tiistai 17. marraskuuta 2015

Taideaarteita Susannalta

Sammalkeiju jääluolassa


Onneksi posti vielä kulkee, sillä tänään sain sellaisen aarteen, että jalat pois alta. Susannan Sammalkeiju jääluolassa ei ollut kyllä niin ihana kuin luulin, SE ON PAALJON IHANAMPI!!! Ei tällaista voi olla, eikä tällaista voi saada!!! Voi ihmettä.

Susannan enkaustiikka eli mehiläisvahaväri sopii tähän erityisen hyvin. Se luo salaperäisen tunnelman ja kiehtovan maailman, jonne juuri keiju sopii. Eikä keijulle tule edes kylmä, se on itse niin lämmin ja hehkuva.
Valitettavasti kuvissa kaikki hopea muuttuu kullaksi, mutta kumpi on arvokkaampaa, siinäpä se ;-)) Maalauksessa hopea on kyllä kauniimpaa kuin kuvan kulta.


Mietiskelijä (Uunalle, ensimmäisen taidevaihtomme extrana)


Eikä tässä vielä kaikki!! Sain toisen upean maalauksen ensimmäisen taidevaihtomme kunniaksi.

Minulle tämä merkitsee paljon, sillä olen itsekin tällainen mietiskelijä. Tässä on jopa minun näköäni, vaikka nenä onkin pidempi ja hoikempi kuin minulla. (Ja taidan olla vähän vanhempikin :-)

Maalauksessa on paljon kauniita yksityiskohtia ja harras ja herkkä tunnelma. Todella kaunis maalaus ja pidän tästä kovasti. KIITOS SUSANNA, KIITOS!

Mutta ei tässä vieläkään kaikki. Sain myös kauniin käsin maalatun kortin. Tässä on harmillista, ettei kuvassa hopea näy, se kun sopii erityisen hyvin kortin kokonaisilmeeseen. Eikö olekin kaunis?

Vielä uudelleen Susanna ♥  KIITOS  ♥


Olen itsekin ahertanut Taidevaihtojen parissa ja tänään sain postiin nipun suuria kirjeitä. Vielä en paljasta kuvia, koska haluan, että saajat saavat ensin nähdä maalaukset livenä, eikä täältä blogin kautta. Siis odottakaa ja jännittäkää kulkeeko posti...25 kommenttia:

 1. Oi mitä ihanuuksia olet saanut. Aivan ihania aarteita. Kyllä tulee upea kansio.
  Niin kauniita töitä tulee sinne. Ihana sinulle kustomoitu mietiskelijä.
  Nyt alkaa jo pelottaa, ettei saa sitten enää takamustaan kiikkustuolista ylös ollenkaan, kun aika menee taidevaihdon töitä ihastellessa :-D
  Tämä päivä meni Siilinjärvellä käydessä, mutta nyt tuhertelen tehdä taidevaihtoon töitä.
  Arkinen minä ei vaan saa tehtyä mitään noin upeaa, mutta teen mitä osaan ja mikä on minua :-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ei raaskii edes laittaa kansioon, ainakaan aluksi. Kehyksiin seinälle pitäisi laittaa :-))

   Jokainen tekee omalla tavallaan ja kaikkien työt ovat yhtä arvokkaita ja kiinnostavia. Tee siis rauhassa ja hyvällä mielellä omia vaihtareitasi.

   Tuleva joulu häiritsee meidän kaikkien harrastuksia, mutta jatketaan sitten joulun jälkeen. Vaikka onhan tässä vielä sentään onneksi aikaa.

   Vein tosiaan nipun postiin ja nyt alkaa jännittää, minkälaisen vastaanoton minun työni saavat :-o

   Poista
 2. Mihinköhän pääni taas laitoin...en osaa noin hienoja edes tehdä. Hienoa että on lähtenyt kivasti käyntiin ja aikaahan on..Odotan innolla kirjettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukahan tämänkin leikin keksi - älä siis ala jänistää :-D
   Sinä osaat tehdä hienoja töitä, juuri sinunlaisiasi. Mielenkiinnolla odotan postia taas joku päivä.

