perjantai 10. helmikuuta 2017

Ainon upeat kortit

Kaunis luonto


Sain Ainolta niin upeat kortit, että on aivan pakko ladata nämä suurina, että kaikki hienot yksityiskohdat ja värit näkyvät.
Kortit olivat kieltämättä yllätys, koska Ainon blogissa näyttivät paljon tummemmilta. Kuvaus on nyt vaikeaa, kun on niin hämärää.

Olen erittäin ilahtunut näistä korteista ja kaduttaa, etten pyytänyt kaikkia neljää, jotka Aino teki. Taidan mennä vielä kurkkaamaan, ovatko ne vapaina.

Sataa suolaista vettä


Tässä toinen kortti, joka on uskomattoman paksu ja rosoinen, tosi ihana.
Laitan vielä lähikuvan kortista, jotta rosoisuus näkyisi.Ainolta terveiset tuli suloisen koiran mukana.Minulta Aino valitsi Kummallisuuksia sarjasta kortit 2 ja 6.

KIITOS Aino vaihdosta. Oli mieleinen vaihto :-)

6 kommenttia:

 1. Kyllähän ne kaksi muutakin on vielä vapaina. Varaan ne sinulle tällä puheella. Sinulla on ollut enemmän valaistusta kuvatessasi, valo on heijastunut korteista ihan erilailla kuin minun kuvausolosuhteissani. Minulla on lisäksi aika huono näkö, joten sekin vaikuttaa siihen, millaisena kortit näkee. Kiva, kun pidit korteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaan nykyisin kirkasvalolampun alla. Tuli mieleen kokeilla, kun se antaa kasvoillekin lähes päivänvalon. Olen huomannut, että näin talvella, se on paras paikka kuvata. Vähän sinisempiä tulee kuin normaalisti.
   Kiva kun saan vielä ne loputkin kaksi, ovat varmaan yhtä värikkäitä ja hienoja kuin nämäkin.

   Poista
 2. Todella mahtavia teidän molempien kortit.Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Niin kauniin värikkäitä kortteja Ainolta ja upeita kaikkine muotoineen ovat sinunkin korttisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen vaihto tällä kertaa. Tykkään saamistani korteista :-)

   Poista