keskiviikko 22. elokuuta 2018

Pilvileikki

Teemakuun kollaasissa 39 on ollut koko kesän kaksi mahdollisuutta - tai oikeastaan monta. On voinut luoda oman haasteen tai on voinut kertoa taiteesta myös kuvin.

Laitan nyt kerralla tällaisen "Pilvileikin". Taiteilu on jäänyt vähiin tänä kesänä. On joko ollut liian kuuma tai muuten vaan pää tyhjä. Päässähän vikaa on nyt ollut, onneksi infarkti oli vain lievä, joten pahempia seurauksia ei tullut, mutta pää tyhjeni kyllä ja tekeminen on ollut erilaista kuin ennen. Mielialassa ei ole vikaa, vaikka välillä pilviä tuijotankin.Harmittaa kyllä, kun monta haastetta jäi väliin, mutta ei vain ideoita syntynyt tai en jaksanut. Toivottavasti syksy päästää jälleen mielikuvituksen liikkeelle ja pääsen mukaan.

Pakkohan nyt tämä oli tehdä, että sain oman papukaijamerkkini. Onneksi Milli tuunasi sitä, koska en ollut siihen oikein tyytyväinen.


Kiitos Milli haasteesta ja oikein hyvää loppukesää kaikille. Yritän vähän lyhentää blogitaukoja :-D

11 kommenttia:

 1. Juoksulla tulin tänne, onpa mukavaa kuulla sinusta. Tervetuloa takaisin, on sinua kaivattukin. Harmi, että terveyden kanssa on ollut paljon ongelmia ja vakaviakin. Onneksi edes oli lievä infarkti.
  Upean kollaasin jaksoit taiteilla,hyvin kauniit värit ja muodot. Kukkasia löytyy pilvileikistä myös. Iloa on mukana ja tekemisen riemua.
  Papukaijasi on myös ihastuttava ja persoonallinen.
  Onnittelut upeasta kollaasista ja papukaijasta.
  Oikein hyvää vointia ja toipumista terveysongelmista. Haliterveisin ❤️

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa sanon myös, mukavaa kun olet jo vähän piristynyt kaiken koettelemuksen jälkeen.
  Jos täällä olisi pilvet noin hienoja, niin en muuta tekisi kuin niitä tuijottaisin :) Upea on kollaasi, onnittelut. Tietenkin sinun pitää papukaijamerkki saada!

  Kiitos kauniista papukaijasta, en sille mitään tehnyt, lisäsin vain taustan.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kuulla sinusta. Upean kollaasin olet jaksanut tehdä. Kauniita ovat pilvesi.

  VastaaPoista
 4. Oi onnea merkistä ja ihanista pilvistä.Pilviä tulee katseltua kun ne on niin monimuotoisia ja liikkuviakin.Toivon sinulle voimia ja palautumista kokemastasi.Niin kaikkea voi tapahtua ja moneen on vain sopeuduttava.Kiitos ihanista pilvistä.

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa. Voi kun onkin hieno kollaasi ja yhdennäköisyyttä omaani huomaan. Voimia sulle toipumiseen!

  VastaaPoista
 6. Onneksi olet toipumassa. Älä turhaan stressaa menneitä haasteita, uusia on tulossa ja osallistut niihin voimiesi mukaan.

  Nauti pilviin tuijottelusta ja muista aina välillä lentää tuulien mukana!

  VastaaPoista
 7. Onpa ihanaa kun olet täällä taas. Vielä kivempi on että olet toipumassa sairaudestasi. Osallistut haasteisiin voimien mukaan, menneitä haasteita ei kannata surra, uusiahan tulee.
  Ihana on tuo kollaasikin, kaunista pilvileikkiä.

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa blogistaniaan. Mukavaa että olet täällä.
  Älä stressaa taakse jääneillä haasteilla. Bloggailua jaksamisen mukaan.
  Kaunis pilvileikki. Onnea papukaijamerkistä!

  Voimaa päiviisi ja paranemista!

  VastaaPoista
 9. Kiva kuulla sinusta ja nähdä että olet jälleen mukana taiteilemassa, jo tässä kaipailinkin sinua! Ikävä lukea että olet sairastellut, onneksi kerroit että lievä oli, nyt hissun kissun ja voimien mukaan nauttien loppu kesästä , kohta syksy jo kolkuttelee ovia, no on siinäkin ilonsa. Nuo pilvet saisivat jäädä psysyvästi olemaan, upeaa! Onnea kaijasta!

  VastaaPoista
 10. Olipa ihanaa kuulla susta! Paljon olen sua ajatellut ja mielessä jo käynyt vaikka mitä.
  Mutta jostain syystä en ole aikaiseksi saanut edes postia sulle tulemaan!
  Mutta nyt toivotan sulle oikein hyvää toipumista, ja hyvin kaikki menee.
  Haasteita tulee lisää, saat vielä monet haasteet tehdä ja näyttää meille ne upeat lahjat, joita sulle on suotu!
  Ihana oli tämäkin kollaasi, jonka olit tehnyt!
  Pilviä tykkään itsekkin katsella, siellä vasta taidetta riittääkin, vaihteleekin koko ajan!
  Myöhästyneet synttärionnittelutkin sulle vielä!

  VastaaPoista
 11. Kaunis on. Toipumista, onneksi oli lievä infarkti. Hiljaisuutta on täälläkin jo pitkään ja siihen on omat henkilökohtaiset syynsä, harmaa kissa pisti sitten viimein kupin nurin.

  VastaaPoista