torstai 14. toukokuuta 2015

Olen sulaa vahaa Tiinan korttien edessä

Sulaa vahaa 1/4
Olin juuri vaihtanut kortteja Tiinan kanssa, kun näin nämä ihanat atc:t hänen blogissaan. Kyllä nolotti alkaa heti mankua uutta vaihtoa, mutta nämä ovat niin mieleeni, että en voinut vastustaa kiusausta. Ja vaihto onnistui. Kun sain nämä kortit käteeni, olin ihan sulaa vahaa näiden edessä.

Linkitin nämä siihen kohtaan, missä Tiinalla on nämä blogissaan, niin voit käydä katsomassa, mitä hän kertoo näiden tekemisestä. Katso myös edellinen postaus, joka johti näiden korttien tekemiseen.
Laitoin kuvat suurena, jotta voit katsella lähemmin, jos haluat.

Sulaa vahaa 2/4


Sain myös kauniin kotelon taas ja nyt mukana oli reilun kokoinen lenkki, johon saan kerättyä kotelot yhteen. Lenkin koosta päätellen, tulemme vaihtamaan vielä monta korttia :-DD


Mukana oli myös kaikkea pientä hienoa tulevia kortteja varten. Ja YES!!! kortteja kuljetti postimerkki, jota minulla ei vielä ole...yes :-))))

KIITOS TIINA TOSI PALJON TÄSTÄ HIENOSTA VAIHDOSTA!!!


************************

Nyt onkin hyvä fiilis jäädä lomalle. Olen poissa kuvioista viikon verran. Kerron sitten kun palaan, mitä tein, missä olin, miksi...

Hyvää kevätviikkoa teille kaikille :-)
16 kommenttia:

 1. Ihastuttavia kortteja. Olen kokeillut tekniikkaa ja esittelin omiani täällä http://enkulinkasityot.blogspot.fi/search/label/Mehil%C3%A4isvahaty%C3%B6t
  Olen tosin tehnyt vain postikorttikokoisia ja tajusin vasta nyt paljon paljon myöhemmin ostaa kortteihini pintalakan, joka saa vahan pysymään kortin pinnalla kestävänä.

  VastaaPoista
 2. Jälleen on posti tuonut sinulle hienoja kortteja!

  Oikein hyvää lomaa!!

  VastaaPoista
 3. Katselin Tiinan sivuja ja en ole aivan varma tekniikasta. Minä ostin Ziriasta (http://www.ziria.fi/) raudan ja noita mehiläisvahoja.
  Kurkkaa videot sivuilta. Minä opettelin niistä

  VastaaPoista
 4. WOW! These are stunning cards!! I am off to check out Tina's links...
  Vacation? locked out? You have me so curious dear Uuna- I look forward to the story! hugs

  VastaaPoista
 5. Uskon sielusi menneen jo pelkästään värien takia ja kortit ovat muutenkin hienoja :-)

  VastaaPoista
 6. Kiva, kun pidät.... tänään tulivat sinun vaihtokorttisi: pikkukissa on tosi suloinen ja music upea. Kiitos vaihdosta.

  VastaaPoista
 7. Vai sulaa vahaa, hihii. Kauniita ne ovat, todella moniulotteisia.
  Luin Tiinan jutun tekniikasta, mutten ihan sisäistänyt sitä. Ja ihmettelenkin, eikös vaha ole rasvaista ja tihku kortin toiselle puolelle?

  VastaaPoista
 8. Ihanat kortit ja kotelot. Mukavaa ja virkistävää lomaa.

  VastaaPoista
 9. Oi mikä korttitulva, no kevättulvien aikaahan se onkin. Kaunista katseltavaa ja paljon!
  Ihanaa lomaa sinulle :-)

  VastaaPoista
 10. Olet kyllä saanut paljon korttivaihtoja!
  Ihania kortteja kaikki ovatkin!
  Mutta nyt pidät lomaa kaikesta blogiin liittyvästä ja rentoudut kaikesta !
  Eli hyvää lomaa vielä kerran sulle!

  VastaaPoista
 11. Oi, jälleen aivan upeita kortteja!!!
  Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa :D

  VastaaPoista
 12. Teillä on ihana ja kaunis harrastus. Mutta se vaatii luovaa hullutta ja antaumuksellisuutta. Ja olette hyviä siinä. Näitä kaikkia katselen ihaillen.
  Hyvää lomaa sinulle !

  VastaaPoista
 13. Hei, huomasin etten ollutkaan vielä kommentoinut yhteenkään postaukseesi. Löysin tänne jokunen kuukausi sitten Luovan Lauantain sivuilta, ja ilahduin valtavasti huomatessani, miten aktiivisia Suomen kuvataideharrastusblogit voivat olla! Nämä kortinvaihdot ovat aivan ihana tapa olla yhteydessä muihin taiteilijoihin, jakaa muiden taidetta sekä saada omia töitään esille ja ilahduttamaan. En ole koskaan kokeillut korttien vaihtoa itse, mutta tämän kautta innostun ajatuksesta jatkuvasti enemmän. Kauniita maalauksia, ja kivoja postauksia. Jatka samaan malliin <3

  VastaaPoista
 14. Varmaan järjestelet kaikkia upeita postin tuomia kortteja plus omia tekemiäsi myös, sillä tosi paljon niitä jo on.
  Kivoja lomailufiiliksiä sinulle .

  VastaaPoista
 15. Paljon on teidän postimiehellä ollut asiaa laatikolle ;-) Upeita kortteja, aivan ihania, kyllä tässä katselijakin on sulaa vahaa. Todella kauniita ja taidokkaasti tehtyjä kortteja.

  VastaaPoista
 16. Liebe Uuna,
  wunderschön, wundervoll und absolut genial sind diese Karten, ich bin absolut begeistert davon. Ich wünsche dir einen traumschönen Urlaub.
  Alles Liebe und Umarmung, Sichtwiese

  VastaaPoista