torstai 19. tammikuuta 2017

Ihmeellinen Aarrematka SilkultaTeimme Silkun kanssa taskukirjevaihdon ja sain niin upean aarrematkan, että aivan hengästyttää. Aarrematka on oma nimitykseni Silkun taskukirjeelle, koska se on niin täynnä aarteita. Matka aarteelta aarteelle tulee myös mieleen tuosta hauskasta reitistä, joka kulkee taskukirjeen läpi kortilta toiselle.


Kokonaisväritys on valoisa ja näissä teksteissä ja Silkun tekemissä hienoissa korteissa, yksityiskohdissa ja aarteissa riittää tarkasteltavaa ja nautittavaa.


Esittelen kolme korttia kerralla, jotta saan postauksesta vähän lyhyemmän, kaikki kun haluan kuitenkin teille näyttää.


Silkun korttien taustat ovat todella upeita. Hän on maalannut ne itse, samoin kuin kaikki yksityiskohdatkin.
Taskukirjeen tausta on  yhtä täynnä aarteita kuin etupuolikin. Kaikkihan tiedämme, miten taitava Silkku on kaikessa pienessä.Aah, sain pienen kirjankin ja paljon kaikkea hienoa, joita olisi kiva käyttää korteissa, mutta en ainakaan vielä raaski niitä käyttää. Ihailen vaan :-))
Nämäkin kaikki pienet "herkut" ovat kertakaikkiaan ihania. Miten Silkku raaskii antaa tällaisia juttuja, jotka ovat vieneet paljon aikaa tehdä.

Tässä tausta vielä kokonaisuutena. Kun kiertää ensimmäisen sivun onnistuneesti, niin pääsee taustan aarrekatkölle. Ja voin vakuuttaa, että niitä on paljon ja ne ovat upeita.
Tämän ihanan paperinuken sain Silkulta kiitokseksi runokirjasta, jonka lähetin yllätyksenä. Se oli kyllä vain yllätys, enkä odottanut mitään vastalahjaa. Mutta onhan tämä paperinukke todella hieno, taiteellinen ja kaunis. Vatsassa on avautuva kirja, jossa on tärkeä mietelause "On vain tämä päivä huomista ei".
Viisasta ja tärkeää on elää juuri nyt, ei eilisessä eikä huomisessa.

Näiden kaikkien hienouksien lisäksi mukana oli kauniita Silkun maalaamia korttien taustapapereita ja vaikka mitä muuta hienoa. Voi hyvänen aika sentään!!Tässä vaiheessa minulla aina nakertaa sisältä, itse kun olen niin huono keksimään ja lähettämään mitään lisämateriaalia.

KIITOS KIITOS SILKKU tästä ihanasta taskukirjeestä ja kaikista aarteista siinä. Taskukirje on hieno kokonaisuus ja pidän siitä todella.

                        ♥♥♥ KIITOS ♥♥♥


12 kommenttia:

 1. Tosi upea. Niin Silkkumainen.Hänellä on taito hypysissä.Ihana värimaailma.Onnea kun saat tätä ihailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä silmät hakeutuvat tähän koko ajan. Lisää yksityiskohtia löytyy koko ajan. Ja abstrakti maailma on siitä hieno, että aina löytää jotain uutta ja erilaista.

   Poista
 2. Tämä onkin hieno! Oranssi suorastaan hehkuu ja kevättä nostaa esiin..aarrekartta tosi kiva idea tai mielekäs junamatka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, junamatkakin tämä voisi olla. Siitä tulikin mieleen yksi juttu :-))
   Niin valoisaa ja kaunista, kohti kevättä tosiaan.

   Poista
 3. Kiva että on mieleinen:) Äläkä anna minkään nakertaa, sillä sinun tekemä aarteesi on tosi upea! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi mieleinen ♥
   Junamatka tosiaan tuli nyt mieleen runokirjan ensimmäisen runon mukaan.
   Minun tekeleeni ovat sellaisia minunlaisia, kai niissä silti jokin arvo kai sitten on :-D

   Poista
 4. Oi kuinka upea, paljon kaikkeakivaa. Piristävät kirkaat värit, tätä varmana hypisteletkin pitkään, minäkin katselin kuvia pitkän tovin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silkku on sellainen aarteiden kätkijä! Ihan uskomaton! Kaikkea kaunista ja jänskää löytyy :-)

   Poista
 5. Melkeinpä pökräsin täällä. Upea ja niin Silkkumaisesti tehty - jokaista pikkuriikkistä yksityiskohtaa myöten. En voi muuta kuin henkeä haukkoa ja ihailla Silkun taitavuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole upea taskukirje?? Kyllä oli pakko istua, kun kirjeen avoin :-))

   Poista
 6. Niin kaunis ja monipuolisen upea on tämä kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin - ja ajattele: minä sain sen :-)))

   Poista