keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Teema 2, Marraskuun asetelmat kollaasi
Teemakuun taidetta Marraskuun asetelmat on siis harjoiteltu ja valmiiksi saatu. Tämä haaste yllätti aluksi, mutta osoittautui oikein mielenkiintoiseksi.

Kollaasi on sekalainen juuri sen takia, että halusin kokeilla erilaisia vaihtoehtoja.Toisen abstraktin jouduin kääntämään kyljelleen, että sain sovitettua kollaasiin. Tämä on sitä paitsi se alkuperäinen työ. Otin heti kuvia ja sitten muokkasin. Seuraavana aamuna, kun työ oli oikeasti kuiva, huomasin työn valoisuuden ja otin sitten uuden muokkaamattoman kuvan.

Kiitos Millin, alkaa jo jännittää, mitä ensi viikolla pitäisi osata tehdä :-D


24 kommenttia:

 1. Monipuolisia töitä monipuoliselta taiteilijalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jokaisen haasteen edessä kyllä tuntee olevansa ihan aloittelija, mutta sehän on hyvä vaan, niin silloin on valmis ottamaan vastaan uutta.

   Poista
 2. Hieno kokoelma tyyliltään erilaisia asetelmia, kaikki sinulta sujuu taidolla. Oikein kiva että olet tässä mukana ja selittelet töittesi syntytapojakin :) Ihan jo kutkuttaa, mitä kaikkea pääsen oppimaan ensi kuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan jokainen voisi välillä selittää, miten lopputulokseen on päästy ja ottaa kuvasarjan. Pidetään tämä mielessä seuraavassa haasteessa.
   Kiitos Sirokko!

   Poista
 3. Hieno kollaasi hienoista töistä!

  Kattelin eilen yömyöhään pinterestistä zentagle teoksia ja tekniikoita, mahtavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole hienoja! Katso joskun myös doodlingia, se on vähän saman tapaista, mutta siinä saa käyttää täysin omia kuvioita.
   Kiitos Sini :-)

   Poista
 4. Siinä ne nyt ovat. Vau, mikä kuvasarja:-) En osaa sanoa edes suosikkiani,kun ovat kaikki niin kauniita.
  On mielenkiintoista seurata,kuinka ne, yksi kerrallaan, syntyvät. Kuulla, miten ne on tehty.
  Aloittelija, kun ei osaa edes kuvitella tekniikoita.

  Toki lahjakkuus ja taito, ovat sen tärkein ja paras "tekniikka", mutta mukavaa ja opettavaista, on kuulla tekotapakin. Kiitoksia hienoista elämyksistä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Tärkeintä tässä haasteessa on, että tulee tehtyä sellaista, mitä ei muuten tule tehtyä, ei hoksaa tai luulee ettei osaa.
   Seuraavaan haasteeseen sinäkin tulet sitten mukaan. Jokainen kokeilee omalla sarallaan, mitään kilpailua ei ole ja jokaiselle aina uusi haaste on todella haaste. Mutta kyllä se siitä lähtee sujumaan, kun ei nosta rimaa liian korkealle, vaan nauttii tekemisestä.

   Poista
 5. Upeita monipuolisia asetelmia. Kollaasissa työt edukseen, silmät katselee ja ihailee :) Tähän on minun hyvä pysähtyäkin kun aivoni takertelee kirjoitelmieni kanssa. Onneksi uudet haasteet odottavat jo piankin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvilla on hyvä katkaista kirjoittaminen tai muu tekeminen. Tauko on aina hyväksi ja silloin yleensä syntyy jotain uutta
   Kiitos sanoistasi ja kommentista :-)

   Poista
 6. Vaikuttava kokonaisuus. Monipuolinen materiaalien kokeilu onnistunut. Hyvä yhdessä, hyvä kaikessa jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aina! Yhdessä näkee, mitä tuli tehtyä. Nämä haasteet ovat juuri siitä syystä kivoja, että tulee kokeiltua sellaista, mitä ei muuten tulisi tehtyä. Mitähän seuraavaksi :-D

   Poista
 7. Tosi kaunis kollaasi on syntynyt taitavista asetelmista. Erilaisia kuvia ja tapoja, kiva nähdä kaikki yhdessä. En osaa kertoa mistä eniten tykkään kun kaikki on omalla erilaisuudellaan parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tulikin kokeiltua harvinaisen paljon erilaisia tekniikoita. Oli jopa vähän vaikea koota kollaasia, mutta näin sen nyt muodostin. Abstraktit ovat lähellä minua, siksi saivat etusijan.
   Kiitos Sisko :-)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa, yhdessä näkee, mihin kuukausi on kulunut :-)

   Poista
 9. Hieno kollaasi, siitä hyvin huomaa monipuolisuutesi. Kiitos sinulle, olet ollut haasteen innoittaja ja eri tekniikoiden ideoijana. Neuvosi ja työnkulkusi selitykset ovat olleet mielenkiintoisia. Monta hyvää vinkkiä olet antanut meille. Kohta taas saa mielikuvitus päästä valloilleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä innoittaja ja haasteen keksijä olet sinä, pisteet kaikki sinulle. En asetelmia edes ole tehnyt vuosiin, eikä varmaan olisi muuten tullut tehtyä, nyt kiitos sinun tuli kokeiltua. Hieno juttu. Mitähän seuraavaksi, mielenkiinnolla odotan.

   Poista
 10. Upeaa.Kiitän myös kun kannustat kommenteeeillasi.Monipuolinen kollaasi.Kauniita väreja, elämää ja iloa sekä valoa.,Uutta odotelessa-pikkijoulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RaijaAnnikki! Yhdessä täällä uuteen haasteeseen tartutaan. Samalla viivalla ollaan aina uuden edessä. Mielenkiinnolla odotan seuraavaa haatetta.

   Poista
 11. Kollaasi on taiteellisen kaunis, mutta niin ovat yksittäiset kuvatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aimarii :-)
   Tällä kertaa joukko on aika sekalainen, mutta on hyvä palauttaa mieleen erilaisia tekniikoita tai jopa kokeilla täysin uutta.

   Poista
 12. Voi miten upeasti tuo sinun sininen kulkee koko kuukauden matkassa, putkahdelle esiin toisinaan vähän ja toisinaan vähän enemmän. Tuosta zentaglesta tuli upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lepis, eihän sinistä voi unohtaa. Zentangle oli suuritöinen, mutta siinä tuli monta meditaatiohetkeä mukana.

   Poista