torstai 4. joulukuuta 2014

Vielä yksi kerros


Marraskuun selätyksessä näytin kerrosmaalauskokeiluani. Silloin menossa oli kaksi ensimmäistä kerrosta, eli ne näet täältä, jos haluat palauttaa mieleen.

Suunnitelmissani oli, että päällimmäiseksi maalaan mustan neliön ja siitä lähtevät säteet. Kuten huomaat, nyt työstä tuli liian levoton, punainen vaihe oli ainakin omasta mielestäni paremman näköinen.

Aina eivät kaikki suunnitelmat onnistu. Jos oikein haluaisin itselleni tuon punaisen vaiheen, voisin tehdä sen uudestaan, tai sitten tehdä vielä uusia kokeiluja, mutta ainakin tässä vaiheessa tämä kokeilu on nyt pysähdyksissä. Plussassa on joulukalenteri ja täällä kortteja ja muutenkin on jotain pientä puuhaa tulevan joulun hyväksi.

Kokeillaan taas sitten tammikuun pakkasilla.
Kortteiluintoa kaikille ja toivon että se ihmeellinen valoilmiö, joka tätä päivää juhlisti, palaisi takaisin huomenna ja osuisi sinne teidänkin kohdallenne.
14 kommenttia:

 1. Hei tämähän on viehkeä.Miksi ruskea aina saa minulle suklaan mielee..Itse tykkään punaisesta ja kivasti sitä on tässä esillä.Näen jopa satulinnan valkoisen..Kiitoos,valoa myös sinne.Täällä saatiin tänään aurinkoa ja lämpöäkin.Ja niin-tammikuun pakkaset odottaa minuakin siellä kotona.Uusi vuosi ja uudet kujeet.Oma koti kullan kallis.♥

  VastaaPoista
 2. Iloinen ja värikäs varjoineen ja raitoineen myös kevyen raikas. Monikerroksellisuuden huomaa. paljon olet tehnyt ja aikaa kulunut kuivumiseen, kaunis on tulos, Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Minäkin kallistun sen punaisen puolelle. Itsekin jätän töitä lepäämään ja odottamaan uusia inspiksiä, ja joskus se auttaa ja joskus kaikki tehtävä uudelleen.Ja joskus myös pettyykin niin että teksisi mieli hävittää kaikki :) Mutta onneksi on tuota sitkeyttä...ja korteissa mieli lepää nyt. Ps..laitoin sinulle meiliä,oletkohan saanutkaan niitä? Värit ovat vahvat tässä maalauksessa ja se on mieleen, se levottomuus tulee esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen saanut viestin 27.11., kiitos siitä. On pitänyt vastata ja kertoa runoistasi, mutta nyt on aikaa mennyt äidin kanssa. Eilen olin siellä ja huomenna taas. Oli synttärit ja paljon touhua ja muutenkin tarvitsee apua. Nyt en oikein tiedä, mitä tekisin ensimmäiseksi. Ei mitään pahaa hätää siellä kuitenkaan, joten kyllä tästä taas ensi viikolla pääsen omaan aikatauluun.

   Poista
  2. Hyvä että sait ne, minulla ollut ongelmia tuon meilini kanssa. Ja äitisi on tärkein, muut tulevat ajallaan, hyviä päiviä ja terveyttä!

   Poista
 4. Odotinkin, että miten tämä on edennyt. Minä kyllä pidän tästä, punainen on mielestäni keskeneräisen näköinen. Ehkä jotakin vaaleaa vielä vähän ja sitten olisit taas sinäkin tyytyväinen.

  VastaaPoista
 5. Minäkin odotin tätä työtä. Meinasin jo kysyä tässä aikaisemmin, mutta ajattelin sen kuullostan hoputukselta.
  Luulin että minulta meni ohi jotenkin tämä työ.
  Punainen oli kaunis. Pidin siitäkin. Nyt (minun mielestäni) tässä on valtavasti voimaa. Ja moniuloitteisuutta myös. Huomioin myös sen valkoisen linnan. Se on valoisa unelma, joka on jonkin vahvan suojassa.Sitä saa katsoa, muttei koskea eikä mennä sinne.
  En puhuisi niinkään levottomuudesta, vaan vahvasta energiasta. Pidän tästä, pidän hyvin paljon juuri sen energian takia. Tuntuu tänne saakka :-)

  VastaaPoista
 6. Pidän tästäkin ja varmasti löydät tähän viieistelyn johon olet tyytyväinen... jään mielenkiinnolla odottamaan mihin päädyt. Pidin myös punaisesta työstä. Olen samaa mieltä Jaanan kanssa että tässä on voimaa!

  VastaaPoista
 7. Tämä moittimasi kuva on hypnotisoivan hauska. Katsopa vähän aikaa, niin se imee mukaansa.

  VastaaPoista
 8. Tästä tuli hyvä! Punainen on mukavasti mukana.

  Auringon välähdys oli ihana tunne eilen. Valitettavasti säätiedotus aamulla lupaili taasen harmautta. Katsellaan muita valoja ja iloitaan niistä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. I am still deciding....I do like the added layer- but what will happen next? Yes, resting on it for now is good- cards to be made and cookies to be baked! much love my friend!

  VastaaPoista
 10. Minä tykkäsin tuosta, siinä on voimaa ja liikettä!

  VastaaPoista
 11. Punainen on minun mielestäni se, joka pistää tämän maalauksen elämään. Antaa sykettä, kuten auringon pilkistäminen lukemattomien harmaiden päivien jälkeen.
  Minun kohdalleni valoilmiö osui koko päiväksi ja vielä toiseksisikin. Upeaa se on.

  VastaaPoista
 12. Ohoh!! Onpas täällä porukkaa ja kivoja vastauksia! Olen ollut äitäni auttamassa, kuten tuolla jo Estherille vastasinkin. Tosi kivaa kun olette rohkeasti kertoneet ajatuksistanne ja molemmat versiot ovat saaneet kannatusta, ja tämä viimeinen kovastikin. Täytyy tuijottaa sitä itsekin, jospa se hypnotisoisi minut myös.

  KIITOS teille kaikille ja oikein hyvää viikonloppua!
  terveisin Uuna

  VastaaPoista