sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Vapaana yli vuorten, Things with Wings

Vaikka ATC-kortteja on syntynytkin koko joukko tuonne bannerin alle, niin en suinkaan ole unohtanut Teemakuun taidetta. Liiman kuivuminen vain vie aika paljon aikaa, niin siinä välissä voi tehdä muutakin.

Tässä Teemakuun taiteen, 6. teeman eli mixed median työ 2. Työ on nimeltää Vapaanan yli vuorten.
Kerroksia on paljon enemmän, mitä tässä näkyy. Laitankin yhden toisen kuvan.Tässä vaiheessa olen liimannut ohuen ohutta paperia. Tässä siivet näyttävät oikeastaan aika hienoilta, kun paperi on mennyt ryppyyn ja valkoinen liima muuttaa siivekkään ihan valkoiseksi. En sano, enkeli, koska saat itse ajatella, mikä tämä on. Minä ajattelen, että se olen minä vapaana tuolla lentelemässä :-)

Alla on vuoret, jotka on tehty paksusta lahjapaperista ja maalattu sitten kultavärillä sekä valkoisella. Väleissä on papereita, joihin olen kirjoittanut pätkän yhtä runoa.

****************

I take part with this painting (35 cm x 25 cm), called Flying free over the mountains, also to this month Art Journal Journey -challenge, which theme is Things with Wings.

The guest Hostess of this month is Chrissie. Thank You.
45 kommenttia:

 1. Siellä sinä liidät kohti vuoren huippuja. Katse suunnattuna jonnekin kauas. Upea työ. Alakuvan valkea pitsimäinen pinta näyttää aivan enkeliltä, mutta yläkuvassa on väriä jo enemmän ja siivet näyttävät lehtimäisiltä keijusiiviltä. Kauniit pilvet tai usva leijailee vuorien lomassa. Aurinko paistaa hennosti. Pidän tästä kauniista ja mystisestä työstä hyvin paljon,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on muutama Aeoliahin levy, joskus jos en saa illalla unta, kun korva sirittää, niin laitan musiikin soimaan. Sen musiikin avulla nousen aina siivilleni ja lentelen vuorilla, pujottelen niiden välistä ja nautin.
   Kiitos Jaana :-)

   Poista
 2. Upeaa..suurensin niin näkyi huomattavasti paremmin kaikki jopa sanatkin runostasi, ainakin osa.Tykkään!!

  " Lentele liitosi hellin siivin, vuortesi luona hengähdä hetki, katseesi luo maihin näkemättömiin,sydämesi avaa aistimaan, se kantaa sinut polkuja uusia kulkemaan " tuli tuo mieleeni kuvastasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko oma runosi, varmaankin! Tosi kaunista ja kuvaa juuri tunnelmaa kuvassa. Kuten Jaanalle jo kirjoitin, niin Aeoliahin musiikin avulla pääsen lentämään näille vuorille.
   Kiitos Esther :-)

   Poista
  2. Hieno! Kiitos :-)

   Poista
 3. Kaunista !!
  Hyvää aktiivista sunnuntaita, Uuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Orvokki! Hyvää naisten päivää sinulle :-)

   Poista
 4. Niin...mitä ovat nämä päivät, lahjaksi saadut. Sitä sopii kysyä. Onneksi niitä on lopultakin kohdeltu hyvin,noin niinkuin periaatteessa kuitenkin. Tämä vuorien henki yhdistää maan ja avaruuden, suojjelee jokaista lahjaksi saatua päiväämme. Hieno hillitty toteutus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aina! Hienosti olet pukenut sanoiksi näkemäsi. Juuri tällainen tunnelma minulla oli tehdessä. Laiton nytkin Aeoliahin soimaan. Harvemmin sitä tässä tietokoneella soitan.
   ...Mitä ovat nämä terälehdet, jotka taas avutuvat puhtaina, odottavina.

