maanantai 18. tammikuuta 2016

Teema 14, kollaasiTeemakuun taide tammikuussa 2016 oli oikea seikkailu. Tehtävänä nimittäin oli tehdä kuusi työtä Käsi selän takana, eli käyttää sitä kättä, jota ei normaalisti käytä. Tässä kollaasi tehdyistä töistä.

Ensiksi otin avuksi rypistetyn paperin ja siihen maalasin vesiväreillä vasemmalla kädellä, hiukan Virvatulissa on akryyliakin pinnalla.
Sitten rypistin kuivia lehtiä liimakerroksen päälle ja niin syntyi kolme viimeistä työtä. Liimaan sekoitin peiteväriä. Oli jännää odottaa, mitä työstä kuivuttua paljastuu. Paljon kaikenlaisia otuksia ainakin.

KIITOS MILLI JA ESTHER! Tämä oli yllättävä ja mainio idea. Mistä näitä oikein löytyy :-DDKiitos taas hienosta papukaijamerkistä!

17 kommenttia:

 1. Niin kaunis ja seesteinen kollaasi, kuin taidenäyttely!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis, monimuotoinen ja loistokas kollaasi, värien sinffoniaa ja valoa kuten kaikki kuvat erikseen. Kaunista työtä. Onnea loppusuorituksesta ja papukaijamerkistä!

  VastaaPoista
 3. Ihania värikkäitä töitä!
  Upea kollaasi!

  Onnea, työt on valmiit!

  VastaaPoista
 4. Olet sinä taitava ja taiteilija. Hyvä jos itse pystyisin johonkin omalla oikeallani, eli vasemmalla, mutta ei kannattaisi edes yrittää sillä "väärällä" eli oikealla. :)

  VastaaPoista
 5. Upea kollaasi, mahtavaa värien hehkua! Tykkään!

  VastaaPoista
 6. Upea kollaasi! Sinä saat värit hehkumaan, ei väliä kummalla kädellä teet. Usein täistäsi löytyy kasvoja, mutta näisäsä oli tosiaan paljon otuksia ja salaperäsitä taika maailmaa.
  Selvisit hyvin tästäkin teemasta, vaikka aluksi yllätyit :D

  VastaaPoista
 7. wunderschön!
  herzliche Grüsse, Sichtwiese

  VastaaPoista
 8. Upea kollaasi tuli vasuritöistäsi. Nämä on niin hienoja ja taitavasti tehtyjä, ettei voi kuin ihailla. Meikäläisen kollaasi on kuin alaluokkalaisen, tähän verrattuna :-)
  Onnea hienosta vasuritaiteestasi ja papukaijamerkistä :-)

  VastaaPoista
 9. Loputon on tuo sinun maalaamisen mielikuvituksesi ja osaamisesi. Siitä vaan ryppypaperille liimalla rypistettyjä lehtiä ja vesiväriä päälle. Ja tuloksena kauniita maalauksia.

  VastaaPoista
 10. Upeita töitä oli hauskaa katseltavaa.

  VastaaPoista
 11. Herkullinen kattaus, ei voi muuta sanoa. Onnittelut :-)

  VastaaPoista
 12. beautiful array of color and design!! xo

  VastaaPoista
 13. Tätä on ollut mukava seurata ja olette te koko porukka aikamoisia virtuoseja! Komea kollaasi ja ihania pikkuisia hahmoja viilettelemässä ilonamme!

  VastaaPoista
 14. Kyllä taiteilija on taiteilija, vaikka käyttäis heikompaa kättään :)
  Upeita töitä, tykkään niin sinun värien käytöstä.

  VastaaPoista
 15. Todella upeaa värien leikkiä ja kaunis kollaasi. Onnea papukaijamerkistä.

  VastaaPoista
 16. Taas tuli sun taitosi oikein esille näistä töistäsi!
  Ovat taidolla tehtyjä ja niin hieno värimaailma näissä!
  Jostain syystä en ole päässyt blogiisi tuolta google plussan kautta ollenkaan, nyt enkulin sivuilta tulin tänne ja uudelleen sen laitan seurantaani.

  VastaaPoista