torstai 12. maaliskuuta 2015

Uskomattoman ihanaa postia


Sain tänään niin uskomattoman ihanaa postia, etten malta kädestäni laskea postauksen ajaksi.
Olen jo pidempään ihaillut Silkun taiteellisia ja omaperäisiä kortteja, mutta kesti pitkään ennen kuin rohkaistuin kysymään vaihtoa. Omani kun ovat vielä niin alkuvaiheessa ja suuntaa etsimässä.

Ensin hypistelin tätä hienoa säilytyskirjaa, tai taskuja, tai miksi näitä nyt kuuluu nimittää. Nämä ovat jo taideteoksia itsessään. Voi hyvänen aika, ja minä sain nämä vielä korttien lisäksi.Ja tässä valitsemani kortit vasemmalta:
1. "Olen mainio ja piristän päivääsi"
- Niin olet ja sinua on mukava hypistellä. Tausta on tosi hieno. Täynnä pieniä kuvioita, mutta silti ne ovat pehmeitä ja antavat hienon syvyysvaikutelman. Silkun korteissa ja kuvissa ihailen sitä, että hän osaa taitavasti yhdistää omaa maalaamista ja leikattuja kuvia.

2. "Hahmon saanut"
- Tämä kortti on ihan uusi ja ihmettelin, miten Silkku on raaskinut laittaa sen jo vaihtureihin. Siellä se oli ja se oli minun onneni. Tässä kortissa on salaperäistä mystiikkaa, se tulee noista silmistä. Pidän kortin kehystyksestä ja kaikista kuvioista, erityisesti pitkistä käsistä ja hauskoista jaloista. Kaunis hame puolestaan tuo sitä hypisteltävää.

3. "Krakassa on Valttia"
- Niin on, ja silmissä ja hiuksissa. Aurinkokehä takana ja muukin tausta tuo mieleeni tarot-kortit. Kiinnostavaa on etenkin hiusraitojen ja silmäkuvioiden jatkumo, solmio tietenkin ja kuusipuku.
Kun sain Siniltä kortit, hämmästyin mukana tullutta korttiensäilytyskansiota. Sen jälkeen olen kierrellyt korttien keräilijöiden blogeja ja olen huomannut, että kaikki laittavat terveisiä korttien mukana. Enhän minä mitään sellaista ymmärtänyt itse laittaa matkaan.
Nytkin sain Silkulta kaikkea hauskaa uusia kortteja varten.

♥ KIITOS SILKKU tästä upeasta postista ♥

Paljon on siis vielä opittavaa. Erityisesti tajusin nyt Sinin ja Silkun korteista, kuinka ihanaa on hypistellä paksuja, monikerroksisia kortteja. Nämä ovat oikeasti taideteoksia, huolella mietittyjä ja hartaasti tehtyjä. Pitääpä ottaa uusi alku omiin kortteihin. Allergia tekee kiusaa, enkä voi kaikkia herkkuja käyttää, mutta liimalla saa kerroksia.

Pieni muotokin on minulle hankalaa, mutta oikeasti en halua enää yhtään nurkkiin suuuuuria maalauksia, haluan jotain pientä, joka mahtuu kansioon tai art journaliin. Pieneen saa yhtä paljon kulumaan aikaa kuin suureenkin. Ja yhtä paljon ideoitakin. Käteni oppivat tekemään zentanglejakin, niin miksi ei sitten ATC-kortteja, jos niin haluan.
20 kommenttia:

 1. Oho, tavattoman upeita. Sinua hemmotellaan noilla vaihdokeilla. Saat oikeita taideteoksia ja annat vaihdossa omia upeita taideteoksiasi. Tuo onkin todella ihana juttu, vaihtaa :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ATC-kortteja ei saakaan myydä, niitä saa vain vaihtaa. Tämä systeemi alkaa nyt mennä tiiviisti ihon alle, taidan olla koulussa.
   Mites sinun käy, kun aikasi täällä kiertelet :-D

   Poista
 2. Hieno vaihto on ollut sinulla. ja sama kömmähdys käynyt kuin minullakin ensikertaa vaihtaessani kortteja. En tiennyt lainkaan että korttien mukaan laitetaan tuhti kasa askartelutarvikkeitakin. Arvaa hävettikö mua, mutta oppia ikä kaikki :-D Nykyään tehdään jo upeat kotelotkin korteille, että hämmästellä täytyy. Niin taitavia ja taiteellisia kortteilijoita olette :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään sain todellisen aarteen. Näitä täytyy pitää tässä lähellä ja kurkkia aina välillä. Hämmästyin kyllä tuosta hienosta oheismateriaalista, mutta hiukan sain vihiä jo kun kiertelin blogeissa. Mutta omani olin jo lähettänyt, eikä minulla oikein olisi ollut mitään, kun olen tehnyt vain omista maalauksistani. Jatkossakin teen, mutta kerroksia ja syvyyttä, sitä haluan nyt.
   Eli määrää vähemmän ja laatua lisää :-)

