lauantai 7. helmikuuta 2015

29FacesFeb2015, 6 and 729FacesFeb2015 Hosted by Ayala Art. Thank You :-)

Kasvot 6 ja 7 ovat nyt myrtyneistä ja ärtyneistä henkilöistä. Aina kaikki ei ole satua ja leijumista, joskus arki tulee vastaan, eikä silloin paljoa naurata.

Faces 6 and 7 are from persons who are embittered and irritated. It alwayis isn't fairy tale and floating in air, sometimes weekday comes and then it doesn't laught very much.


16 kommenttia:

 1. Tuttuja tunteita noilla kasvoilla, töiden tummuudessa ja värimaailmassa on jotain Rembrandtmaista synkkyyttä.

  Ei tainnut olla hyvä päivä eilen :(  VastaaPoista
 2. Molemmissa esiintyy kuvattu ärtyneisyys, yläkuvassa enemmän. Värit kuitenkin pehmeät vaikka tummaa onkin. Hyvä että maalaukset ovat myös arkea.

  VastaaPoista
 3. Ei elämä ole aina pelkää hymyä, hyvin olet kuvannut arkiset ilmeet.

  VastaaPoista
 4. Taitaa olla puupojan vanhemmat, isä vähän katsoo kriittisellä silmällä poikansa kujeita,mutta ei nämä nyt niin kovin myrtyneiltä näytä, hetken väläys normaali arkea. Hymy on oikeastaan aika harvinainen vieras kasvoilla, käväisee vain pikaisesti silloin tällöin.

  VastaaPoista
 5. Harmittaa vietävästi, mutta minkäs teet...
  Näen miehen kasvoissa nopempaa toipumista ikävästä tilanteesta kuin naisen...vai peilaanko vain omaa elämääni.

  Upeita töitä kuten myös edellisessä postauksessa.

  VastaaPoista
 6. Miehen kasvot kuvastavat selvästi tyytymättömyyttä, nainen on mielestäni enemmänkin epäilevän näköinen. Positiiviset tunteet, eivät ole kuitenkaan kummankaan kasvoilla nyt. Ehkä huomena jo kuitenkin.
  Sitähän elämä ja arki on, satua äärimäisen harvoin, onnikin vain murusina.
  Vaan sen jos hyväksyy ja aikoo pärjätä, on vain jatkettava. Ei kai iloa olisi, ilman surua ja kiukkua. Onneksi on monenlaisia tunteita. Työt ovat omaperäisiä, mielenkiintoisia ja hienosti piirrettyjä. Tunteet kuvastuvat hyvin.

  VastaaPoista
 7. Ei aina ole helppoa, joskus ärsyttää ja hymy on hyytynyt. Kuvat on kuin veistettu ja valo heijastuu kasvoihin. Hienot työt!

  VastaaPoista
 8. Tuleehan sitä joskus sanottua ettei paljo naurata.Totta puhuen nauru pidentää ikää ja siksi on tuo huumorintaju pidettävä yllä. Todella kasvot on joskus juuri tuollaiset..ehkä meillä kaikilla-joskus olleet.Hyvin sait tunteen esiin.Kiitos.

  VastaaPoista
 9. Ei elämä aina mene putkeen ja se näkyy näissä kasvoissa. On tämä elävä tämä sinun tekniikka tehdä kurttupaperille. Värit vielä korostavat tunteita. Näissä on sitä jotakin.

  VastaaPoista
 10. Elämä on joskus myrtsiä ja joskus vieläkin myrtsimpää, minkäs teet! Hienot ukot kuitenkin!

  VastaaPoista
 11. KIITOS kaikille mielenkiintoisista kommenteista! Tiedättehän synkät romaanit, joita naureskeleva kirjailija kirjoittaa. Näiden kuvien kanssa on sama juttu. Minulla on kaikki hyvin, enkä itse ole yhtään ärtynyt enkä kiukkuinen. Teki vain mieli kokeilla, saisiko sitä esitettyä muunlaisia ilmeitä kasvoihin. Näyttää onnistuneen. Huokaiskaa siis helpotuksesta, olen ihan oma itseni edelleen. Ei tarvitse enää arvuutella, mitä minulle on tapahtunut. Ei mitään pahaa, olen maalannut Pipsaani antaumuksella ja pian saatte nähdä tuloksia. Ei siitä ihan alkuperäistä tullut, mutta tällä hetkellä mieluinen.

  VastaaPoista
 12. Harmitus on käsin kosketeltavaa... ja osa elämää valitettavasti. Samoja tunneskaaloja kävin tänään läpi...
  Hienot työt, tykkään todella!

  VastaaPoista
 13. Voi miten hyvä kun laitoit tällaisiakin ilmeitä, eihän tämä maailma ole pelkkää hymyä!
  Tämä miespuolinen henkilö vaikuttaa elämäänsä pettyneeltä peräkammarin pojalta. Luulen että hymyäkin löytyy, kun joku osaisi painaa sopivasta napista.
  Naisen kasvoille hymyä tuskin kovin helposti saa. Perusäksy :)
  Olipa taas ilmeikkäitä kasvoja!

  VastaaPoista
 14. Miehen kasvoilta oikein tuntee, että on ärtynyt jostain.
  Naisen kavoilla jo vähän alkaa kiukku laantua.
  Mutta tosi upeat työt, hieno pohja ja värit kummassakin!
  Kuin tulenleimaus olisi koskettanut molempia!

  VastaaPoista
 15. Nämä ovat kyllä aivan mahtavia kasvoja. Tykkään!

  VastaaPoista