keskiviikko 28. syyskuuta 2016

29FacesSep2016 28 and 29


These two mixed media are my last paintings to this interesting and wonderful challenge 29FacesSep2016.

Thank You Martha from Ayala Art for hosting this challenge. I have been with already many years and always I want to come with and try something new.
Nämä kaksi mixed media maalausta ovat viimeiset työni tähän mielenkiintoiseen ja ihanaan haasteeseen.

Olen ollut mukana jo monta kertaa, mutta aina vain haluan mukaan uudestaan kokeilemaan jotain uutta. Nyt piti tehdä humoristia kuvia, mutta sitten se lipsui taas monenlaiseen muuhun.


16 kommenttia:

 1. Oi mikä inspiraation lähde oletkaan. Huikeita ovat viimeiset kasvot.

  Komea intiaanimies upeassa päähineessään katselee auringonnousua itsevarma ilme kasvoillaan. Mitä tuokaa uusi päivä tullessaan?

  Kaunis vaimo alakuvassa nojaa käteensä huolestunut ilme silmissään.
  Mihin hänen rakas miehensä suunnittelee lähtöä? Miehen ilme kertoo vaimolle kaiken.

  Puhuttelevia, ilmeikkäitä ja kauniita kasvoja. Upeat värit taas kerran.
  Onnittelut mahtavasta kasvosarjastasi. Sieltä löytyy kasvoja joka lähtöön :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on ollut mielenkiintoinen ja haastava kuukausi, vielä Teemakuu tähän päälle.

   Meinasin alunperin jättää tänä syksynä naamat väliin, mutta eihän sitä voinut. Koko ajan vaan olivat mielessä, joten töihin vaan.
   Humoristisempia piti tehdä, mutta ei se oikein onnistunut. Piti tehdä sitä, mitä oli tullakseen ja ovat nämä sentään vähän erilaisia, ettei samasta muotista ole.

   Hienon tarinan näit maalauksissa. Kiitos taas mainiosta kommentista, oli ilo lukea.

   Poista
 2. Waude vau miten tyylikkäät maalaukset. Intiaanimies on mystinen ja aaah noita värejä. Huikaisevan kauniit.
  Nainen tuossa unelmoi. Kaunis ja harmoninen työ. Olet sinä todella taituri maalaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli viides kerta kun olin mukana, kyllä siinä väkisinkin jotain oppii. Tai oikeastaan tämä oli kuudes, mutta keväällä jäi kesken, kun sairastuin. On siinä silti aika monta naamaa, 5 x 29 = 145. Oho! Kaksi sarjaa on liimattuna tuunattuun albumiin, suurimmat ovat pahvikansiossa kaapissa. Kerran katselin niitä, enkä itsekään muistanut, mitä kaikkea olin tehnyt.

   Kiitos Enkuli :-)

   Poista
 3. Minä olen ihastunut näihin sinun mixed media töihisi, ovat aivan upeita! Inkkarin värimaailmakin, vau! Auringonnousun aikaan hän valmistautuu liikkeelle, odottava ilme jo kasvoillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mixed mediaa on kiva tehdä. Yhtään ei tiedä, minne se vie ja mitä se haluaa. Jostain löytää itsensä ja työn ja toteaa, nyt se on valmis.
   Kiitos Sirokko :-)

   Poista
 4. Nämä ovat niin hienoja töitä taas. Urakka saatu loppuun ja mitä upeimmalla tavalla. Hauskaa tämä kasvojen tekeminen kyllä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoinen urakka, mutta hauskaa tehdä. Välillä ei heti keksi, mitä tekisi, mutta välillä tulee useampi idea samalla kertaa.
   Nämä työni ovat pääasiassa aika suuria, säilytysvaikeuksia siis on, mutta kyllä ne jonnekin komeroon pahvilevyjen väliin mahtuvat.
   Kiitos Armiida :-)

   Poista
 5. Hienosti lopetit sarjan, inkkaritunnelmaan. Kaikki kasvomaalauksesi olivat todella upeita. Suuri urakka ja muistan tunteen, kun kaikki on tehty. Onnittelut sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit vain lähtenyt mukaan. Kyllä tämä oli taas jännittävää. Ei yhtään tiennyt, mitä seuraavaksi tekee, mutta niin vain kaikki valmistuivat.
   Kollaasin aijon vielä tehdä, se on kiva muisto suuresta sarjasta.
   Kiitos Millin :-)

   Poista
 6. En voi silmiäni irroittaa inkkari tytöstä, Hänen välkkyvät silmänsä ottaa pauloihinsa.
  Tosi ihana maalaus!
  Uopea on herrakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmistä ei oikein tiedä, ovatko ne surulliset, haaveilevat, ihmettelevät, pelokkaat, vai mitä? Siinä kai niiden hienous. En itsekään osaa antaa vastausta, tällaiset niistä vain tuli. Kiva kun nainenkin saa huomiota. Kiitos :-)

   Poista
 7. Upeita.Ulkonakin on upeaa kun ruska kukkii pihalla.On aika kova tuuli joten viekö värit mennessään.Hyvää pian alkavaa lokakuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ainakin kaariportista tuuli repi punaiset villiviinin lehdet. Pihalla on palon punaisia vaahteran lehtiäkin, vaikka meillä ei ole yhtään vaahteraa. Mutta naapurissa on :-D
   Kiitos :-)

   Poista
 8. Oi että ... ovat niin loistokkaita töitä, molemmat. Ihan tässä mykistyy kun katselee. Intiaaniheimon kaunottaria ja vallasnaisia taitavat olla, tai äiti ja tytär :-) Värimaailmakin on niin kaunista.
  Niin se syyskuu mennä vilahti ja hauskaa oli haasteen parissa. Tuleekohan kollaasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tämä aikamoinen syyskuu, tuntuu että meni viuuh vaan. Kyllä kollaasi tulee, olen kaikista tehnyt, tuolla ne ovat yläpalkissa nähtävissä.
   Kiitos sinulle kauniista sanoistasi :-)

   Poista