   Poista
 5. Mietin ensin korento vaan sitten tuo vapaana lentävä oli mielestäni enkeli. Jännittävää työstämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyisin nautin eniten sellaisesta tekemisestä, että en itsekään tiedä, minne alitajunta minut johdattaa. Nyt pääsin lentämään vuorille. Siitä nautin usein muusiikin soidessa.
   Kiitos Sirkkis :-)

   Poista
 6. Kaunista, herkkää, unenomainen työ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! Mystistä, unenomaista tässä tavoittelin, vaikka en alunperin tiennyt, mitä tästä syntyy. Vain tunnelma oli mielessä. Nyt pääsin vuorille.

   Poista
 7. Olet avannut suojakuoresi ja saavuttanut vapauden katsella kaikkea avoimin silmin.
  Hieno työ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aimarii! Tänään on hyvä liidellä, mutta huomenna ehkä jalkani taas tömähtävät maahan. Taiteen vapautta en onneksi enää menetä, sen olen saavuttanut iän mukana.

   Poista
 8. Enkeli tai sinä! Vapaus on paras asia. Minun mantrani on tänään MINÄ OLEN vapaus, minä hyväksyn vapauteni nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja nautin siitä. Hyvä me! Ikä opettaa leijailemaan, vaikka luulisi, että tulisi aina vaan painavammaksi, mutta toisin on.
   Kiitos Tuulento :-)

   Poista
 9. Runosielusi siellä lentelee vapaana poimimassa ajatuksia ja sanoja. Aivan upea toteutus, jaksan aina ihmetellä noita kerroksia ja pintoja, ja kuitenkin sanatkin kuultavat kivasti läpi. Materiaalit ovat erinomaisesti hallinnassasi. Hieno työ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirokko! Ihmeesti laatikon pohjalta aina löytyy jotain juuri sopivaa, vaikka nytkin luulin, ettei minulla taida oikein olla mitään, mitä käyttäisi. Liimatessa materiaalit muuttuvat, ensin ohuiksi ja ryppyisiksi ja sitten kuultaviksi ja kauniiksi. Näillä siivillä on hyvä lentää sanoja poimimaan.

   Poista
 10. Kaunis työ-vapaa ja vallatonkin liitely yllä maan ja vuorien.kauniisti liitelet kultasin ajatuksen siivin.Paljon ihania kerroksia. Paljon työtä ja aikaa..se kannattaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapautta ja vallattomuutta ei kannata iän myötäkään menettää. Oikeastaan ne lisääntyvät vaan ja niitä oppii arvostamaan. Tämä työ oli taas vallaton leikki, kiva tehdä ja mielenkiintoinen seurattava itsellekin, koska ei tiennyt, miten se kehittyy ja miten materiaalit toimivat.
   Kiitos RaijaAnnikki :-)

   Poista
 11. Kerroksellisuus näkyy hienosti valmiissa työssä ja kaikki kerrokset sulautuvat kuitenkin yhteen. Todella kaunis katsella, kyllä sen kevyen vapauden tästä aistii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Laitan taas musiikkini soimaan, jospa huomenna tulisi uusia kuvia :-)

   Poista
 12. Tuo ensimmäinen on aivan huikean kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Se on se viimeinen, aikaisempia kuvia otin liian hätäisesti, eikä kulta ollut vielä noussut pintaan.

   Poista
 13. Upeaa taidetta , livenä varmaan vielä kauniimpi kuin kuvassa! SInun pitää välillä päästä lentämään, mutta ei haittaa, sillä koskaan et lennä kauas ja aina palaat pian takaisin!
  Kiitos myös Aeoliahin musiikista, jos se helpottaisi minunkin korva sirinääni. Soi koko jan nyt taustalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Livenä erottuvat nuo paperien erilaiset pinnat, jotka kuvissa eivät oikein näy.
   Kevät saa siivet taas kasvamaan, mutta pidän kotipisteen näkyvissä :-)
   Aeoliahin musiikki on siitä hyvää, että se ei herätä sitten kun nukahtaa. Siinä ei ole sellaisia meluisia kohtia, jotka havahduttaisivat.
   Kiitos Millin!

