torstai 2. heinäkuuta 2015

Postia Silkulta

"Journey..."
Oih, mitä postia sain tässä taannoin. Olen ollut niin menossa ja tulossa, etten ole muka ehtinyt laittaa blogiin, mutta ihaillut olen aina kotona ollessani. Sain upeita kortteja Silkulta ja kotelot vielä päälle, vaikka itse en tähän vaihtoon ehtinyt koteloita tehdä.

Katsokaa mikä tausta, huikea syvyys ja hienoa pintaa. Koko kortti vaikuttava.
"Ystävykset"

Tämä on kaunis, kerroksellinen kortti. Hieno kimmellys ei näy kuvassa, mutta paljon muuta näkyy: Silkun käden jälki, sommittelu ja vastakohdat, jotka tuovat keskustan esiin.
"Tähti"
Tähän korttiin en saanut oikeita värejä, todelliset ovat paljon pehmeämmät. Mutta voi, mikä idea ja toteutus. Kerrassaan mainio kortti.

Minulta lähtivät vain kortit (vaatimattomat nekin, kun uudet ovat vasta vaiheessa) mutta Silkulta sain hienot kotelot. Niissä on Silkun omaa painatusta paljon, ja siitä pidän kovasti. Taiteellisia ja kauniita. Silkku saa koteloistaan niin timakoita ja ryhdikkäitä. Myös pinta on sellaista hypisteltävää.

KIITOS SILKKU kovasti tästä vaihdosta, myös ihanasta oheismateriaalista. Korttisi saavat minutkin taas innostumaan tekemään uusia kortteja. Vaihdetaan uudelleen, kunhan saan jotain kunnollista aikaiseksi :-)

12 kommenttia:

 1. Aivan ihania kortteja Silkulta :-) Kaikki kauniita ja niin erilaisia. Suosikikseni nousee kuitenkin tuo Tähti.
  Hauska, upeasti toteutettu kortti :-)
  Minäkin sain eilen jostain aivan ihanaa postia :-DD Eilisen iltaa hiplasin niitä ja taas aamulla.Ja se kortti on huikean kaunis. Postaan ne tänään illalla, kun enemmän aikaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kauniita ja mieluisia kortteja. Silkku on mielestäni erityisen taitava.

   Mistähän sinä olet postia saanut ;-D

   Poista
 2. Fabulous series of cards! The first one is my favorite!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I like it, too, very much. This was very great trading.
   Thanks LonettA very much :-)

   Poista
 3. Uskomattoman upeita kortteja ja koteloita. Silkku on erityisen taitava korttitaiteilija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä mieluinen vaihto :-)) Hienoja kortteja kaikki, kotelot myös.

   Poista
 4. Kyllä jotkut osaa,ei voi muuta sanoa. Taidokasta jälleen kerran ja nuo upeat värimaailmat, ah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeaa on leikatun, liimatun ja sitten piirtämisen/maalamisen yhdistäminen. Siitä syntyy hieno kokonaisuus. Tykkään tosi paljon Silkun korteista. Silloin ihan alussa, kun minulla ei ollut vielä yhtään, kävin aina ihailemassa hänen korttejaan. Kesti pitkään ennen kuin rohkenin ehdottaa vaihtoa.

   Poista
 5. Voi mitä kommentteja tässähän ihan punastuu;) Kiva että tykkäsit korteista ja vaihdellaan toistekkin. Älä ajattele, että lähti vain vaatimattomat kortit minulle. Ensinnäkin kortit eivät olleet vaatimattomia vaan upeita luomuksiasi, toisia samanlaisia ei tule vastaan ja toiseksi: pää-asia on ne kortit eivät kotelot, minä vain tykkään vähän jotain kivaa lisäksi laittaa, ei ollenkaan välttämätöntä. Kaunis kiitos vielä vaihdosta ja haleja♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punastele rauhassa, mutta olet kehusi ansainnut. Korttisi ovat kyllä sellaista ekstraa, ettei vastaan tule. Tykkään tosi paljon. Kuten juuri Estherille kirjoitin, niin silloin kun minulla ei vielä ollut itsellä lainkaan kortteja - enkä kuvitellut koskaan alkavani niitä itse tehdäkään - kävin aina ihailemassa korttejasi. Halu saada pari sinun korttiasi kasvatti rohkeuden kysyä vaihtoa.
   Kunhan tästä kesärumbasta selvitään, teen ihan uusia erilaisia kortteja, ja sitten tulen taas kolkuttamaan ovellesi :-)))
   Kiitos Silkku vaihdosta!

   Poista
 6. More beautiful atc's from friends- lucky you Uuna!!
  Hope you are enjoying your summer!! hugs my friend!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You dear Jackie :-) I am coming and going and very seldom with blog now, but later I come back.

   Poista