keskiviikko 23. syyskuuta 2015

No voi itku...


Kuva ei nyt ihan vastaa tapahtunutta, mutta kipua ja törmäystä minusta tässä on. Yritin etsiä sopivaa pilakuvaa, mutta en nyt sopivaa löytänyt.

Nyt alkoi siis vanhuus: &%#%&%¤

Kävelin kaikessa rauhassa keittiöstä eteiseen, kun sisäsandaalin kärki osui maton alle ja siitä suoraan lento eteenpäin. Oikea polvi osui lattiaan pahiten ja on nyt tosi kipeä. Aamulla täytyy katsoa,  pitääkö sen kanssa jonnekin lähteä. Ei ole varmaankaan murtunut, koska hiukan taipuu, mutta sattuu pahuksesti. Onneksi ranteille ei tapahtunut pahempaa, vaikka ne tietty iskin ensimmäiseksi suojaksi. Vaistomaisesti. Mitään en ehtinyt ajatella. Onneksi pää ei osunut lähestyvään vessan oven karmiin. (Ei tullut pissat housuun, koska en ollut sinne menossa, se vain osui lähelle).

Nyt tajuan miltä vanhuksista tuntuu, kun kaatuvat ja puhelin on jossain muualla kuin taskussa. Vaari oli kotona, mutta autotallissa. Yritin hakata kengällä seinään, mutta ei hän sitä sinne asti kuullut. Raahauduin vasemman lonkan varassa keittiöön, koska tiesin kännykän olevan siellä.

Siinä sitä ihmeteltiin, miten mummeli saataisiin ylös. Ensin kyllä vain huohotin raahautumisen jälkeen seinään nojaten. Sitten nousin varovasti vasemman polven varassa ylös. Tuin itseäni tuoliin ja vaari auttoi kainaloista. Nyt olen katsonut telkkaria ja ihmetellyt, mitä tästä seuraa. Polvi kipeytyy tunti tunnilta enemmän, joten kyllä tietää, millainen se on aamulla.

*******************

Sain Enkulilta niin ihanaa postia tänään, mutta nyt kestää muutaman päivän, ennen kuin saan kuvattua ja laitettua tänne. KIITOS Enkuli tosi paljon kaikesta kauniista.

*******************

Paljon parantavaa energiaa nyt ilmojen halki, kiitos :-)
16 kommenttia:

 1. Tuo on jo aika vakavaa, pitäskö sun mennä päivystykseen jos vaikka on murtumia. Kaikkea sitä voi sattua, onneksi et lyönyt päätäsi. Paranemista sulle!

  VastaaPoista
 2. No voi hyvät hyssykät! Laitoithan heti kylmäkäärettä, se hiukan helpottaa turvotukseen ja sitä kautta kipuun. Polvi tukeen, sidosta tms ja ei roikottamista! Toivon todella ettei ole pahempaa polvessasi!
  Kaikkea hyvä sinne sinulle ja pikaista paranemista !
  Kuvasi on räiskyvä, kuten ärräpäät kun kaaduit.

  VastaaPoista
 3. Voi sentään, "vahinko ei tule kello kaulassa", -sanotaan. Oletko laittanut polveen kylmäkääreen, vaikka pakasteesta joku marjapussi.....Aamulla lääkärille jos turvottaa ja kipuilee!

  VastaaPoista
 4. No voi itku...miten ikävää.
  Täältä lähtee just tällä siunaamalla hetkellä parantava energiaimpulssi sinulle. Lähetän jaksoina useamman kerran, että tehokkaammin auttaisi.

  VastaaPoista
 5. Täältä tulee hali energiaa ja toivotaan ettei pahempaa vahikoa tullu.Itselle kävi samoin viime kesänä-lasit vain vääntyi ja silmä mustaksi kun rillit jotenkin osui silmään. Kyllä hävetti kulkea silmä mustana ja tietenkin ihmiset töllöttää..Toivon sinulle paranemista ja niitä hyviä tuulia täältä virtaa sinulle.♥

  VastaaPoista
 6. Voi kauhistus, tivottavasti polvi ei murtunut. Enkeliapua lähettelen rukouksessa sinulle ja paljon paljon jaksamisenergiaa. Laita polvi tyynyn päälle yöksi ja vähän koholleen.

  Minä tiedän tuon vanhuuden tunteen, olenhan itse kaatuillut nyt tänä vuonna ja ollut paljon pään kuvauksissa. Minulta löytyi aivoista pieni verisuonitukos, siksi on jalka ja käsi vuorotellen kipsissä tai lastassa.

  Kiva kun sait postini perille. Toivottavasti saat lohdutusta korteistani. Voimahaleja sinulle.

  VastaaPoista
 7. No voihan harmi! Pikalähetyksenä parannusenergiaa iso pussillinen :)

  VastaaPoista
 8. Ensin niin abstraktissa kuvassa näkyy hetken katselun jälkeen kivusta punainen pää, joka on rysähtänyt leualleen kynnykseen.. Onneksi ei sentään ihan niin käynyt, puhkun parantavia energioita täältäkin, toivottavasti yltävät sinne asti. Puuuuh....

  VastaaPoista
 9. Tiedän, tiedän. Minunkin polvet ovat mun heikko kohta. Joskus olleet tosi kipeät, niin että olen tuolien varassa känkännyt kotona. Kuitenkin ajan kanssa aina parantuneet.
  Kivunpoistoenergiaa sinulle!!

  VastaaPoista
 10. PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH! Paranemisia!!

  Olen niin tottunut kaatumiseen, koskaan se ei kivaa ole. Nilkat muljahtelevat, lonkka lähtee alta, eikä ole kyse vanhuudesta!!!!! On vain maanantaikappale :D

  VastaaPoista
 11. Parantavaa energiaa sinulle lähetän.

  VastaaPoista
 12. Oh dear Uuna!!! I hope you will be okay!! Are you icing and heating it? Oh, if we had only known when we we younger about how our bodies would react when we turned older!! Sending love and healing wishes to you- be well and take care! Also, keep us posted!
  xoxo

  VastaaPoista
 13. No olipas harmillista. Toivottavasti ei mitään hirveämpää. Tsemppiä ja paranemista!

  VastaaPoista
 14. Oi pientä...voimia ja pikasta paranemista <3 puhallus täältä..jospa Isä antais parantavan voiman kipuusi <3

  VastaaPoista
 15. Voi kamalaa mitä sinulle ressukalle on sattunut. Itsekin kompastelen mattoihin, tänään viimeksi mökin saunalla pukuhuoneessa. Nyt lukemaan jatkoa uudemmista jutuistasi.

  VastaaPoista
 16. Kaikkea sitä sattuukin, mutta minkäpä sille voi. Parantavaa energiaa täältäkin puhallellaan .....

  VastaaPoista