perjantai 16. lokakuuta 2015

Teemakuun taide, Teema 11 5/6Teemakuun taiteessa, teemassa 11 maalataan ympyröitä. Tässä haastevastaukseni no 5/6. Miltähän planeetalta tämä on?

Mixed media taas kerran. Vielä olen malttanut pysyä kirjan koossa, tämänkin tein suoraan kirjaan.

26 kommenttia:

 1. Oi että mikä ihana. Minulle tuli mieleen, että tuossa on itämaisuutta. Aivan kuin ihminen kauniin suojavarjon alla ja lähettää ajatuksia avaruuteen. Värit ovat kauniit ja todella vaikuttava taideteos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli! Tämä tuli taas kerran ihan vain itsekseen. Pikkuhiljaa jatkoin ja jatkoin ja tällainen siitä tuli. Avaruuden tuntua minustakin ja miksei itämaisuuttakin, jotain eksoottista joka tapauksessa.

   Poista
 2. Toinen toistaan upeampia ovat nämä sinun ympyrätyösi. Ihaillen katselen, sinulla on todella taitoa ja luovuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida! Olen kyllä huomannut, että ympyrät ovat saaneet kaikkien luovuuden heräämään. Persoonallisia hienoja töitä on siellä ja siellä....

   Poista
 3. Upe taas työsi.Voin vain ihaillen katsella.Vein eilen kirjeesi postiin mutta kestää viikosta kahteen kun on perillä.Älä hätäile laittaa minulle koska ollaan täällä vielä koko loppu vuosi.Koti tonttu kyllä käy postit kurkkimassa.terveisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen laitoin yhden satsin kortteja esille, mutta toinen on vielä menossa. Siinä toisessa ovat sinut yllätyskorttisi. En siis pidä kiirettä, mutta odottamassa ovat, kun tulet kotiin.
   Kiitos RaijaAnnikki :-)

   Poista
 4. Kyllä on kauniita ympyröitä. Patsas tai hahmo muistuttaa veistettyä puun kuvioineen. En tiedä mikä planeetta on, mutta siellä on kaikkea kivaa. Hieno taideteos ja todella luova.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva arkaaisesta puupatsaasta siellä ihmettelee, minne oikein on joutunut. Ihmetellään mekin, koska emme ole päässee kaikille planeetoille käymään, emmekä siksi voi tietää, mistä työ on tehty. Taitaa olla taideplaneetta :-)
   Kiitos Sisko!

   Poista
 5. Planeetalla on paljon kultaa, kuparia ja pronnssia (vai oliko se sekoite), jokatapauksessa kauniita tulenvärejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet planeetoista ovat aika kuumia, tämänkin on ainakin selvästi ollut joskus kuuma. Jokohan uskaltaisi tuonne astua.
   Pronssi on sekoite, mutta kyllä vaikuttaa siltä, että sitäkin tuolla on. Ehkä sitä on muodostunut kuumuuden johdosta jossain vaiheessa.
   Kiitos Tuulento!

   Poista
 6. Upeaa jälkeä syntyy tekniikalla antaa mennä vaan. Kultaa, suitsukkeita ja mystiikan tunnelmaa. Tykkään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekemiseni laajenee ja leviää kuin kuuma laava, mikään ei pysäytä. Antaa siis mennä vaan, niin kauan kuin kirjassa sivuja riittää. Ja kun loppuvat, tuunataan uusi kirja.
   Kiitos Esther :-)

   Poista
 7. Mixed media taipuu käsissäsi uskomattomaan luovuuden kukoistukseen, ihan henkeä pidätellen täällä katsellaan töitäsi. Nuo kortitkin, vau! Muistan ajan, jolloin vielä etsit uusia polkuja korvaamaan allergioiden estämän maalausviettisi, olet ne kyllä löytänyt monin kertaisina uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun jotain itkee ja suree, ei näe tuskan taakse ja tajua, että edessä voi olla vielä jotain suurenmoisempaa. En ole koskaan nauttinut taiteilemisesta kuin nykyisin, kun on vapaa tekemään juuri sellaista kuin itse haluaa. Poissa ovat tilaustyöt ja näyttelyruljanssit.
   Nyt nautitaan, kiitos Sirokko :-)

   Poista
 8. Ei epäilystäkään planeetasta, tämähän on Uunanus ;D Kultaa. hopeaa, helmiä, sähkettä ja säpinää, viivojen tanssiakin ja tietinkin siellä asuu myös lintu! Tämä planeetta kulkee salaperäisä ratoja pitkin, vaihtaa paikkaa linnun lailla, välillä häviää jonnekin horisontin taa, mutta putkahtaa sieltä näkyviin entistä loistavampana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kiitos Millin! Jopas kuva sai sinut runolliseen tulkintaan ja hienoon kommenttiin :-)))

   Poista
  2. Sinä ja taiteesi saat minusta uusia outoja piirteitä esille :) Yleensä kommenttini on aika tylsiä.

   Poista
  3. Eivät ole tylsiä, mutta eivät ehkä ihan näin runollisiakaan :-D
   Kaikki täällä blogistaniassa tarttuu, niin kuvat, haastet kuin runotkin...

   Poista
 9. Ihanan värimaailman sait aikaan sinun planeetoissa.

  VastaaPoista
 10. Kaunis on planeettasi Kirjaasi tulee upeita teoksia. Puupatsaan kädestä lähtee kultainen säde. Energiat siinä vaihtuvat ja tehdään tuttavuutta. Pään ympärillä kaunis valaistumisen säde. Hänestä pidetään ja hän pitää paikasta. Onhan siellä miellyttävät energia ja paljon kaunista katsottavaa. Minäkin menisin vierailulle mielelläni, vaan enpä taida sinne tässä kehossa päästä matkaamaan :-)
  Töistäsi näkee että nautit niiden tekemisestä. Eivät ole väkisin väännettyjä. Hieno sommittelu ja hyvin kauniit värit ja kuviot.
  Ja enää yksi työ, huh minä seurustelin viikonlopun torstaista saakka nuorison kanssa. No onneksi aikaa on :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä töitä on ollut mieleinen tehdä, se on totta. Ovat ilmestyneet kuin itsekseen. Kirjassa ovat hyvässä tallessa, eivät paperit lentele sinne ja tänne. Ja pysyn vähän raameissakin, eli tietyssä koossa. Sehän tässä minulle suurin haaste on.
   Kiitos Maahinen, ehdit kyllä vielä itsekin tehdä hienot työt, tulen sitten katsomaan :-)

   Poista
 11. Töitäsi voi vain ihailla!
  Niin kauniita ovat kaikki!
  Jään vain sanattomana katsomaan ja ihailemaan töitäsi!
  Olet sinä vaan sellanen taiteilija, että sulta syntyy mitä vain!
  Mulla nyt on tällähetkellä vauva niin tärkeä, että hyväkun pysyn teidän vauhdissa, edes jotenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun Emmi oli pieni, en nähnyt enkä kuullut muuta, ja niin on hyvä. Nauti nyt tästä ajasta, se kuluu nopeammin kuin uskotkaan. Eivät omat lapset näin nopeasti kasvaneet :-)

   Kiitos kehuista, on ollut oikea maalausbuumi eikä loppua tunnu näkyvän. Silloin on kiva tehdä, kun se tuntuu hyvältä.
   Kyllä sinä meidät vielä kiinni saat, aikaa on jäljellä, eikä tehtäviä ole nyt yhtä montaa kuin ennen. Tämä on hyvä.

   Poista
 12. Just beautiful! I so love your use of gold in your work!! Stunning! ")

  VastaaPoista