sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Ainolta ainutlaatuisia abstrakteja


Vaihdoin aikaisemmin jo Ainon kanssa kaksi korttia, mutta sitten minua jäi vaivaamaan, miksi en pyytänyt myös kahta muuta abstraktia korttia, jotka Aino oli tehnyt. Onneksi kortit olivat vielä varaamatta, joten sain ne.
KIITOS Aino!

Tässä "Vedet virtaavat" -kortissa vesi kimmeltää kauniisti, mutta valokuvassa se ei oikein näy. Klikkaa suureksi, niin vähän hopea tulee esiin. Tämä on kaunis kortti, rosoinen ja paksu, kerroksellinen.
Toinen kortti on nimeltään "Kukkiva niitty". Nämä kortit osoittavat, miten abstraktissa kortissa voi nähdä mitä vain. Minä näen kukkien keskellä kurkkaavan hauskan otuksen.

Tässä kortit, jotka Aino valitsi minulta. Tai no, on siinä yksi ylimääräinen, koska lähetin kortit taskussa ja yksi paikka oli vapaana. Lisäsin siihen siis kolmannen kortin, oikeassa reunassa olevan kukkakortin.13 kommenttia:

 1. Upeita kortteja on Aino tehnyt, todella kauniita abstrakteja. Ja niin ovat upeita sinunkin korttisi. Hieno vaihto on teillä ollutkin.
  Yritän ehtiä alkuviikosta postittamaan omani. Valmiina odottamassa kuoressaan vaan postiin en ole päässyt. On taas melkoisen kiire viikko edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli hieno vaihto ja niin on tulossakin. Minullakin on kortit valmiina, mutta alkuviikko on aika kiireinen minullakin. Ei oteta paineita, lähetetään kun ehditään. Hyvää kannattaa odottaa :-))

   Poista
 2. Ihana vaihto. Upeita kortteja sait ja niin sai Ainokin.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, abstrakteja, ne vaan jotenkin sykähdyttävät!

  Ja miten huikeita kortteja Ainokin sai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin tuo ensimmäinen kortti on tosi paksu ja rosoinen, oikea aarre.

   Poista
 4. Onkin upeuksia molemmilla.Hyvää uutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoista viikkoa sinullekin RaijaAnnikki!
   On kiva vaihtaa kortteja :-)

   Poista
 5. Todella ihanat kortit Ainolta ja tuo sun ensimmäinen ruusukortti oli sykähdyttävän ihana.

  VastaaPoista