lauantai 21. tammikuuta 2017

aimariin kiehtova jatko blogitarina Lupaukselle

Toinen blogitarinamme nimeltään Lupaus on saanut jännittävän ja kiehtovan jatkon. Aimarii on kirjoittanut oman osuutensa. Hän on nostanut tarinan aivan omalle tasolleen ja kirjoittanut taitavasti mystisen jatkon. Se on aivan pakko lukea. Ja siitä onkin Estherin mielenkiintoista jatkaa.

Kerään tähän linkit jaksoihin, mutta kerään ajan kanssa tarinan kokonaisuutena bannerin alle.

LUPAUS:

UUna

aimarii

4 kommenttia:

 1. Hieno juttu, että kokoat ajan kanssa kaikkien tarinankertojien linkit tänne. Mielelläni poimin sitten koko stoorin omiinkin tiedostoihini.
  Minä en osuuttani ehtinyt kunnolla hioa, sairastuin ikävästi ja vasta eilen sain koneeni, jossa alustava tekstin tekeleeni oli. Kiitos, kannustavan kommentin kuitenkin sinulta sain. Toivotetaan Estherille intoa jatko-osaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti selvisit, vaikka ongelmia olikin. Minusta jatko oli yllättävä, mielenkiintoinen ja odotuksia herättävä. Kiitos sinulle :-)
   Kokoan koko tarinan tuonne bannerin alle pikku hiljaa...

   Poista
 2. Ihanaa, että laitat linkit. Itsekin olisin halunnut mukaan, mutta keskityn nyt perustoimeentulotuen hoitamiseen töissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokoan tarinan myös ehyenä tuonne bannerin alle, niin sitä on kivempi lukea kuin linkkien kautta. Linkit laitan kyllä myös, että pääsee helposti kommentoimaan kirjoittajan blogiin.
   Olisi ollut kivaa, jos olisit päässyt mukaan, mutta joskus arki pilaa nämä hauskat harrastukset.
   Olet vielä nuori, kun olet töissä, nauti nuoruudesta, vaikka joskus onkin raskasta.

   Poista