maanantai 20. huhtikuuta 2015

Cards from USA
OH, what a lucky lady I am!! I have got, again, wonderful cards from USA. When I was in google + I learnt to know amazing artist Hugh S. Speier. (Klick the name) I have newer before seen anybody to use watercolors so masterfully. Fascinating abstract paintings, streamings, great and brave bringing together.

I visit every day His site. Now Hugh has started to keep own blog and He is collecting all (almost) his paintings there. All is impossible, because there are too many paintings :-)

We trade cards with Hugh, but I have got much more than I sent. This trade was really surprising!

************************

Oh, mikä onnettaren suosikki olenkaan!! Olen taas saanut ihania kortteja Amerikasta. Kun olin vielä google +:ssa opin tuntemaan ihmeellisen taitavan taiteilijan, Hugh S. Speijerin.  En ole koskaan aikaisemmin nähnyt kenenkään käyttävän vesivärejä niin mestarillisesti. Kiehtovia abstrakteja maalauksia, mitä valutuksia, upeita ja rohkeita yhdistelmiä.
Kävin hänen sivuillaan joka päivä. Nyt Hugh on alkanut pitää omaa blogia ja hän kerää sinne kaikki maalauksensa (lähes). Kaikki on mahdotonta, koska hänellä on maalauksia kerta kaikkiaan liian paljon.

Vaihdoimme kortteja Hughin kanssa, mutta sain paljon enemmän mitä lähetin. Tämä vaihto oli todella yllätyksellinen.On back of this card is my name. And many other, too. These cards are really treasures ♥

Tämän kortin takan on nimeni, ja monen muunkin. Nämä kortit ovat todella aarteita ♥Hugh knows that I love birds, so I have got one card with bird. Very lovely card. Same as the card in the middle. Very warm feeling. In the third card You can see how easily Hugh can paint with few simple draws of pencil even  a people.

Hugh tietää että pidän linnuista, siksi sain yhden kortin, jossa on lintu. Suloinen kortti. Samoin kuin keskimmäinen. Lämmin hieno tunnelma. Kolmannessa kortissa näkyy, miten helposti Hugh maalaa vain muutamalla vedolla vaikka ihmisen.Playing with colors is the brand of Hugh.
Väreillä leikkiminen on Hughin pravuuria.

Anything is possible to Hugh. He can use all materials.
Kaikki on mahdollista Hughille. Hän voi käyttää mitä tahansa materiaalia.

****************************
The serie of paintings from caves are really unbelieveble. I visit watching them again and again. I can have feeling that I am there myself. In the past time ...

****************************

Erityisen vaikutuksen minuun tekivät hänen uskomattomat maalauksensa luolista. Käyn katsomassa niitä uudelleen ja uudellen. Tulee tunne, että olen siellä mukana itsekin. Menneessä ajassa...
These cards Hugh chose from me.
Nämä kortit Hugh valitsi minulta.

THANK YOU HUGH for this wonderful trading. I love You cards. They'll get a special place in my collection.
22 kommenttia:

 1. Taidetta, upeaa ja onneksi on posti, varmaan jo ihmettelevät kun joutuvat kantamaan selkä vääränä postia sinulle :) Hänen työnsä ovat kyllä ihailemisen arvoiset, kuten sinunkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hughin vesivärityöt ovat aivan uskomattomia. Niitä on paljon, joten kerralla ei kannata yrittää katsoa, mutta pala kerrallaan...
   Kiitos Esther :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin onkin, ihmettelen vaan ja pyöritän silmiäni näiden ihanien postien äärellä.
   Kiitos :-)

   Poista
 3. l, what can i say? a beautiful presentation of my work and it seems to me a great understanding of the depth of my work as well-- what a pleasure to have you as a friend and be able to share our work together-- looking to share more art in the future-enjoy this glorious day---best Hugh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Hugh! You don't need to say anything - I say thank You :-)
   I don't get tired to adore Your art! You are master of watercolor and I try to learn from You.
   You are very dear friend, too, and I like it very much. Summer is coming and We paint more many kind of art. I'll waiting for what You'll make.
   Best wishes, Uuna

   Poista
 4. Tosi upeita juttuja. Sinä onnenpekka :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hienoa saada tällaista postia! Myönnän, että olen onnellinen :-)

   Poista
 5. Verkossa on muutakin kuin saalistavia hämähäkkejä, joskus siellä killuu vesipisaroita, joiden läpi näkyy kaikki värit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin aamulla aikaisin kristallihelmet heijastavat kaikki värit. Joskus vain ei jaksa nousta aamulla aikaisin koneelle, ja sitten aurinko kuivattaa pisarat. Onneksi yllätyksiäkin tapahtuu ja onnen pisaroita tulee postin kautta :-)

   Poista
 6. Mielenkiintoinen korttivaihto ;.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittävä ja mielenkiintoinen ehdottomasti :-)

   Poista
 7. Juu ei voi kun ihailla, huh huh. Ihanaa kun on ystäviä myös maapallon toisella puolella♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännästi kaksi polkua voi risteytyä toisella puolella maapalloa ja johtaa sitten tällaiseen mielenkiintoiseen projektiin.

   Poista
 8. Voi kuinka kauniita ja taidokkaita. kortteja olet saanut. You are so lucky lady, really!
  Kaikki nämä ovat upeita, mutta omat suosikkin ylimäinen ja tuo keskellä oleva kahden hahmon tunteikas kuva ovat sykähdyttäviä.
  Kauniita kortteja olet myös itse lähettänyt, oikeita aarteita. So I think, he`s also lucky gentleman, ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on mielenkiintoista saada eteensä kaukaa maailmalta tullut kirjekuori. Ei meinaa uskaltaa edes avata, kun niin jännittää. Minä lähetin vain neljä korttia, mutta sain monta, monta enemmän. Upeita kortteja! Great cards!

   Poista
 9. Upeita kortteja, arvaan kuinka onnellinen olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkä matka antaa niille vielä lisäarvoa :-)

   Poista
 10. Tämä on kyllä ollut todella hieno juttu!
  Olet varmaan onnellinen vaihdosta, sillä hänen taiteensa on kaunista, myös mun mieleeni on kovastikkin.
  Tykkään tosi paljon, kävin kurkkailemassa!
  Myös hienot omat korttisi olet vaihdossa hänelle antanut, myös hän saa puolestaan olla onnellinen vaihdosta.
  Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun Hughin uudet sivut ovat saaneet kävijöitä. Luulen että yksi ja toinen on siellä piipahtanut :-)
   Kiitos Harakka!

   Poista