   Poista
 14. Ihanaa, Uuna lentää, juuri sinua tuo työ!
  Minullakin on menossa monta työtä samaan aikaan, kun pitää odotella kuivumista, tänään sain jo julkastua toisen mixed media-työni, huomasitko ekan?

  Inspis ja flow, lennetään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen taas elementissäni :-)
   Valo ja kevät saa meidät taas heräämään, kyllä nyt jo kelpaa lennellä.
   Mielestäni olen kaikki pyrkinyt katsomaan, mutta tulenpa tarkistamaan...

   Poista
  2. Ei ihme, jos töitä jää katsomatta, niin minultakin, koko viikonloppuna en juuri konetta aukaissut ja sitten kun tein niin, niin huh, olipa tullut taas paljon nähtävää! On hieman ajankäytön kanssa sovittelua, että ehtii katsoa ja tehdä omat työt!

   Poista
 15. Nyt onkin kaikki ilmassa ja Aurinko paistaa. Taitaa tämä kaunis monikerroksillinen upea työsi kuvata kevätmuuttoa, joka saa kaikki liikkeelle. Minutkin kevät saa liikkeelle, enkä malta istua koneella lainkaan ja monta hienoa työtä jää kommentoimatta, mutta syyttäkää kevättä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monenlaista on minullakin menossa, kyllä kaikki ymmärtävät, että nyt muutkin hommat alkavat houkutella kuin kone.
   Lennetään kevääseen :-)
   Kiitos sinulle!

   Poista
 16. Beautiful Uuna!! I love your angel- I think you should link up over at
  http://art-journal-journey.blogspot.de/
  They have a challenge each month and this month it is Things with Wings!
  I shall write you back later today hugs ")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Jackie! Thank You for Your kind comment :-)
   I like wings and angels, too, very much and I often paint wings.
   I think Your link. Last Year I was with that challenge.

   Poista
 17. Hei!
  Olit käynyt blogissani vierailulla ja jätit kommentin, että haluaisit vaihtaa ATC-kortteja kanssani. Mikäs siinä:) Kävin jo kurkkimassa vapaita korttejasi ja sinulla on kyllä niin persoonallinen tyyli, että vaihdan mielelläni. Laitahan vaikka sähköpostia mitä kortteja haluaisit vaihtaa (vapaat korttini löytyvät vasemmalta sivubanneristani) Ihanaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Silkku! Olisi tosi ihanaa saada muutama korttisi. Olet niin taitava ja kekseliäs korttiesi kanssa, etteivät omani vastaa sinun korttejasi. Huomenna laitan satsin uusi kortteja esille, joten saat vähän lisää valinnanvaraa. Kiitos sinulle :-)

   Poista
 18. Really beautiful, glad you have linked to Art Journal Journey! Valerie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You for Your nice comment Valerie-Jael :-) I've got an idea from Jackie, She told me to come with. I'll come next month, too.

   Poista
 19. Beautiful Uuna, thank you for sharing with us at Art Journal Journey! Susi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Susi, nice to be with Your interesting challenge again. I'll come next month, too.
   Have a nice spring, Uuna

   Poista
 20. A fine piece of art for this challenge.
  Thank you for joining us
  Love Chrissie AJJ guest hostess xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You Chrissies very much for Your comment. I'l come back to next challenge.

   Poista
 21. Ihan tosi mahtavan hieno työ!
  Olet saanut siihen niin eläväisen pinnan ja enkeli siinä mun mielestäni lentelee kauniilla siivillään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harakka! Me enkeli-ihmiset näemme heti, kuka siinä lentelee. Tehdessä kyllä tuntui, että se olen minä. Ehkä joskus osaan olla enkelikin jollekulle...toivotaan niin :-)

   Poista