tiistai 27. tammikuuta 2015

Leijonainen kutsuu teelle ja tutustumaan, EDIT
- Hei! Mitä sinulle kuuluu?
-
- Minulla on vähän jalka kipeä, mutta muuten menee ihan hyvin. Talvella tulee kyllä laiskoteltua liian paljon. Nytkin varmaan torkkuisin peiton alla, ellei tuo Uuna olisi alkanut hätyytellä.
-
- Kun siitä heräsin niin aloin ajatella, että olisi kyllä kiva vähän tutustua ja nähdä teitä kaverit.
-
- Miten sinä tänne julkisuuteen oikein päädyit?
-
- Hauskaa! Minä synnyin oikeastaan yhden tarinan kautta ensin. Uunan piti kirjoittaa jossain kurssilla tarina, jossa oli päähenkilönä eläinhahmo. Siitä hän sitten innostui ja alkoi maalata minua. Muutamassa näyttelyssäkin olen ollut mukana. Mutta viime aikoina olen kyllä saanut laiskotella.

- Mutta hei, mitä saisin tarjota sinulle? Voit ottaa jotain muutakin kuin teetä? Entä kakkua tai jäätelöä?
-
- Minä käyn tosi harvoin missään kahviloissa, mutta en kehdannut sinua murjuunikaan kutsua. Sitä paitsi tekee hyvää laittaa vähän siistimpiä vaatteita päälle, tosin nämäkään ei kummoiset ole, mutta näkisitpä minut kotona. Viihdyn sellaisissa mukavissa vaatteissa. Ja yhden jutun unohdin kun lähdin. Sen huomasin, kun kävin veskissä ennen tuloasi. Unohdin taas nyppiä viiksikarvani, en ymmärrä, miten ne ovat alkaaneet niin valtavasti kasvaa iän myötä. Harmaita en edes yritä enää nyppiä tukasta, ne alkavat olla voitolla, joten pitäisi kohta nyppiä kai mustat.
-
- Onko sinulla jotain kesäsuunnitelmia? Mitä aijot tehdä?
-
- Minä odotan kesää tosi innolla. Minulla on sellainen avoauto, ajelen sillä harja hulmuten. Tuletko joskus retkelle sen kanssa? Keksitään jokin kiva kohde.
-
- Olipa kiva, että tulit, nyt on paljon helpompi suunnitella jotain yhteistä, kun on hetken istunut nenätysten tai nokatusten, miten vaan, tai vaikka turvatusten :-D
-
- Moikka, hyvää jatkoa sinulle!
-


**************************************************

Hei Hilta, Olka, Kepler, Zambelina ja Sähläri ja vaikka sinä...
Tulethan kanssani kahville? Tutustutaan! Kopioi kuvani ja keskustelu kahvilassa ja jatka piirtämällä itsesi ja laita sitten vastauksesi keskusteluun tyhjien viivojen kohdalle. Julkaise sitten oma osuutesi blogissasi. Joohan :-) Olisi kiva jos kertoisit täällä, jos aijot tulla teelle.

**************************************************

Mukana teellä:

Olka 

Hilta

Zambelina 

Kepler  

Hilla

Sähläri

Harakka

**************************************************26 kommenttia:

 1. Minun on mietittävä tuota kutsua.On kyllä houkutteleva,Tämä on vain niin ihana tämä Leijonainen.Ihan sydän sulaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tule nyt teelle, olisi niin kiva tutustua ja rupatella. Tykkään juuri tuollaisista rohkeista ja omaperäisistä kavereista, kuten sinä. Ei ole mitään kiirettä, sitten kun sinulle sopii :-)

   Poista
 2. Minä vastaan Hiltan puolesta, kun se tekeytyi nyt niin ujoksi, vaikka useimmiten olen päivillä hänen kanssaan. Teekutsusi on kyllä houkutteleva. Voin tässä joku päivä tullakin. Kiitos kutsusta Leijonainen. Näin Hilta vastasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa, Hilta tulee :-))) Odotan innolla, miten hienona Hilta oikein tuleekaan. Minä joudun varmasti häpeämään omaa villapaitaani, mutta mitä siitä, pääasia että Hilta tulee. Voi juku!!!

