maanantai 26. tammikuuta 2015

Leijonainen ärsyyntyy- Shhh!!! Älä häiritse, sain juuri runon päästä kiinni! Etkö näe, että olen vasta aamurunoillani, edes aurinko ei ole vielä noussut? Mitä ihmettä hiippailet täällä jo tähän aikaan?
- No kun minä tarvitsisin hahmon, sellaisen vähän kuin sarjakuvahahmon...
- Äsh! Ei nyt! Tule takaisin tunnin, parin päästä, nyt en voi katkaista runosuonta....Portti on auki, ei salaisia käytäviä...vain valoa...näen kummallisen käden...
- Sorry...- Huomenta Leijonainen, joko nyt voin tulla juttelemaan?
- No, tule nyt sitten, vielä vähän korjaan, mutta mistä nyt on kysymys, kun ei aamullakaan saa rauhaa...
- Niin, kun kaikilla on sellaisia hienoja hahmoja, on Kepleriä... on Olkaa...on Zamboa... Hiltasta puhumattakaan. Mutta minulla ei ole ketään, joka kertoisi hauskoja juttuja...tai vihaisia...tai mitä vaan. Ajattelin, että kun me ollaan oltu kavereita niin kauan, niin etkö sinä voisi alkaa minun hahmokseni.
- Mitä minun sitten pitäisi oikeastaan tehdä, naurattaa porukkaa vai? Ei taida kuule onnistua, minä olen niin tosikko ja omissa maailmoissani.
- Mutta niistä omista maailmoista voisi juuri kertoa ja piirtää sinusta muutaman kuvan.
- No, voitaisiin me kai tätä kokeilla, mutta jokaisen kuvan haluan nähdä ensin. Ja muista: ketunhännän pitää olla kainalossa, eikä roikkua tuolla tavalla kuin nyt, kun yllätit minut.
- Tosi reilua Leijonainen! Olet kunnon kaveri! Nyt minullakin on hahmo, menen heti kertomaan toisille. Jatka sinä runojen parissa. Ja hei, voin minä joskus laittaa jonkun sinun runosikin piirustuksen kanssa, jos suostut.
- Hmmm...katsotaan...nyt teen tämän valmiiksi....


27 kommenttia:

 1. Jipii,nyt hahmotellaan ja reissataan erilaisissa tarinoissa. Leijonanainen on cool, hän tietää ja on varma viehätyksestään. Toivottavasti saadaan lukea hänen runojaankin ja kuulla tarinoita. Mitä mukavaa tästä vielä syntyykään.! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä taitaa tulla uusi villitys blogistaniaan, luulen :-D
   Toivotaan niin, onneksi sain Leijonaisen houkuteltua mukaan, niin minullakin on hahmo.
   Kiitos Esther :-)

   Poista
 2. Hienoa leijonainen on "piireissä". Valloittava hahmo ja komea on häntä, viikset vinhat ja kampaus sorja. Tervetuloa hahmojen maailmaan! Kiva kun on näitä hahmoja, mullakin on ne keskustelevat naiset.

  Minun täytyy nyt alkaa piirtää Zamboa uudestaan, kun sitä muokatessa kynällä meni koko kuva pilalle ja joutui roskakoriin, Zambo on nyt vain tietokoneella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sitä olla montakin hahmoa, pidä vain keskustelevat naisetkin, mutta Zambo jotenkin viehättää erilaisuudellaan. Yritä nyt pelastaa hänet :-D
   Onneksi Leijonainen suostui yhteistyöhön, saas nähdä mitä tästä tulee...
   Kiitos Sisko!

