sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Aurinkoa RaijaAnnikilta


Valoa


Teimme RaijaAnnikin kanssa kahden kortin vaihdon.
Kun näin nämä aurinkoiset, maalaukselliset kortit, tuli heti tunne, että nyt tänne äkkiä valoa ja aurinkoa. Niinpä sainkin nämä kortit ja ette voi uskoa, miten nämä hehkuvat. Paljon enemmän mitä pimeänä päivänä otetuissa kuvissa näkyy. Korttien ulkonurkat ovat todellisuudessa ihan vaaleat ja ne antavat lisää valoa. En ymmärrä, miksi en millään saanut oikeita värejä. Tai no, ymmärrän ymmärrän, kun vettä sataa ja on pimeää...


Tummat lehdet

Hiukan osaatte varmaan kuvitella pinnan rosoisuutta ja kauneutta. Sormille tuntuu hyvältä ja valo hehkuu sisälle asti.

Lisää aurinkoa tuli kirjeen mukana. Sitä oli hiipinyt kuoreen ihan itsekseen, mutta RaijaAnnikki oli myös kerännyt rannalta minulle aurinkoa ja meren kohinaa. Yksi kuori oli mennyt rikki, mutta ei se haittaa, koska murut raaskin käyttää kortteihin, ehjät simpukat tulevat aarrekätkööni.Eikä tässä vielä kaikki. Kuori pullotti herkkuja, ei sentään syötäviä. Vielä en raaskii näitäkään käyttää, mutta ehkä ajan kanssa jokin voi eksyä korttiin, ole siis tarkkana.
KIITOS RAIJAANNIKKI tästä ihanasta postista, kiitos myös postimerkeistä, nekin pääsevät kokoelmaani.


12 kommenttia:

 1. Ole hyvä.Tänään tosin satoi kun oltiin kävelyllä mutta lämpöä silti25 .Kiva että posti ilahdutti ja tuli melkein ehjänä perille. Olen harvakseltaan askarrellut mutta tänään otin esille vähän tarvikkeita.no,ovat tuossa pöydällä odottamassa.Älä hätäile vaihtadeiden kanssa,laitat kun siltä tuntuu.Olemme vielä täällä ensi vuoden puolelle kun saatiin edulliser lentoliput vasta silloin.Kiitos vaihdosta ja Aurinkoa lisää täältä...;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos korteista ja kiitos lisäauringosta, tuli tarpeeseen tänne harmauteen.

   Minullakin on tarvikkeita pöydällä, saas nähdä mitä niistä syntyy. Kiva tehdä, kun saa tehdä, mitä syntyy. Joskus sitten lähtee postiin...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tekee hyvää täällä sateessa ja harmaudessa. Jospa huomenna olisi vähän valoisampaa...

   Poista
 3. Kyllä onkin aurinkoinen ja kaunis kortti. Etelän aurinkoa runsain mitoin, kiitos!
  Sait vielä oheiseisena simpukoita ja kortin postimerkkeineen. Kiva paketti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä korteista hehkuu aurinko ja lämpö tuntuu sormenpäissä asti.
   Mieluinen paketti :-)

   Poista
 4. Nämä hehkuvat aurinkoa ja lämpöä. Kauniita värikkäitä kortteja. Tuulahdus auringosta ja lämmöstä, tuli luoksesi RaijaAnnikin postin mukana. Ihanat simpukankuoret ja muut terveiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mielenkiintoista avata, kun kuori oikein pullisteli. Ihanan sininen kuori, kuin etelän taivas, jossa aurinko hehkuu. Näin aurinko ja lämpö matkasi tänne pohjoiseen :-)

   Poista
 5. Todella valoisia ja aurinkoisia kortteja. Lämmön melkein tuntee. Kauniita simpukan kuoria. Niitä keräilen minäkin joka kerta aurinkolomillani. Edellisellä kerralla vain hyvin minikokoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simpukan kuoret olivat hauska ja iloinen yllätys. Kortit toivat auringon mukanaan...

   Poista
 6. Onpa kuori sisältänyt valoa ihan roppakaupalla. Ihana tuo kortti. Rakastan simpukoita, ovat jotenkin niiin ikuisia. Ihana idea lähettää niitä kirjeessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuori oli lämmin tuulahdus tänne hämärään. Monenlaisia aarteita löytyi sisältä.

   Poista