tiistai 6. lokakuuta 2015

Kiitos Enkuli - Niin kaunista niin kaunistaVaihdoimme Enkulin kanssa kaksi korttia ja sain todella kauniit kortit.
"Kultaiset muistot 2 ja 1" eivät tule lainkaan kuvassa esiin kuten pitäisi. Korteissa on metallia, hopeaa, aah, kaikkea kaunista. Latasin kuvat suurina, joten voitte klikatessa nähdä vähän lisää.
Enkuli oli nähnyt vaivaa myös tekemällä kauniin kotelon korteille. Tässä kotelon sisäaukea.Tässä kotelon kaunis kansi, jossa kello tikittää luoden uusia muistoja.


Kotelon takakansi ja kauniisti tuunattu papapelin pala, jonka sain vielä ylimääräistä.
Kirjekuori pullisteli muutakin kaunista ylimääräistä. KIITOS Enkuli todella paljon. Tämä oli kaunis ja sykäyttävä posti.

Huom! Piirtämäsi kortti on kaunis, jatka vaan myös itse piirtämistä ja maalaamista.


***********************Osallistuin Ainon Rump rump rullaa -korttihaasteeseen ja sain sieltäkin Enkulin kortin. Suloinen Metsälammen keiju liiteli luokseni.

Kiitos Enkuli ja Kiitos myös Ainolle haasteen järjestämisestä. Ainon haasteessa testattiin, kumpi voittaa Todellisuus vai Fantasia. Fantasia-kortit voittivat.


14 kommenttia:

 1. Kaunista kullan kimallusta, menneen havinaa ja mystiikkaa. Upeita kortteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisia aarteita sain ja omani oli kyllä aika hätäisesti kyhätty. Siis kotelo ainakin, mutta vaihto oli viime kuun puolella, jolloin oli vielä naamahaaste menossa. Nyt nolottaa näiden upeuksien edessä.

   Poista
 2. Upeita kortteja ja kaunis, sekä tyylikäs kotelo. Enkuli tekee huikean mielikuvituksellisia kortteja. Metsälammen keiju on satumainen. Puupalapelin palat ovat kivoja tuunattuna. Enkulin oma kortti on kaunis. Olenkin odotellut, koska hän lähtee mukaan näihin taide -haasteisiin. Hmmmm.... pientä patistelua ehkä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkuli tekee kyllä kauniita ja huolellisesti rakennettuja kortteja. Mikä kärsivällisyys!! Ei voi kuin ihailla ja ihmetellä. Miten näin pieniin kortteihin voi saada mahtumaan niin paljon kaunista.

   Patistelua - kyllä - niin me teemme :-))

   Poista
 3. Onpas kiva, että tykkäsit korteistani. Itsekin skannasin ja kuvasin kortit, mutta esittelen ne blogissani kunhan saan oman tietokoneeni maahantuojalta korjauksesta. Jännää, että metsäkeijukin tuli sinulle. Kiva oli tämä Ainon haaste. Naurattaa tuo Maahisen kommentti. Tulen ehkäpä mukaan taidehaasteisiin kunhan saan vatsaleikkauksen ohi ja saan vatsaan kuulumattoman vieraan poistatettua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi...mitä vierasta nyt olet nielaissut ;-) Kiireesti pois vaan, että saadaan sinut mukaan taidehaasteisiin. Maalaamasi kortti on hyvin lupaava...

   Korteistasi tykkään tosi paljon ja kortit ovat kotelossaan kuin kuningaspari valtaistuimella. Ylväästi ja kauniisti.
   KIITOS vielä kerran ♥

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Näitä on nautinto hypistellä ja ihailla :-)

   Poista
 5. Wonderful post! I really like the two first cards with the lovely details!
  Hugs, Annette

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. This was really lovely trading. I've got so beautiful cards.
   Thanks LonettA ♥

   Poista
 6. Wow Uuna- these are just stunning cards!! The artist did a gorgeous job! Lucky you! hugs,Jackie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I am lucky girl - (or grand mother :-)) I like these cards very much.
   Thanks Jackie ♥

   Poista
 7. Onpas ihania, jokos olet Pocket Lettereitä suunnitellut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli taas niin ihanaa ja mieleistä postia.
   Olen seurannut Pocket Lettereitänne ja kerran jo otin taskun esille, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että liian suuritöistä minulle. Kun on monta muutakin haastetta menossa, jotka kiinnostavat. Sitten vielä, niin minun "suuret käteni" ja pää tykkäävät suuremmista töistä, niin se vain on.

   Poista