   Poista
 3. Kiitos kutsusta Leijonainen! Kyllä kahvi maistuukin, tulen mielelläni : Terveisin, Zambelina

  Mietin nyt miten tämän saan onnistumaan. Siis kopioin sun tekstin ja kuvasi ( Leijonainen kahvilla) ja lisään viiva kohtiin vastukset niinkö? Nyt täytyy ruveta piirtämään Zambelinia kahvilla, eihän tuo pelkkä yläosa kelpaa, vai kelpaako?

  Sulla on uusi asu blogissa ja hieno banneri! Leijonainen on myös kaunis ja komea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tästä tulee jännää, kun moni innostuu tulemaan. On tosi hienoa tutustua sinuun Zambelina. Älä välitä jos joku vähän katselee kahvilassa. Hyvä sinun on tutustua nykyaikaankin.

   Kopioi kuva koneellesi ja jatka piirtämistä samaan kuvaan. Tai kopioi kuva paperille, jos niin on helpompi. Kannattaa kopioida kuva ja teksti erikseen.

   ****************

   Kiitos blogikehuista :-)

   Poista
  2. Samaan kuvaan Leijonainen kahvilla pitäisi piirtää Zambelina samaan pöytään, mitenkä osaan. Täytyy ruveta hommiin. Nyt menee vähän aikaa, kun Zambelinan alavartaloa en ole vielä edes ajatellut, no pistetään tuulemaan ja suunnitteluun. Zambelina on antiikin ajalta, miten keskustelu mahtaa edetä :) :DDD

   Poista
  3. Ei ole kiirettä, mutta olisi tosiaan kivaa, jos istuisivat vastatusten samassa kuvassa :-)

   Poista
 4. Tulen kyllä kahville mutta teetä en juo, olen sellainen kahvisieppo :) Tuo Esther aina motkottaakin kun jo näin nuorena kumoan kärsäni täydeltä kahvia aamusta iltaan, mutta yritän opetella näitä liittymisjuttuja tullakseni kahville kanssasi .Mietin vain miten sorkkani taipuu noin upean pöydän ympärille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täältä saa kahvia myös ja herkkuja sen kanssa, ihan miten vain haluat. Tykkäätkö jätskistä tai suklaakakusta? Tai älä kerrokaan vielä, kerro sitten vasta kahvilassa. Älä sure sorkkiasi, kömpelöt ovat minun tassunikin, mutta kyllä me selvitään. Pääasia, että on hauskaa.
   Kiva kun tulet Olka, olen siitä tosi iloinen :-)

   Poista
 5. No, tottakai mäkin tuun!
  Kahvia juon tosi mielelläni, ja harakka kun olen, voin jonkun kiiltävän kylläkin pistää taskuuni, hi!
  No, alan työhön!
  Mutta voi kestää jonkun aikaa kuitenkin, kun tämä viikko meneekin lääkärissä ja rögtenissä käynteihin..
  Mutta sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Harakka, toivoinkin että tulisit mukaan tähän hauskaan juttuun. Sinulla kun on hahmokin valmiina. Laitoin vielä yhden käsittelemättömän kuvan tuonne loppuun, josko siitä olisi helpompi jatkaa. Sen kun klikkaa suureksi niin onhelppo kopioida joko koneelle tai paperille.
   Pitääkin varoittaa kahvilan pitäjää, että laittavat hopealusikat piiloon :-D

   Poista
  2. Mä innoissani lupauduin niin äkkiä ja sitten vvasta huomasin, ettei mulla sitä hahmoa olekaan.
   Mutta sinähän sen sanoitkin, onhan mulla se harakka!

