torstai 5. marraskuuta 2015

Marraskuun selätystäLepis selättää marraskuuta nyt valokuvaamalla. En saanut heti sivellintä kädestäni, siksi olen vähän jäljessä, mutta loikkaankin tällä kuvasarjalla tähän päivään. Kävin vähän kokeilemassa, ottaako uusi kännyni kuvia läheltä. Aika läheltä, mutta ei sentään ihan makroja. Eniten jännäsin, miten saan kuvat koneelle, mutta hyvin se kävi. Koneet ymmärtävät toisiaan paremmin kuin minä niitä.

Tällaisia kuvioita löysin pihalta:


17 kommenttia:

 1. Hienosti olet selättämässä marraskuun pimeitä, kyllä kvi/kallionpinta on kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei kallion pinta ole menettänyt lämpöään, mutta pian se huurtuu. Kauneus tosin ei katoa silloinkaan.
   Kiitos Sini :-)

   Poista
 2. Mahtavasti sinulla selättyy marraskuu. Maalaat ja kuvaat. Uusi kännykin, kyllä vauhdissa olet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha sanoi sopimuksen irti, joten uuden kanssa nyt opetellaan. Onneksi on tyttärentytär jolta kysyä neuvoa :-)
   Kiitos aimarii!

   Poista
 3. Upea abstrakti maailma löytyy takapihaltasi! Tuo kukan lehti on kuin syötävä :) Mukavaa kun tulit mukaan selättämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt leikin kännykällä, mutta jatkossa kuvaan kyllä canonilla. Vaikka kännyssä on aika hyvä kamera, niin ero on silti aikamoinen. Lisää abstrakteja varmaan löytyy...
   Kiitos Lepis :-)

   Poista
 4. Upeita pintoja olet kuvannut ja puhelimellasi saa todella laadukkaita kuvia.Kauniita kalliopintoja ja lehti vesipisaroineen hyvin kaunis. Suojaverkon olet myös kuvannut upeasta kulmasta. Kuva näyttää hyvin mielenkiintoiselta. On ihme, jos marraskuu ei näillä kuvilla seläty :-)

  VastaaPoista
 5. Tämäkin on ihana haaste, ja näillä kuvilla jos ei seläty ei sitten millään. Upeita kuvia yksityiskohtineen ja tilaa antavia ajatuksille.

  VastaaPoista
 6. Sinulla on hyvä känny. Noin hienot kuvat sillä saatu. No tarvitaan siihen vähän silmääkin ottajalta :)

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia. Minäkin aina kuvailen kiviä. Olen ihmeellyt, mikä ihme niissä kiehtoo ja varsinkin, jos niissä on vähänkään sammalta

  VastaaPoista
 8. Upeita kuvia, hienoja pintoja pihaltasi löytyy.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille mieluisista kommenteista. Olin eilen äitiäni auttamassa ja hänellä olikin erityinen ongelma, kun jääkaappipakastin hajosi yllättäen. Hänellä on diabetes-lääkkeitä, jotka eivät saa lämmetä. Olikin aika probleema saada uusi yhden päivän aikana. Onneksi se onnistui ja lopulta saimme palata kotiin hyvillä mielin.

  VastaaPoista
 10. Varasin ilomielin lumilinnani sinulle. Voi miten ihanaa, että tykkäsit, koska suoraan sanoen jännitti laittaa töitäni esille. Liimasin kuvan siis yksiväriselle mustalle A4 pahville, johon on helppo laitaa reiät. Taakse liimasin valkoisen pilven, johon kirjoitin "runoni". Tänään maalaan lisää vaihdettavia töitä. Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä laita reikiä mustaan paperiin, vaan laita työ A4-kokoiseen reijälliseen muovitaskuun, siinä se säilyy parhaiten.
   Siitä tulee hieno kokonaisuus runoineen päivineen. Runo on todella kaunis ja kuvaan sopiva.

   Poista
 11. Hienoja yksityiskohtia. Kauniit värit tuossa lehdessä.

  VastaaPoista