiskyvään värisateeseen sitten huuruun. Onneksi se vielä sentään häviää päivässä, ainakin meillä täällä pohjoisessa, Aasiassa on eri juttu.
   Joulun valoa sinulle :-)

   Poista
 10. Lämpöä hehkuu salaperäinen luolasto, yhdeksännessä kortissa. Ihanan räiskyvä!
  Kaunis kollaasi sisältää kortteja jossa katsojan mielikuvitukselle on hienosti tilaa.
  Onnea, kortit on valmiit!

  Joulun Iloa ja Rauhaa Sinulle!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joulun toivotuksistasi Liplatus, kiitos myös kauniista sanoistasi. Nyt on hyvä hymyillä, kun sarja on valmis. Tässä haasteessa kyllä tekemisen riemu on niin suuri, että maaliin ei ole kiirettä, voi nauttia tekemisestä viimeiseen asti.

   Poista
 11. Kortit ovat upeat! Kollaasi näyttää taiteilijan kädenjäljen. Kiitos! Ja oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulento! Teema oli mielenkiintoinen ja haastava, hauska! Mitähän uusi vuosi tuo tullessaan. Olen aina innoissani uuden vuoden kynnyksellä, koska minulla on silloin tunne, että saa aloittaa taas kerran alusta. Jos on mokannut ennen, niin on taas uusi mahdollisuus.

   Poista
 12. Hieno kollaasi. 9. kuvastaa hyvin vuoden vaihtumista toiseen. Nyt vain eletään ja katsotaan mitä tämä tuhkasta noussut uusi vuosi tuo tullessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä kun jätit vihjeen uuteen kuvaan, tänne vanhempiin kuviin kun ei aina tule usein kurkattua.
   Nyt alkaa taas uusi sarja, piirretään kaaria ja kurveja, vähän suoraakin...Tule mukaan :-)

   Poista
 13. Voi minua, tätäkään kollaasia en ole käynyt katsomassa ollenkaan, mutta ihailen sitä nyt. Jännittäviä ja kauniita joulutunnelmia, etenkin tuo viimeinen oli huikea hyppäys johonkin. Menneisyyden kautta tulevaan? eE ole enää sidottu vuodenaikoihin, joten voin ihailla kesää keskellä talvea tai joulua pääsiäisen jälkeen:) Joulua en kehtaa enää toivottaa, mutta onnen kevättä ja tulevaa kesää.

  VastaaPoista