   Poista
 3. Ohoo, nyt minäkin näin ensi kertaa ihanaisen Leijonaisen. Oikeassa hän on siinä, että ketunhäntä on oltava kainalossa, ettei mene uskottavuus. Tarkoituksella ei tarvitse naurattaa ja joskus vakavuus, on vähintäänkin yhtä huvittavaa. Hän on selvästikin tietoinen mitä haluaa ja tarvitsee, hyvä niin.
  Kepler on hiljainen ja vakava poika, minä en vain ymmärrä aina mikä on hänelle hyväksi ja yritän liikaa ;-) Oikein miellyttävää tutustua :-) . Tervetuloa joukkoon, tai siis takaisin, kun olet kuulema elänyt hiljaiseloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meilläkin välillä joudutaan neuvottelemaan, mitä kerrotaan ja piirretään, mutta pääasia, että Leijonainen nyt lupautui tulemaan taas takaisin kuvioihin. Onhan se jo makoillut pitkään savannilla ja kirjoitellut runojaan, kyllä jo pitäisikin palata ja alkaa kertoa, mitä mieltä on maailman menosta. Saas nähdä.
   Kiva on kuulemma tutustua sinuun ja Kepleriin, niin tuolta takaa huutelee. Ja muihinkin uusiin tuttavuuksiin tietenkin.

   Poista
 4. Vallan mukavaa, että Leijonainen on palailemassa. Onhan siitä aikaa, kun häneen sai tutustua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä tulee kuusi tai seitsemän vuotta, kun Leijonainen asteli blogimaailmaan. Täytyy käydä katsomassa Harakalla, kauanko hän on ollut. Samana keväänä tultiin. Nyt on ollut taukoa, mitä lie itsekseen touhunut, mutta onneksi sain nyt puhuttua ympäri tulemaan moikkaamaan vanhoja kamuja ja kertomaan kuulumisia.

   Poista
 5. Ikiihana Leijonainen, sinua on ollut niin ikävä. Muistathan, kun ensikerran tavattiin? Et varmaan, mutta minä muistan. Tule Uunan hahmoksi, saat kertoa milloin haluat, mitä haluat, se on tämän kerhon motto.

  Saanhan laittaa tässä terveiset (saan ja olen hyvä) Tulkaa rohkeasti mukaan, tästä voi kehkeytyä kivaa. Piirustustaito ei ole pääasia, vaan yhdessä touhuaminen. Ei joka päivä, ei viikon kuluttua, vaan juuri silloin, kun siltä tuntuu. Hiltakin oli kerrankin samaa mieltä kanssani ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä vuosia on, kun tavattiin. Uskomattoman nopeasti vuodet menevät. Leijonainen oli silloin aikoinaan niin hämmästynyt, kun joku tuli häntä katsomaan ja jopa kommentoi. Se oli aivan uskomatonta. Olisipa vielä tallessa ensimmäiset postaukset. Joitain niistä taitaa muuten ollakin, kun otin silloin kopioita paperille. Alku oli niin jännittävää, että piti ottaa talteen :-D

   Hyvä kun laitoit terveiset ja vihjeen muillekin. Olisi hauskaa, kun hahmoja alkaisi tulla siellä ja täällä :-D

   Poista
 6. Oi mikä uusi tuttavuus. Vahva veikeä leijonanainen.Mielenkiito heräsi hahmo maailmaan.Häm....mikähän minulle tulisi???? Odotan ehkä joskus jokin.Mitä mieltä on leijonanainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leijonainen huutelee tuolla taustalla, että kaikki vaan mukaan. Rohkeasti vaan, häntä ei ainakaan tarvitse pelätä, hän on kasvisyöjä, poikkeuksena lajimaailmaansa. Vielä hän pyytää nöyrästi kertomaan, että hän on Leijonainen, eikä Leijonanainen, siinä on suuri ero, kuulemma :-o

   Poista
  2. Haa..täällä vissiin lukihäiriö tai liian vilkas meno.Leijonainen suo anteeksi sählärin...minä voisin kin olla Sähläri.Hauskaa iltaa.

