sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Taas käsi selän takanaTeemakuun taiteessa tehdään tammikuussa töitä Käsi selän takana, eli käytetään sitä kättä, jota ei normaalisti käytetä. Ei mikään helppo nakki, tuli todettua.

Sitten silmiini osui kirjekuori, jossa oli syksyllä prässäämiäni lehtiä. Hoksasin, että lehtiä voisi rytistää ja murskata vasemmalla kädellä. Levitin ruskealle paperille paksulti liimaa - tietenkin vasemmalla kädellä. Siihen päälle ripottelin lehtimurusia, sitten vielä vesiväriä sinne puuroon joukkoon ja ei muuta kuin odottamaan. Tässä tulos 4/6.

Ai niin, unohdin mainita, että rypistin paperia ennen hommaan ryhtymistä, eli siitä tuli omat efektinsä ja valumansa. Tässä työ 5/6.
Ja vielä yksi, eli työ 6/6. Kollaasi tulee myöhemmin.

*********************

KIITOS kaikille kannustavista kommenteista taistelussani koneitten kanssa. Vieläkään kaikki ei toimi, kuten pitäisi, mutta...mutta...

Enkä ole unohtanut lupaustani tehdä oma kuva vasemmalla kädellä silmät kiinni. Tähän haasteeseen se ei nyt ehtinyt konehankaluuksien takia. Oikeastaan se olisikin tarvinnut tehdä nyt, niin olisi saanut purettua harmia. Olisi varmaan tullut pelkkä suuri huutava suu :-DDD


18 kommenttia:

 1. Haaste toteutettu, onnea! Hienoja töitä olet tehnyt, rouheaa syksyn jälkeä näen näissä uusimmissa. Satunnnaiset lehtiruodot siellä täällä näyttävät hyviltä.

  VastaaPoista
 2. Sinä saat vasemmalla kädellä tällaista jälkeä - siis upeaa - ja minä en saisi neljännestäkään oikealla kädellä.
  Ihanat kuvat.
  Ja tsemppiä konehallintoihin.

  VastaaPoista
 3. Upeaa jälkeä! Nämä saavat kyllä mielen liitelemään, tulee mieleeni auringonlaskut ja nousut vuorilla ja vaikka mitä. Onnea papukaijamerkistä ja tsemppiä koneidenmaailmaan,tekniikka ei ole minunkaan alaani :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja täitä vasurilla jälleen.Onnittelut kaikkien valmistumisesta.

  VastaaPoista
 5. Upeita töitä, jotka taas saavat mielikuvituksen liikkeelle! Ylintä kun kääntää oikealle pystyyn niin sieltähän kurkii Känkkäränkänkkä, joka koneitasi on sekoittanut :D Toisessa näen soman kuonon ja pitkän tuuhean hännän hmmmm... Alinmmassa istuu lierihattuinen poika kivellä ja hänen koiransa kurkkkii kiven takaa.
  Tarinaa kuviin saat vasurillakin, näistä tulee hieno kollaasi!
  Onnittelut ja papukaijamerkki!

  VastaaPoista
 6. Huikean upea ja jännittävä työ. Kuin syksyistä maanpintaa. Rakastan noita värejäsi.

  VastaaPoista
 7. Nämä nykyajan vempaimet, minä taistelen älykännyn kanssa kun sain pukilta vielä semmosenkin vaikka kaikki tietävät että inhoa niitä...kai kiusallaan ostivat. -DDD

  VastaaPoista
 8. Beautiful art Uuna!! Your textures and mediums are so interesting and just lovely to look at! I bet they feel wonderful as well! I just love textures!!
  hugs,Jackie

  VastaaPoista
 9. Oivallinen idea tämä! Ja nyt jään odottamaan sitä silmät kiinni tehtyä versiota!

  VastaaPoista
 10. Pidän tuosta sinun lehtimurska hommasta ja tulos upea.

  VastaaPoista
 11. Hieno väriskaala. Väkisinkin tuli syksy mieleen, ei yksin sen takia kun on ruskeita lehtiä. Tunnelma vain vei mukanaan.

  VastaaPoista
 12. Vaikka kaataisin litran liimaa ja ryttäisin paperia en saisi näin kauniita luomuksia aikaseksi...

  VastaaPoista
 13. Huh, kuulostaa toteutukselta, jota minun ei kannattaisi ryhtyä kokeilemaan -olisi kohta lattialle liimattuna lehtimatto!

  Vaan sinä osaat!

  VastaaPoista
 14. Ylimmäinen työ on todella hurmaava, tempaisi heti pauloihinsa.
  Kevät neitoko sieltä nessuaan työntää jo hangen alta. ;-)

  Upeita kaikki! Katsotuttaa ja nostaa monenmoisia mielikuvia esille.

  VastaaPoista
 15. Vau, miten kauniita ovatkaan. Kasvot sieltä ensimmäisestä ihan selvästi kohoaa. Keskimmäisessä syksyinen metsä ja alimmassa Uuna riemuitsee tietokoneasennusten tultua finaaliin...jee....
  Mielikuvitusta kiehtovia töitä, kaikki kolme. Ihania värejä ja mahtavaa pintaa.
  Kädellä ei väliä, kun on näin paljon taitoa. Onnistuu täydellisesti vasemmallakin.
  Onnea papukaijamerkistä :-)

  VastaaPoista
 16. Ihania värejä saat taiottua näihin rouhean kauniisiin pintoihin. Kerroksellisuus näkyy niin hyvin ja upealle näyttävät kaikki työsi. Onnea vasemman käden kollaasista ja papukaija on niin ansaittu näistä töistä. :-)
  Toivotaan että koneet nyt pelittää.

  VastaaPoista
 17. Jäin näihin ihan koukkuun, sillä niiiin kauniita olivat!
  Onnea!

  VastaaPoista