lauantai 19. joulukuuta 2015

Kurrekalenteri 2015, 19. päiväPäivä päivält joulu tule lähemmäs, fiilink lissääntyy ja pala palalt kaik alkkaa olla valmist.
Kalle o ahkeroinu, mut nii o Kaisaki. Hää o leiponu jos vaik mitä ja lapse ova saanee kaapia taikinaa pienil sormillans. Voi mitä herkkuu se o ollu. Silmä pyöreinä ne ova nuuhkinee ja nuollee.

Kalleki saa senttäs maistiaisii, et jaksa taas touhut ja kiivet. Piparit ova tosi hyvii, mut enite Kalle tykkäis kans taikinast, mut eihä hää ny voi sin änget. Lapsie pittää saaha kokea se ihanuus.

Vaik joulust o paljo puuhaa, ni kyl se o mukava ko kaik touhuva ja yrittävä keksii jouluks jottai kiva tai hyvä koko porukal.

Mitäs sää ole tehny? Onks kaik jo valmist? Et kai sää hermostu noitte tekemiste kans? Ei se niin kauhia nuukaa ol, mitä kaikkee tekkee. Koha nyt vähän jottai hyvää o ja kaikil mukava olo.
14 kommenttia:

 1. Sen verran on kiirusta pitänyt, etten ole ehtinyt komentoimaan. Tekemisiänne on kyllä aina käynyt lukemassa, olette te niin hauskoja :)

  VastaaPoista
 2. En kauheasti hermostu joulua edeltävissä puuhissa. Oikeastaan pieni kiire kuuluu tähän aikaan ja kun antaa sitä aikaa itselleen tarpeeksi, niin asiat rullaavat mukavasti :).

  VastaaPoista
 3. Ei kiirettä täällä, ihan rauhallisesti kaikki sujuu. Mitään isompia ei enään ole tekemättä, voin vain rauhoittua ja nautiskella.

  VastaaPoista
 4. Ahkeraa väkeä siellä Kurrelassa on. Taikina oli hyvää silloin lapsena, sen muistan.

  Lantut ja porkkanat on ostettu, mutta vielä pusseissaan odottavat tekijäänsä, mutta kyllä se tästä :-)

  VastaaPoista
 5. Ei mitään paniikkia täällä, ainakaan vielä.

  VastaaPoista
 6. Tänne joulu tullaa saa. Fiilinki tietty lisääntyy pala palalta, kuten tuolla oravalassa, jossa taitaa Kaisal ja Kallel olla kiirut enempi.
  Minä vain kudon kalenterisukkaa, kirjoitan omia raapaleitani ja ihastelen mahdotonta lumen paljoutta. Toivotan jo pientä relaamista oravalaankin.

  VastaaPoista
 7. Kohta on Kurrelassa palat koottu. Minä rauhoitun nyt leipomaan ja tekemään lanttu- ja porkkanalaatikot.
  Lunta tuli eilen valtavasti, jote lumitöitäkin olisi omiksi tarpeiksi.
  Mukavaa lauantai-päivää :-)

  VastaaPoista
 8. Piparitaikina maistuukin hyvälle varsinkin oma tekemä ja oi mitkä tuoksut niistä tulevat paistaessa. Kaisan ja Kallen perheessä myös askaroidaan ja palat on kohta koossa kurrekalenterissa.

  Minä olen eilen siivonnut ja laittanut joululiinat ja tontut, kuusta en laita lainkaan. Hyvää päivää teille sinne kaikille!

  VastaaPoista
 9. Pala palalta se rakentuu, aika valmista rupiaa olemaan. Kurre on ollut touhukas koko ajan !

  VastaaPoista
 10. kurrelan joul vaikuttaa kovin touhukkaalta. meille joulu tulee aika huomaamatta ja vähä eleisesti, tärkeintä on se, et käymme porukalla aattona anopin luona iso savivati riisipuuroa täynänsä joulurauhan julistusta kuuntelemas ja et kaikki lapset tulevat kotiin joulunviettoon. lapset eivät kaipaa makeita herkkuja, joten leipomukset jäävät melko vähiin, perinteinen laatikkovoittoinen jouluruoka kinkun kera maistuu kyl.

  VastaaPoista
 11. Kurret ovat kyllä paljon ahkerampia kuin minä! Tänne joulu tulee ihan tekemättäkin, olen huomannut :D

  VastaaPoista
 12. ......mutta miten oikein teit tuon palapelin, sulla on joku uusi ohjelma!

  Kinkku on vielä kaupassa mutta en osaa tuotakaan hätäillä......-)

  VastaaPoista
 13. I have finished my baking and sent them all out to my children and to the grandchildren that are traveling this Christmastime. It is just my husband,my dog and me this year- but we shall still have a nice roast beef feast!
  Sending love,Jackie

  VastaaPoista
 14. Nyt oon ollu yhtä ahkera kuin Kurrekin. Olen leiponut:-)

  VastaaPoista