keskiviikko 6. helmikuuta 2019

google plussa poistuu???

Sain sähköpostin, jossa ilmoitettiin, että google plussa poistuu lähiaikoina. Samassa yhteydessä mainittiin, että siihen liittyvä sähköposti myös poistuu. Eli poistuuko tämä sähköposti, jolla hoidan mm blogia?

En edes muista, että minulla olisi plussa tällä sähköpostilla, mutta kai sitten on jossain vaiheessa ollut. Jos vaihdan tänne sähköpostin ja kirjoittajan, kaikki kuvat taas menevät, kuten on jo kerran mennyt. Nytkin alkupään kuvia puuttuu vaikka kuinka paljon. Enää en jaksa alkaa ladata niitä uudestaan.

Kertokaa nyt viisaat, mitä tämä tarkoittaa ja onko mitään tehtävissä.

7 kommenttia:

 1. Mun mielestä vain se plussa poistuu, ja sen kautta kommentoinnit ym. Sähköposti on bloggerin mun mielestä..pitänee ottaa minunkin selvää. Mä muutin jo blogini bloggeriin pois plussasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen mielestäni ollut bloggerissa jo pitkään, enkä ole muistanut koko plussaa. Ainakin profiili on bloggerin, joten eiköhän tässä jatketa ihan kuten ennenkin.
   Kiitos sinulle.

   Poista
 2. Olen ymmärtänyt, että google+ poistuu kokonaan. Ja jos on ollut blogin yhteydessä niin nyt ei sit mahdollista. Nyt ei siis voi enää siirtää kuvia sinne kommentoitavaksi. Ymmärtääkseni ei vaikuta blogeihin, eikä sähköpostiin. Itsekkään en ole aikoihin enää käyttänyt google+
  Olisiko vähäisen käyttäjämäärän takia jäämässä pois. Eli ei vaikuta vaan muuten jatkuu ennallaan. Näin minä ainakin olen ymmärtänyt asian. Häviääkö sitten tietty google+ viestit, mutta ei muut. Miksi kuvat blogeista katoaa, sitä en tiedä. Omasta kerran, mutta onneksi ei albumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli yksi toinen profiili plussassa, siksi ihmettelin, kun tänne tuli tuo tekstiviesti. Kai sinne toiseenkin on tullut, mutta en muista edes salasanaa, enkä viitsi alkaa selvittää, kun en sitä käytä. Kaikki muu saakin hävitä, kunhan tämä blogi pysyy.
   Kiitos Saassa :-)

   Poista
 3. Vain google+ poistuu. Koska olet bloger-profiililla täällä, niin blogiin ei vaikuta. Mutta kaikki plussaa lisäämäsi kuvat poistuu ja kommentit, myös ne jotka on liitetty blogeriin.
  Kun teit gmail osoiteen nuin oikesti teit google tilin, jossa on paljon ohjelmia ei vain gmail. Jos menen kirjautuneena googlen etusivulle ja yläpalkin yhdeksän pisten ruudusta klikka, nin näet mitä kaikkea tiliin voi liittää. Yksi niistä on G+ ja se nyt loppuu.
  Jos olisit käyttänyt blogia ja g+ yhdessä niin kaikki G+:n jutut poistuu samalla. Blogeri profiilissa toiminta pysyy edelleen. Näin olen ymmärtänyt, tämä on aika vaikea hahmotaa kun on niin integroitu toinen toisiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Infoa löytyy täältä
   https://support.google.com/plus/answer/6320423?visit_id=636850755961248176-3648629540&p=downgrade&rd=1
   Ja siellä on kohta josta voi tarkistaa onko sinulla g+
   lainaus:
   Voit poistaa Google+ ‑profiilisi milloin tahansa kirjautumalla sisään osoitteessa http://plus.google.com/downgrade ja seuraamalla sivun ohjeita. Jos näet päivityssivun, sinulla ei ole Google+ ‑profiilia.

   Poista
  2. Kiitos Millin! Arvasinkin, että juuri sinulta löytyy tietoa. Ja tosiaan, minulla on täällä blogger-profiili, joten ei se voi poistua. Pääasia että pääsen tänne, muulla ei ole väliä. Jotain juuri näpräsin teemakuuhunkin, siksi en haluaisi ihan alusta aloittaa. Nytkin harmittaa, kun aika monta papukaijaa jäi saamatta. Mutta ei auta, muuta kun oli menossa.

   Poista