torstai 1. maaliskuuta 2018

Talviset terveisetTerveisiä pakkasten keskeltä!
Koneeni hajosi, eikä nyt vaarin koneelta löytynyt edes muuta kuvaa, mutta onhan tämä kuin lumikinoksen keskeltä.

Ensin hajosi tiskikone ja pahinta on, että niskan kanssa on ongelmia edelleen. Olin magneettikuvassa, mutta vielä ei ole neurokirurgi kertonut päätöstään. Vasta loppukuusta on aika. Myös hiirikäsi tekee kiusaa, tärisee ja nykii. Saa nähdä johtuuko niskasta, vai onko taas löytymässä uusi sairaus, eihän näitä vielä ole tusinaakaan :-ooo

Oikein valoisia päiviä teille kaikille. Kunhan niska-asia selviää, mietin jatkanko bloggaamista. Jos tulee leikkaus, menee varmaan jonkin aikaa, ennen kuin niska suostuu koneella olemaan.


17 kommenttia:

 1. Mukava kuulla sinusta Uuna <3 Kurjaa nuo vaivat, toivottavasti apu löytyy! Valkoinen Phalaenopsis sopii hyvin tähän pakkastalveen. Lämpimin terveisin, parempaa vointia!

  VastaaPoista
 2. Voi harmi, että niska vaivaa edelleen. Toivottavasti saisit siihen jo vähitellen apua!

  Kaikkea hyvää ja parempaa vointia!

  VastaaPoista
 3. Aurinko terveiset ja paljon semppiä.On kurjaa olla aina kipeenä.Nimimerkillä-tiedän miltä tunuu.Oli ilo kuulla sinusta,olenkin kaipaillut.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla sinusta, jo tässä olen miettinytkin miten voit. Toivotan pikaista selvyyttä mitä voi tehdä niskallesi ja toivon myös ettet kokonaan häviä blogimaailmasta! Kaikkea hyvää sinulle!! Kevättä kohden mennään se antaa kivaa piristystäkin vointiin.

  VastaaPoista
 5. Mukavaa kuulla sinusta. Paranemishaleja täältä.

  VastaaPoista
 6. Mukavaa kuulla sinusta, mutta todella harmillista ettei vaivaasi ole vielä löytynyt parannusta. Toivon minäkin, ettet katoa kokonaan blogimaailmasta. Oikein mukavaa kevättä kaikista vaivoista huolimatta.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kuulla sinusta. Voimahaleja täältä sinulle ❤️️

  VastaaPoista
 8. Auringonvalon voimautusta ja voima halaus Sinulle Uuna! 💛

  VastaaPoista
 9. Mukava kuulla sinusta. Harmillista nuo hartiakipusi, toivotaan että saat apua pian. Voimia ja paranemisia!

  VastaaPoista
 10. Ihana oli kuulla sinusta! Kovasti tsemppiä ja halauksia sinulle❤

  VastaaPoista
 11. Olipa iloinen yllätys kuulla sinusta,olen jo sua kaivannutkin tänne!
  Kurjaa on nuo sun vaivasi, nyt vaan sitten peukkuja pystyyn, että magneettikuvista asiat selkiää ja voidaan ne hoitaa pois.
  Älä nyt kokonaan täältä pois jää, pidä tauko ja palailet, kun siltä tuntuu.
  Itsekkin olen täällä sairastellut, että kai se nyt sitten kuuluu vaan tähän ikään,hö!?
  Mutta isot voimahalit sulle sinne ja kevään odotusta!

  VastaaPoista
 12. Kaikki osaa mennä rikki, niin koneet, kuin me ihmisetkin. Koneita saa sentään uusittua, mutta tuo sinun niskavaivasi on sitkeää sorttia. Toivon sen korjaantumista.
  Mukavaa oli havaita sinut blogissa ja toivon todelal, ettet tätä hommaa kokonaan jätä. Onhan meitä hitaanpuoleisia bloggaajia melko monta, mutta silti aina silloin tällöin, kun sille päälle satutaan.

  VastaaPoista
 13. olipa mukavaa nähdä kaunis tervehdyskuvasi, kaikenmaailman krempat eivät meitä lannista, eihän Uuna!?
  tsemppiä sinulle ja kaikkea hyvää kevääseesi.

  VastaaPoista
 14. Hyvä kuulla kuulumisiasi. Voimia! Hyvää ja aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 15. Tsemppiä. Harmi kun koneet hajoaa, mutta vielä harmillisempaa, jos itse hajoaa. Toivon pikaista selvyyttä niskasi suhteen, ja sitten siihen kunnon hoidot. Voimahalit.

  VastaaPoista
 16. Kiva kuulla Sinusta. Harmillinen tuo niskan ongelma. Se rajoittaa paljon. Toivottavasti se tulee kuntoon ja ainakin paremmaksi. Aurinkoisia päiviä ja oikein hyvää vointia teille☺️

  VastaaPoista
 17. This flower is absolutely stunning. It is so elegant and I love the splash of color it has in the inside of the petals. Thanks for the share, really amazing photograph as well. Hope you have a nice rest of your week.
  World of Animals

  VastaaPoista