keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Teemakuun taide, Teema 11 2/6Teemakuun taide Teema 11 ja tässä kuvani 2/6.

Haasteena on tehdä ympyrä tai ympyröitä. Yksi vastauksista pitäisi olla mandala. Vielä ei kuitenkaan syntynyt mandalaa, vaan tällainen leikkimielinen työ. Tässä jalkaa leputellessa tuli tehtyä muutama palmikko. Siinä ne nyt ovat, keksi sinä mitä varten tai mitä näet.28 kommenttia:

 1. Kohtahan on halloween niin eiköhän nuo noitien luudat siinä seisoskele parkissa kuutamolla ja odottele noitiaan (voihan niitä noitia olla halloweeninakin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai niitä on juuri silloin :-))
   Hauska idea ja kivasti nähty, en olisi hoksannutkaan. Kiitti Silkku :-)

   Poista
 2. Mahtava kuutamo, Metsän yöllinen elämä alkaa. Puut, koivut ja havupuut ovat kohonneet juuriltaan tanssimaan kuutamossa. Ovat järjestäytyneet riviin, kietoutuneet oksistaan hiukan toisiinsa.Hetki on pysähtynyt ja ihan koska tahansa se alkaa.
  En malttaisi lähteä, kun haluaisin nähdä sen tanssin ja mennä mukaan :-)
  Hieno ja hauska työ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puut minullakin oli mielessä, mutta en tiennyt mitä ne nyt siinä niin rivissä odottavat. Selvä se, musiikkia tietysti. Kohta alkaa kiehtova humina ja sitten tanssi alkaa.
   Kiitos Maahinen hauskasta kommentista :-)

   Poista
 3. Hauska idea. Minullekin tulee mieleeni kuutamoinen yö ja noidat tauolla, luudat siinä odottelevat rivissä. Noitien luudathan pysyvät pystyssä ihan ilman tukeakin. Liekö noidat nauttimassa nokipannu kahvia nuotiolla kissojensa kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun juo hyvät kahvit, niin sitten on hyvä lähteä öiselle lennolle. Täytyykin tarkkailla taivasta ja kuuta, jotta näkisi ne siluettina kuuta vasten lentämässä.
   Kiitos Armiida, tykkään siitä mitä näit :-)

   Poista
 4. Tästä saa valoa ja energiaa. Värit sointuu toisiinsa ja kahdenväriset palmikot sopivat kuvaan, muistuttaa jotenkin raanua. Tykkään kovasti ja työstä ja lokakuun ympyräisestä kuusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sisko! Ihana kuulla, että työ antaa valoa ja energiaa. Ainakin tekeminen antoi minulle. Jalkakin alkaa parantua kun saa tällaisia kommentteja :-)
   Ja tosi nopeasti tuli pitkä rivi kommentteja, hauskaa...

   Poista
 5. What a clever idea! So pretty work!
  Get well soon, dear Uuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You LonettA so much for Your kind comment.
   This gets me feel better already now :-)

   Poista
 6. Hauska työ, tykkään erityisesti väreistä: tuo voimakas keltainen antaa ihanan kontrastin noille muille maanläheisille väreille.
  En yleensä erittele mitä näen kuvissa, ei ole pakko "nähdä" mitään, ennemmin haluan vaan tuntea ja tästä työstä tuli hyvä ja levollinen mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin usein annan vain työn vaikuttaa, mutta joskus mielikuvitus saa näkemään hassuja juttuja.
   Kiva kun työn vaikutus on positiivinen ja hauskakin, siitä iloitsen.
   Kiitos Susu :-)

   Poista
 7. Tämä vie minut Kroatiaan, en tiedä miksi mutta se tuli mieleeni ekana. Kuutamo loistaa aidan takana ja siellä on levollista olla. Hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther! Kesäinen lomamatkanne on vielä tuoreessa muistissa ja jokin siellä saa sinut palaamaan vielä. Kiva kuulla :-)

   Poista
 8. Valoisia raitoja ja tummia raitoja, kuin elämä konsanaan. Tasapainossa kuitenkin.
  Persoonallinen, useaa tekniikkaa on työssä.
  Puhuttelee. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liplatus! Tämä on yksi töistä, joka oli vain pakko tehdä, vaikka en tiedä miksi. Yksi vaihe johti toiseen ja tällainen siitä tuli.

   Poista
 9. Tämä näyttää niin levollselta työltä, jota katsoo pitkään. Ja sitten silmäni kiinnittyvät aina noihin ylähapsuihin, jotka ovat kuin harittavia sormia jatkuvassa liikkeessä yrittämässä tarttua yläreunaan... ja sitten mieli työstää mustista leteistä kalterit ja pääsy toiselle puolelle valoon on estetty. Mielikuvani jäi varmasti elämään eilisestä Arten pakolaisdokumentista :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole jännää, miten katsoessa aivot kehittävät erilaisia juttuja ja miten työn tunnelmakin voi yhtäkkiä muuttua, kuten sinulla tässä.
   Mielenkiintoista kuulla, kiitos Sirokko!

   Poista
 10. Uuna, this reminds me of the harvest moon with the corn stalks ready for the harvest! Beautifully done! hugs,Jackie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You dear Jackie very much!
   You are right, these are corns of course :-))

   Poista
 11. Oikean superkuu loistaa puunrunkojen takaa. Lämpöinen alkusyksyn tunnelma välittyy kuvassasi. Paremmin en osaa tulkita, nautin vain näkemästäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunne ja nautinto on tärkeintä. Itse jään joskus tuijottamaan jonkun työtä pitkäksikin aikaa, eikä yhtään sanaa muodostu aivoissa, syntyy vain suuri ihailun huokaus.
   Kiitos Millin :-)

   Poista
 12. Waude. Rakastan tätä työtäsi. Ihanat letittelyt ja apua mitkä ihanat värit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli! Oli hauskaa palmikoida, vaikka en siinä vaiheessa tiennyt, mitä palmikoista tulisi. Kun sain ne valmiiksi, sommittelu oli selvä.

   Poista
 13. Mulle tästä tuli ihan ensivaikutelmana täysi kuu öisellä rannalla maininkien hiljaa kohistessa rantahietikolle.... :-)
  Kivasti hauskuutta nuo letit antavat , mutta luulen että tämä nähdään vielä valmiimpana jossakin tulevassa projektissasi :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensivaikutelmasi on oikein mieleinen, tulen kanssasi kuuntelemaan rantamaininkeja.

   Hmmm. mielenkiintoista, täytyykin laittaa korvan taakse...saas nähdä ;-)

   Poista
 14. Siinä on peikot laittaneet häntänsä riviin, että näkevät, kenen on kauniimpi,hi!
  Kuutamoyö ja peikonhännät tekevät niin hienoja taikojakin vielä,ettei sitä tiedäkään, minne nämäkin hännät päätyvät vielä...!?
  Joka tapauksessa hieno työ, ninkuin alimmainenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hyvä Harakka, sinä olet tottunut metsää tarkkailemaan ja tunnistit heti. Mainio oivallus, kiitos :-)

   Poista