   Poista
 3. Todella upean näköisiä kortteja, vai tehdään niille vielä upeat kotelotkin ja vielä yllätystä mukana, ei ihme että olet onnellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihania! Ja se kädessäpito se on parasta. Miten ne voivatkin tuntua niin hyviltä kädessä. Sen rosoisuuden tuntee, kuviot, lämmön...ihme juttu...en olisi uskonut.
   Ja aarteita mukana!

   Poista
 4. Kiva että tykkäsit;) äläkä suotta ajattele, että pitäis laittaa jotain muutakin korttien mukaan, ei se ole pakollista. Silloin kun aloitin korttien vaihdon en minäkään tiennyt tuosta, mutta silloin laitettiin vain yhtä tai kahta materiaalia korttien kera, se on vain jotenkin hieman kasvanut;) Pääasiahan on ne kortit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin siis todella!!! KIITOS Silkku vielä. Ja kiitos siitäkin, että nyt todella tajusin, miten hieno tällainen kortti voi olla. Pääsin jyvälle ja nyt katson korttini läpi uudestaan ja mietin, mitä niille voisi vielä tehdä. Uusiakin on jo tulossa, enkä julkaise niitäkään, ennen kuin olen vähän miettinyt.

   Kaikella on taipumus kasvaa ja lisääntyä, kun jokainen haluaa lähettää "tarpeeksi" :-D

   Poista
 5. Tämä on hieno taiteenlaji ja ymmärrän innostuksesi. Hattu nousee jokaiselle kortteilijalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käteen kun saa hypisteltäväksi, vasta oikeasti ymmärtää, mistä on kysymys. Jokin taika näissä on, on se ihmeellistä.

   Poista
 6. Tämmöisen postin tultua omasta postiluukusta ymmärrän hyvin, miten täpinöissäsi olet.. Mestarismaakareita olette sinä ja kumppanit kortteilun alalla(kin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen vaatimaton mutta innostunut alkaja, mutta nämä mestarikortit ovat ihania. Mahtavaa pitää kädessä. Olen pitkään tätä touhua seurannut ja ajatellut, ettei minusta ole siihen, mutta kokeillaan...

   Poista
 7. Upeaa postia saitkin,noita voi hypistellä mielettömästi! En taida kehdata omiani sinulle lähettääkään, rima nousee..no maanantaina laitan postia.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta laitat omasi, nehän ovat hyvännäköisiä ja uskon, että luonnossa vielä parempia kuin kuvissa. Nämä pienet kortit tulevat oikeuksiinsa vasta kädessä. Jännittyneenä odotan postia sieltä :-)

   Poista
 8. Onpa todella kauniita kortteja, oma taiteenhaaransa tämäkin, yymmärrän hyvin intosi. Ja mikä parasta, eivät vie tilaa, se on suuri etu oikeasti. Mutta eivät myöskään ole liian pientä miniatyyritaidetta, jotta tarvitsisi suurennuslasin kanssa katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sopivan kokoisia käteen, mutta suurennuslasia ei tosiaankaan tarvita. Se olisi minulle jo liian vaikeaa.
   Vielä mietin näiden säilytystä. Minulla on kansio, jossa on oikean kokoisia muovitaskuja, mutta jotenkin niiden arvo hiipuu siellä. Täytyy keksiä jokin toinen keino.

   Poista
 9. Silkku on taitava tekijä, minä tykkään myös ja kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat teidän kummankin kortit. En ole vielä raaskinut laittaa minnekään kansioon, tuossa hyllyllä ovat rinnakkain ihailtavissa ja helposti käteen otettavissa. Olisikohan jokin matala kaunis laatikko kivempi kuin muovitaskukansio???

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Alan oikein odottaa postipoikaa, jos se tällaisia tuo :-)
   Mites sinulla, joko on kaikki vaihtarit käytetty, vai löytyisikö pari? Minulla on ihan uusia kortteja, laitan huomenna tuonne bannerin alle näkyviin.

   Poista