lauantai 10. lokakuuta 2015

Arjan kiertävä muistokirjaArja (Tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka -blogista) laittoi kauniin Muistoja-kirjansa liikkeelle jo elokuussa, minä sain kirjan postista syyskuussa.
Ette usko, kuinka kaunis kansi on ja miltä se tuntuu käteen. Huikeaa!!

Minulla oli ajatus tehdä jotain mixed mediaa myöskin, mutta Arjan toiveena oli, että työt eivät olisi paksuja, jotta kannet eivät alkaisi pullistella. Ymmärrän tämän ajatuksen oikein hyvin, nyt kun katselen atc-korttikirjaani ja 29Faces-kirjaani. Molemmat pullistelevat, vaikka olen poistanut osan tyhjistä sivuista. ...no, asiaan siis...

Olisi kannattanut piirtää suoraan kirjaan, mutta rohkeus petti, siksi piirsin ohuelle paperille ja liimasin sen kirjaan. Mutta voi, miten kävi. Ohut paperini yhdessä ohuen sivun kanssa teki sen, että taustalle tuli ryppyjä. Ette arvaa, kuinka paljon minua harmitti. Ajattelin, että pitikö minun heti pilata Arjan kaunis kirja.
Kirjoitin lisäksi pari runoa ja ne kirjoitin suoraan sivuille.


Toinen runo onkin teille monille tuttu, mutta kirjoitin sen silti muistoksi Arjan kirjaan.

Oli hienoa lukea aikaisempia tekstejä. Uskon että Arjan kirjasta tulee upea ja sitä on sitten vuosien päästä kiva lukea.

Hyvää matkaa Muistokirja! Liittykää mukaan ja kirjoittakaa viestinne Arjan kirjan sivuille.
Alussa olevaa Arja-nimeä klikkaamalla pääsette alkuperäiseen postaukseen.


19 kommenttia:

 1. Kyllä on hieno kirjan kansi, ihan kuin jotain metallia. Kauniisti koristeltu, tosi upea.

  Kiva kun kirjoittaa käsin, ihmisestä saa paljon tuntumaa kun katselee käsialaa. Hieno on runo, luin sen huolella ja ihailin sun sujuvaa käsialaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienon sivun sinä olet tehnyt Arjalle lintuineen.

   Poista
  2. Juuri tuota metallin tuntua ihmettelen. Miten ihmeessä Arja sen saa taiottua. Ja kannen kohokuvioisuus on sormen päille nannaa.

   Kun luin muita tarinoita ja runoja, niin juuri käsin kirjoitettu oli aidointa, siinä olet oikeassa.

   Poista
 2. Ihana kirja ja todella taitavasti on Arja kannen tehnyt. Minäkin osallistuuin dekon tekoon. Arvaa muuten muistinko kuvata aikaansaannokseni. Kääk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyydä Arjaa kuvaamaan osuutesi, olisi niin kiva nähdä se.
   Kirjasta tulee oikea aarre.

   Poista
  2. Kiitos tätäkin kautta myös Enkulille <3 Kuvaan kyllä kirjan sivut kun se reissulta palaa kotiin. Laitan sitten aikanaan blogiin.

   Poista
 3. Voi uskon kirjan kauneuteen! Arjan työt ovat erinomaisen upeita, tykkään niin hänen tyylistään, varsinkin näistä steampunk-tapaisista. Niin vain nämäkin vanhat ideat muistokirjoista pysyvät ajan tasalla ja kiertävät nykyään somessa, aina vain hienompina, huikeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjan matkaan lähettäminen oli hieno idea. Missähän se nytkin seikkailee ja kerää muistoja masunsa täyteen.

   Poista
 4. Upea muistokirja Arjalla. Hienot on steampunk -kannet. Sinä tein kauniin sivun lintuineen. Juuri muistokirjaan sopivan.
  Huomenna on kaunis ja mielenkiintoinen runo. Ihana tapa laittaa kirja kiertämään. Ja sen täytyttyä mielenkiintoista katsella ja lukea sitä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja on todella kaunis ja vielä kun se tulee täyteen muistoja, tulee siitä uskomaton aarre.
   Olisinpa vaan rohjennut tehdä lintusivun suoraan kirjaan, eikä liimata. Mutta enhän hoksannut sitä, että siinä voisi noin käydä. Toivottavasti muut eivät katso sivua niin tarkkaan kuin itse teen.

   Poista
 5. Kyllä onkin hieno tuo Arjan kirja.
  Ja sinä olit tehnyt niin kauniin sivun hänen kirjaansa myös, ja runokin oli niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta on kaunis kirja muistoja täynnä. On sitä hienoa selailla.
   Joskus käy kuten minulla, että suunnitelma on parempi kuin itse toteutus. Kaikkia virheitä ei vain voi elämässä poistaa, vaikka kuinka haluaisi.

   Poista
 6. Oi, kiitos Uuna osallistumisesta kirjani sivujen täyttämiseen :) Kuten jo meilissä sanoin niin eihän tuommoinen pieni kurttu nyt mitään haittaa. Vai sinä katsot sitä "sillä silmällä", älä sitä nyt enää murehdi. Käsintehdyissä saa ja pitääkin olla käsintehdyn maku ja tuntu. Tietsikalla saamme kaiken helposti korjattua ja alemme jo luulemaan, että kaiken pitää olla niin siloista ja virheetöntä. Elämässä on ryppyjä ja huteja ja niin myös käsintehdyissä ihanuuksissa.
  Ihan liekeissä täällä odottelen kirjan paluuta reissusta ja mielelläni sen vielä toisellekin kierrokselle lähetän.
  Lämmin kiitos sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä sitä sanomani, että arvostan niin suunnattomasti itsepiirrettyjä ja maalattuja kuvia samoin kuin käsinkirjoitettua tekstiä. Ne kertovat tekijästään monta asiaa.

   Poista
  2. Kiitos "synninpäästöstä", nyt vihdoin rauhoitun ja uskon, ettei pari ryppyä nyt kaikkea pilaa.

   Etkö ole yhtään nähnyt kirjaa? Onko se ollut matkalla koko ajan? Mielenkiintoista katsoa ja lukea, mitä kirjaasi on kertynyt. Siitä tulee kyllä oikea aarre ja muistojen kirja.

   Poista
 7. Upea kirja ja idea! Käsintehty on käsintehtyä ja rypyt sun muut kuuluvat elämään ja siten myös kirjaan joka muistoksi jää!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihailin kirjan kansia koko ajan, kun se oli minulla. Ensin oli tunne, etten uskalla tehdä siihen mitään, mutta pakkohan siihen oli sitten tarttua, luvannut kun olin.
   Kun itse selasin kirjaa, käsinkirjoitetut runot ja tekstit olivat kyllä tosi aitoja ja hienoja.

   Poista
 8. Olin mukana tekemässä muistoja kirjaan ja jännitin myös aloittaa kirjoittamisen, mutta lopulta rohkaistuin.
  Kannet oli todella upeat ja sisältö tulee olemaan ainutlaatuinen. Ihana muisto myöhemmin selattavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno kirja ja muisto! Tekisi mieli laittaa omakin kirja kiertämään, mutta tulee aika ruuhka jos kaikki tekevät samoin :-)
   Joskus on valkokankaankauhu uuden maalauksenkin edessä, mutta toisen kirjaan tekeminen oli vielä jännittävämpää, jotenkin vastuullisempaa. Arvaa paljonko sitten harmitti, kun paperi meni ryppyyn, eikä millään painoilla oijennut enää.

   Poista