   Poista
  3. Se olisi hauska hahmo, mutta et kyllä sinä sitä ole. Tuo oli luonnollinen erehdys, siksi korjasin sen heti alkuunsa. Moni muu jo tuntee Leijonaisen, siksi nimikin on luonnollisempi. Hauskaa iltaa, ota iisisti vaan :-)

   Poista
 7. Olen jossain mutkassa törmännyt ihanaiseen Leijonaiseen! Kiva on vastaisuudessa hänenkin tekemisiään seurata, Hiltan ohella :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hilta on ihan omaa luokkaansa siitä ei pääse mihinkään. Mutta onhan se kiva, että sain Leijonaisenkin herätettyä talviuniltaan. Toivottavasti hän suostuisi kertomaan jotain mukavaa tulevaisuudessa.
   Leijonainen on vähän sellainen, että hän tulee ja menee, koskaan ei tiedä, kuinka kauan hän suostuu olemaan kuvioissa. Kiva kun muistat hänet. Kävin katsomassa Harakalla ja siitä on tosiaan seitsemän vuotta aikaa, kun Leijonainen ilmestyi ensimmäisen kerran.

   Poista
 8. Mukava saada tutustua Leijonaiseen. Hän oli salaperäisesti kadonnut silloin minun aloittaessani blogistaniassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leijonainen on tullut ja mennyt parikin kertaa. Pari vuotta takaperin hän oli mukana 29Faces-sarjassa helmikuussa. Nyt taitaa alkaa taas uusi naamakuvahaaste, mutta en tiedä vielä suostuuko Leijonainen siihen tulemaan, hän haluaisi nyt kuulemma kertoa jotain menneistä tai tulevista seikkailuista.

   Poista
 9. Ooo kiva, Leijonainen on palannut mystiseltä matkaltaan, kauan onkin ollut poissa, tervetuloa vaan takaisin! Blogistaniassa onkin jo aika monta tällaista sivuhahmoa seikkailemassa, pääasiassa piirroksissa. Ihan mukava on heidän edesottamuksiaan seurata. Tarinamuodossa saisi olla enemmänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leijonaisella on omat metkunsa, joten hän ei taida kovin tiuhaan esiintyä, mutta saas nähdä. Kiva kun muistat Leijonaisen vielä. Olisikin jänskää jos nämä hahmot alkaisivat yhdessä seikkailla, siinä sitä olisikin keksimistä, miten se onnistuisi :-D

   Poista
 10. Leijonaisesta olen kuullut ja muutaman kuvankin nähnyt, kiva kun sinä Uuna sait hänestä hahmokaverin, mitä kaikkea tulette tekemäänkään meidän muidenkin iloksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kiva, kun ei tarvinnut uutta hahmoa keksiä, kun tämä vanha tuttu kaveri suostui tulemaan mukaan. Hän varmaan keksiikin jotain uutta tai sitten kertoo menneistä metkuista, saas nähdä.

   Poista
 11. On siitä muuten tosi kauan aikaa, kun eka kertaa kohdattiin, kävit kommentoimassa mulle runoani ainakin tällöin:
  https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8065088281538042245&postID=8293973151881554056&isPopup=true
  Kiitos, että olet jaksanut olla mun blogini lukija näin kauan aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harakka linkistä, siellä tosiaan oli leijonaisen kommentti. Ihmeellistä!!! Runoa en kyllä löytänyt mistään, olisi ollut hienoa lukea sekin.
   Kohta meillä on taas synttärit! Sinulla arvokkaammat, kun olet jatkanut samassa paikassa koko ajan ja samalla nimellä. Se on hieno juttu.

   Poista
 12. Uuna, even though I am not familiar with Leo and all that accompanies these discussions- I still think she is a very cool cat! meow!
  And I love the new look of your blog!! So upbeat and bright! ")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I have painted many painting about LionWoman and had many of them in artexhibition. But I have been very stupid and finnished my blogs, where she has been with. I was about two yeas without blog and I finnished all old blogs. So all has gone away :-ooo Now I try to be a little bit wiser and stay in this blog.
   Thank You my dear friend for liking a new look of my blog :-)

   Poista