tiistai 29. syyskuuta 2015

Hopeaparta ja LeijonainenSilverbeard and LionWoman are the last paintings for challenge 29Faces2015Sep.

Thank You Martha from Ayala Art very much for this very interesting challenge. The Month went so quickly by painting faces. This was my fourth time to be with.

the Silverbeard has really a beard with silver, but in this photo it looks white.
Both works today are monotype with black and silver acryl color.
I have used a little image processing.


Hopeaparta ja Leijonainen ovat 29Faces2015Sep -haasteen viimeiset työt. Sitten on kuukausi selätetty. Kiitos Martha Ayala Art -blogista tästä mielenkiintoisesta haasteesta. Kuukausi meni tosi nopeasti. Tämä oli minulla jo neljäs kerta, kun osallistuin tähän kasvokuvahaasteeseen.

Hopeaparran valkoiset osat ovat kiiltävää hopeaa, siksi se muuttui kuvassa valkoiseksi. Mielikuvitusta siis kehiin.
Molemmat työt ovat monotypioita, joissa käytin akryyliväriä, mustaa ja hopeaa. Hiukan myös kuvankäsittelyä lisäksi.

6 kommenttia:

 1. Hopeaparta ja Leijonainen, ihana pari :-) Upeita monotypioita. Onnittelut urakan valmistumisesta. Melkoinen suoritus tehdä tällainen määrä kasvoja ja niin monella eri tavalla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maahinen! Jalkaonnettomuudesta huolimatta urakka meni aika mukavasti. Eniten vaikeutta tuotti koko. Nyt kun tein työt kirjaan, piti pysyttäytyä pienessä koossa. Eihän kirja mikään pieni ollut, tavallisen albumin kokoinen, mutta minulle pieni. Mieluummin kun maalaan sellaisia ainakin puolimetrisiä. Nyt kuvat ovat kuitenkin tuunatussa kirjassa tallessa ja siihen on hyvä jatkaa vielä tulevan helmikuun haaste.

   Poista
 2. Hieno loppuhuipennus tälle ei niin helpolle haasteelle. Sait aikaan hyvin vaihtelevia kasvoja, kuten nämäkin. Hyvä Sinä. :-)
  Paranemisia polvellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selma! Maaliin juostiin, vaikka rollaattoria tarvittiin jalan takia. On se vielä niin hitsin kipeä ja ihan musta kantapäästä yli polven. Tänään menen vielä uudestaan lääkärille, koska pohje ja polven tausta on erityisen kipeä ja oudon näköinen. Varmistetaan ettei ole tulppaa kuitenkaan.

   Poista
 3. Ooh, näissä on rytmiä ja liikettä, pidän etenkin tuosta Hopeaparrasta!

  Peukkuja pidän lääkärissäkäyntisi suhteen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hopeaparrasta tykkään itsekin. Livenä hopean hohto on hienoa, kuvaan sitä ei millään saanut kunnolla.

   Jalasta otettiin ultraääni ja varmistettiin, ettei ole jänteitä poikki, eikä tulppaakaan. Molemmat lääkärit myönsivät, että on hurjan näköinen, mutta aika parantaa.

   Poista