   Toivottavasti tykkäät minun postistani ;-)

   Poista
 3. Hmmmm....ihan tässä menee sanattomaksi teidän mestareiden töitä katsellessa. Kyllä kynnys nousee korkeaksi, osallistuakko vai ei tähän vaihtoon. Huikeita töitä kerrassaan. Mulle nämä vahatyöt ovat ihan outo tekniikka. Meillä on posti käynyt noin kerran viikossa. Toivottavasti saavat neuvottelut kunnialla päätökseen ja pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen muutaman kerran kokeillut tuota vahatekniikkaa, mutta en pääse näiden mestarien tasolle. Se ei silti estä minua tekemästä muuta, eikä sinuakaan. Maalataan ja piirretään meille ominaisia juttuja.

   Ihaillaan näitä ja huokaillaan, mutta ei anneta näiden mestariteosten estää meitä tekemästä. Mukaan siis vaan. Mielelläni omistaisin sinun maalauksesi. Kyllä sinä osaat, olen nähnyt :-)

   Poista
 4. Apua melkein pyörryin. Olet saanut huippuihanaa postia kuten minäkin. Susanna osaa aina yllättää ja tuo jääkeiju on huipputaitavasti tehty ja hohtaa hyvää mieltä ja lämpöä, samoin tuo mietiskelijä ja kortti. Mietiskelijä on ihanan eksoottinen ja itämainen. Mikä rauha mietiskelijän kasvoilla. OOOHHHH HUIPPUJA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin tosi ihania!!! Arvaa kuinka kauan istuin maalaukset edessäni. Sitten laitoin ne pöydälle seinää vasten, jotta hopea ja kaikki kaunis kiiltävä oikein tuli esiin. Taas istuin ja ihailin.

   Nyt ne ovat tuossa rivissä sinun työsi rinnalla. Katselen ja nautin!!!

   Poista
 5. Wau! Aivan uskomatoman ihania töitä! Olen sanaton ja ihailen vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa tunnetta täälläkin. Nyt kun ilta on pimennyt, niin Mietiskelijän pään päällä hehkuu erikoinen valo.

   Poista
 6. Voi kiitos Uuna ja kaikki te ihanaiset ja teidän ylistävät kommenttinne!!! Ne lämmittävät sydäntäni niiiiin suuresti! Kiitos ja kumarrus! Ihanaa että tykkäsit töistäni. Minulle vaan tuli heti tuo mietiskelijä mieleen kun sinua ajattelin ;) Tykkään itsekin sen kuvan rauhallisesta tunnelmasta. Ihanaa keskiviikkoa sinulle. Jännityksellä odotan mitä ihanaa posteljooni minulle tuo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisitpa nähnyt millainen valo hehkui iltahämärässä Mietiskelijän pään päällä! Se oli ihan uskomatonta, tuijotin ja ihailin. Sinulla on aikamoinen taikasivellin.

   Minulla on täällä kotona aikamoinen "kriitikko" ja hänkin antoi töillesi täydet pisteet. Mietiskelijän nenää hän ihaili myös kovin. Siitä tuleekin mieleen ikonit.

   Toivottavasti et kovasti pety posteljoonin tuomisiin ;-)

   Poista
 7. On nämä niin upeita, etten muuta kirjoitetuksi saa. Nuo värit suorastaan hehkuen hurmaavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä sanattomaksi vetää. Ihaillaan siis vaan :-)

   Poista
 8. KIITOS IHANA UUNA. Sydän sykkyrällä täällä ihailen huikeita töitasi. KIITOSKIITOSKIITOS.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa...joko olet saanut postia? Hyvä että ehti ennen lakkoa.

   Poista
 9. On teillä mahtavia vaihtoja keskenänne, aivan ihania!!!!

  VastaaPoista
 10. Todella upeita töitä!
  Kyllä passaa hypistellä onnesta sykkyrällä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihailen ihailemasta päästyäni. Silmät eksyvät aina Susannan ihaniin töihin.

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Kyllä kyllä, juuri sitä. Miten siellä maalaus sujuu ;-D

   Poista
 12. Such gorgeous treasures from your friend!! How wonderful to receive such delight in the mail-right? I love the fairy- I have a fondness for them! Thank you for sharing!
  xx Jackie

  VastaaPoista