sunnuntai 11. tammikuuta 2015

ZEN-kalenterihaasteZen-kalenterihaaste. Tein tammikuun ZEN-kalenterihaasteeseen aika vauhdilla, että saan kalenterin käyttöön.

Kuten kerroin jo aikaisemmin, niin Helmikuun tein aikaisemmin, mutta haluan säilyttää sen muistoja kalenterissa, vaikka päivät eivät osukaan kohdalleen. Tein silloin joka päivä pienen zentanglen päivän mentyä, näin siten hyvin, missä mennään. Nyt kalenteri on täynnä. Tammikuun ruudut jätän tyhjiksi, että voin lisätä niihin jotain pientä muistettavaa.
28 kommenttia:

 1. Kaunis tammikuu kuin lumilinna jääpuikkoineen. Helmikuussa olisikin ollut tekemistä, jos kerralla olisi pitänyt kaikki pienet kuviot saada, kuvio päivässä on hyvä rytmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvio päivässä piti hyvin ajan tasalla. Tammikuussa taidan tehdä pienen nuotion ja mennä makoilemaan makuupussissa lumilinnaan :-D

   Poista
 2. Voi miten hauskat näistä tuli. Tammikuu pakkasta ja jäätä. Jäälinnan muodossa päivät. Helmikuulla lumisadetta ja jo ihanasti aurinko välillä kurkistaa. Erilaisia lumikiteitä päivien kohdalla. Hienosti oivallettu kuukauden luonteet. Ja niin kuin aina, kauniisti ja taitavasti toteutettu :-) Tällä tahdilla tulee upea kalenteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "joo sama pää kesät talvet". Nyt on jo kaksi kolmasosaa tehty teemakuun taidehaasteeseenkin.
   On näissä kuvioissa ollut aikamoinen näprääminen. Nämä tulevat kivasti niiden muiden väliin kollaasiin. Tulossa monipuolinen kollaasi. Keskiviikko ylärivissä on aivan upea kuvio, samoin moni muukin :=)

   Poista
  2. En ole vielä itsekään varma tulevatko nämä kollaasiin. Laitoin nyt varoiksi molempiin haasteisiin, koska en tiedä miten aika riittää, kun on miin monenlaista muutakin kiinnostavaa menossa.
   Kiitos kaikista kehuista nyt kerralla :-) Mitäs olet itse ajatellut, lähdetkö kalenterihaasteeseen?

   Poista
 3. Fabulous Zen calendars!! I love the little ice draped boxes!! Reminds me of just how cold it is outside right now! Well done Uuna! xo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You dear Jackie! Now I know when february starts and 29Faces :-)
   I think it's better to get many other challenges ready before that. Are You going to come with??

   Poista
 4. Ihailee ja jatkaa ihailua! On nämä upeita,ei voi muuta sanoa. Tuollainen kalenteri ois kyllä hieno seinällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä saa kivan muiston itselleen. Kerrankin kun piirrokset ovat samassa lehtiössä, eivätkä siellä ja täällä nipuissa.

   Poista
 5. Kaunista tammikuun taikaa ja helisevää helmikuuta.Molemmat kuukaudet kuvaavat kauniisti juuri omaa aikaansa.helmikuu tuo jo värejä ja aurinkoa ja tämä tammikuu on lunta tulvilaan kuten juuri nyt.Hämärä päivä jo alkaa illaksi muuttua.Mutta kuitenkin jokaisessa päivässä ja hetkessä on oma taikansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvasin työt aamupäivällä ja kyllä huomaa keltaisuudesta, että valo ei millään riitä. Näitä en voinut vaihtaa mustavalkoisiksi, kun sitten värit olisivat kaikonneet. Sen vähän mitä näissä on, halusin säilyttää.
   Kiitos kovasti RaijaAnnikki :-)

   Poista
 6. Täällä on ahkeroitu oikein olantakaa. Tammikuu on hieno ja käy todellakin samalla myös teemahaasteeseen.
  Helmikuu on huolellisesti joka päivälle merkitty eri kuviolla. Onko sinulla nyt aloitettu kalenteri valmis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ei, tämä on vasta alkua. Säästin vanhasta vain tuon helmikuun, kaikki muu on tehtävä, joten töitä riittää. Minulla jäi silloin pahasti kalenteri kesken, siksi haluan nyt tehdä sen valmiiksi.

