tiistai 9. helmikuuta 2016

PrinttivaihtoLaitoin yläpalkkiin oman sivun kuvatulosteille, jotka olen valmis vaihtamaan, jos kiinnostaa. Vielä laitan illalla kymmenkunta kuvaa lisää.

Olemme jo aloittaneet vaihdon Estherin kanssa, siksi hän saa valita ensin. Myös Millin voi miettiä ottaako hän tulosteet, vai odottaako maalauksia.10 kommenttia:

 1. Ah! Upeita kaikki, kävin jo katsomassa. Laitan meiliä tulemaan, kirjoitin jo yhden mutta unohda se, valitsen näistä jotka laitat esiin. Ja nämä ovat upeita myös tulosteena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tulostimen toimimaan, vaikka sain sen kyllä tukkoon, kun minulla on paksua hienoa valokuvapaperia ja kokeilin sitä. Se kuitenkin jumiutui koneeseen, eikä tullut ulos. Vähän ohuempi meni hyvin ja työ näyttää ihan hyvältä.
   Kiva jos löydät näistä mieluiset.

   Poista
 2. Paljon ihania vaihtoja sivulta löytyi! Kävin heti varaamassa, etten vaan jää paitsi :)

  VastaaPoista
 3. Kävin kurkkaamassa ja kylläpä ovatkin upeita. Todella kauniita tulosteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon vanhoja maalauksia ja muokkauksia on muistitikut pullollaan. Ajattelin että joitakin niistä voisi hyödyntää ja vaihtaa toisten kanssa. Taidevaihtoa se on tämäkin. Vain yhden kutakin vaihdan, niin pysyy vähän yksilöllisyyttä.
   Kiitti Maahinen :-)

   Poista
 4. Hieno tämä tässäkin näkyvä. Tulee mieleen lumen, jään ja veden taju.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hieno ajatus!
   Vesiväreillä syntyy joskus jotain sellaista, ettei itsekään tiedä, mitä on tekemässä. Näen tässä tien pilviin, tiellä on varjo, joka muodostaa erilaisia kuvioita.

   Poista