sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Kuviot hiekassa


Olen laittanut valtavan määrän pienessä ajassa kuvia google +:n yhteisöön "Abstract Photography". Siellä on paljon katsojia ja olen saanut monta plussaa, mutta koska ympäri maailmaa jokainen laittaa kuvia koko ajan, omat häviävät sinne jonnekin kauas parissa päivässä. Olenkin päättänyt laittaa abstrakteja kuvia myös tänne. Aluksi osa on samoja, jotka ovat siellä jo olleet. Jatkossa laitan kuvat tänne ja sitten linkitän plussaan.


6 kommenttia:

 1. Hyvä päätös, kiitos! :) Minäkun en halua/jaksa hajottaa itseäni kovin laajalle somen syövereihin niin tervehdin ilolla päätöstäsi! Minä tein pinterestiin "tilin" mutta en vielä niin perehtynyt siihenkään enkä osaa sanoa senkään tulevaisuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan jatkan vielä plussassakin, mutta joitain kuvia haluan tuoda tänne blogiinkin.
   Kyllähän kuvat löytyvät picasasta, vaikka laittaa plussaankin ja olen siellä olevat kuvat lajitellut mm abstrakteihin, mutta jotenkin vaan tämä on vanha ja tuttu :-)

   Poista
 2. Ihailin tätä kuvaa jo plussassa, tässä on jotakin niin kiehtovaa. Blogerissa saa kuvat lajiteltua tunnusteihin, niin löytyy myöhemminkin. Joka saitissa on omat hyvät ja huonot puolensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lajittelen kyllä kuvat plussassakin, mutta täällä ne löytyvät helposti tunnisteista.
   Pidän itsekin tästä kuvasta ja lisää on iso nippu. Hyvä kun löytyi syy kaivaa niitä esille.

   Poista
 3. Hei, hyvä että saan katsella näitä täällä blogissakin. Minulle tuo plussa on vielä niin uusi asia että käyn siellä vielä harvoin, joten hyvä uutinen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin seilaan vielä blogin ja blussan väliä. Blogia olen pitänyt pitkään, tosin taukoja on ollut välillä, kuten ennen tätä blogia. Jotenkin tämä tuntuu kuitenkin henkilökohtaisemmalta, kuin pelkkien plussien antaminen. toisaalta siellä näkee huikeita kuvia. Innostavaa...

   Poista