   Poista
 7. Tammikuussa ei tietoa sulamisesta! Helmikuussa lumihiutaleet edelleen värähtelevät! Jep, kylmä talvi tulossa ;) Taidokkaat kalenterisivut teit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vietetään talvi nyt tammi- ja helmikuussa pois, että sitten maaliskuussa jo saa kevät tulla ihan oikeasti, kuten viime vuonna. Haimme avoauton pois talvisäilöstä maaliskuussa, ei sitä muuten muistaisi. Sitä vähän korjattiin, siksi pidimme niin kiirettä. Nytkin kyllä haemme sen aika ajoissa, mutta ehkä vasta huhtikuussa. Saa nähdä, millainen kevät tulee.

   Poista
 8. Tosi hienosti aloitit myös kalenterihaasteen, kaksi kuukautta on jo valmis. Tammikuu on pakkasta ja lunta, mutta helmikuussa säät vaihtelevat, niin se aika kuluu. On näissä ollut tekemistä, mutta hieno on tulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen tästä tällaisen muiston itselleni. Tammikuuhun en ole ihan tyytyväinen, mutta kuukausi on jo niin pitkällä, että en voinut alkaa tehdä taas uudestaan. Olisin halunnut siitä enemmän zen-mäisen, mutta olkoon nyt näin.

   Poista
 9. Tammikuun kuvitus on mainio, lumilinna, jääpuikkoja, lumihiutaleita. Helmikuussa on ollut kova työ! Kauniita ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! Itse en ole tammikuuhun oikein tyytyväinen, mutta helmikuun haluan säilyttää muistona siitä edellisestä yrityksestä. Ja muutenkin, kun tein sen kanssa silloin paljon töitä.

   Poista
 10. Vautsi, onpa hienot kalenterikuukaudet!
  Saa nähdä, ehdinkö kalenterihaasteeseen mukaan, kiva olisi kuitenkin siihenkin osaa ottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan Tico siitä toipuu, ehdit taas jotain muuta tehdä. Ymmärtää sen, että se nyt vaatii kaiken huomion, mutta nukkuu varmaan vielä jonkin aikaa aika paljon, kun on lääkkeitä ja muuta.
   Kiitos Harakka :-)

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Mukaan siis vaan, ihan omin kuvioin :-)

   Poista
 12. Näen tammikuun kuvassa on lunta. pakkasta ja loskaa, aivan kuten nyt tammikuu onkin. Kauniit kuviot löytyvät helmikuu kalenteristasi.
  Hyvä näitä hasteita on vähän yhdistää, minullakin on jo tammikuun kalenteri alussa, kun nämä arkiasiat saan kuntoon, nin pääsen taas jatkamaan sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteita tulee monta päivässä, pakko näitä on alkaa yhdistää. Ja nämä kaksi sopivat yhteen, kun ovat tekotavaltaan sukulaisia.
   Kiva kun kalenterihasteeseen tulee muitakin. Jaanakin jo vihjaisi kalenterin olevan menossa...
   Kiitos Millin :-)

   Poista
 13. Voi kuin ihana! Tykkään tuosta tammikuun ilmeestä ja helmikuussa riittää katseltavaa koko kuukaudeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vosi vielä tehdä silmät jokaiselle lumipallolle, jääpuikot kun näyttävät hiuksilta :-D
   Kiitos Tuulento :-)

   Poista
 14. Ihana Tammikuu ja Helmikuuta pitää jäädä tutkimaan vähän pidempäänkin! Kiva kun tulit mukaan kalenterihaasteeseen!

  VastaaPoista