   Poista
 6. Ihanaa, kiitos kutsusta Leijonainen. Vien kutsun Keplerille, hän tulee ihastumaan. Ujostelee ehkä hiukan kauniin naisen seurassa, mutta tulee viihtymään älykkäässä seurassasi. Voi mennä joku päivä, kun Kepler auttelee minua näissä muissa hommissani, mutta heti kun ehtii, tulee keskustelemaan kanssasi :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana Keplerin terveisistä! Toivoinkin kovasti, että hän tulisi vähän jutustelemaan. Ei ole mitään kiirettä. Kaikenlaista puuhaa tässä itselläkin, mutta asia kerrallaan. Kyllä kaikki järjestyy aikanaan.
   Oi, kun kutkuttaa...

   Poista
 7. Uuna, Sometimes it it difficult for me to understand the translation that comes through...but if I am reading the post and the comments correctly...you want me to copy the picture of Leo and insert a picture of myself drinking coffee or tea across from Leo? If this is so, I will give it a try! thank you for the invite! hugs ")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh dear Jackie! Wonderful to get You with this new our play. We have created some funny animal to represent us. Now LionWoman is asking her friends to come to tee (or coffee) with her. The LionWoman is a wordplay in Finnish, but I can't translate it, so let's call her LionWoman. I have painted a long time LionWoman and her history, but I don't know if You have seen her before. With last Year 29Faces collage I put also collage from 2013 and there it is many Lionwomans. Look at the first identifier from the right, so You can find LionWoman.

   And then to this task. Yes: LionWoman is asking Your character to come to tee with her. You can copy this picture to Your computer and go on the picture there or You can copy picture to paper and draw Your character there to sitting opposite the Lionwoman.
   I know it is difficult to understand the text, because tranlation do its job so badly. Finnish is so difficult language. When You have ready publish Your answer in Your blog and I put here a link that everybody can come to look at Your answer.
   This is really great that LionWoman can have a visitor so far. I coudn't have an idea in my imagination! This is really honor to LionWoman and me too. Thank You dear Jackie very much :-)

   Poista
 8. Hienoa, että kutsu on toiminut, on ollut hauska käydä tutustumassa uusiin persooniin, lisää vaan odotellen.. Ideasi on tosi hyvä! Keväämmällä ehkä vuorossa nyyttikekkerit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sirokko, kiva että olet käynyt kurkkimassa. Se olitkin sitten sinä, kun istuit yhdessä pöydässä muutaman muun naisen kanssa. Ihmettelin, kun katselitte niin kovasti meitä :-D
   On ollut tosi kiva, kun haasteeseen on vastattu ja kuvat ovat olleet kerrassaan mainioita. Kiva on ollut myös lukea keskusteluja. Katsotaan mihin tämä johtaa...

   Poista
 9. Kivat kekkerit, muttei mulla ole sivupersoonaa, joten toivotan mukavaa yhdessäoloa ja norkoilen vähän taka vasemmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kahvilassa on muutakin porukkaa, tulee tunnelmaa :-)

   Poista
 10. Kylläpä keksit Leijonaiselle hauskan jutun :) Minä myös täällä naapuripöydässä kuuntelen keskustelujanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Millin, kun tulit mukaan teelle tai kahville. Tunnelma vain lisääntyy, kun on muitakin mukana samaan aikaan :-)

   Poista
 11. juon mielelläni kupposen ja nautin katsella häärinää ympärilläni. teidän keskustelunne ovat kerrassaan valloittavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan ällistynyt, miten hauskoja tarinoita kaverit ovat keksineet. Täällä blogistaniassa on luovaa ja mainiota porukkaa. Aina löytyy mukaan lähtijöitä, kun jotain vihjaa. Tästä tuli hauska ketju, täytyy taas keksiä jotain uutta, kunhan saadaan Teemakuun taiteen uusi haaste alulle.
   Kiva kun tulit kahvikupposelle kanssamme :-)

   Poista