keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Teema 4, Tammikuu 2015, ZIA 4 ja 5
Teemakuun taiteessa on menossa Teema 4, Tammikuun ZIA9

Tässä vastaukseni numerot 4 ja 5 haasteeseen.
27 kommenttia:

 1. Oi, nämä hivelevät mieltä esteettisyydellään! Pehmeät värit, pieni kontrasti auttavat silmiäni katsomaan, on ollut hieman hankalaa kiertää katsomassa tämän haasteen kuvia, silmät ei oikein tykkää kuvioista.

  Näitä silmäni rakastavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu! Näissä on vesiväritaustat, niin ei ole niin jyrkkää kontrastia. Kiva kun tykkäät :-)

   Poista
 2. H u i p p u kauniita! Etenkin alimmainen, ole tutkinut sitä suurennettuna jo tovin! Miten tein nuo taustat?..tahtoo tietää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taustat on tehty ensin. Eli ihan vesivärillä maalattu ja sitten kuivana olen tehnyt tussilla kuviot päälle. Alimmaisessa olen käyttänyt valkoista geelikynää mustan lisäksi, se erottuu tummasta taustasta.
   Kiitos Sini, kiva kun tykkäät :-)

   Poista
 3. Molemmat on kauniita, mutta alimmainen hurmasi väreillä enemmän. Huippu taituri olet tällä alalla. Tykkään molemmista kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alimmainen on erikoisempi, kun siinä on niin tumma tausta. Yleensähän nämä ovat valkoisella pohjalla, mutta halusin vähän kokeilla, miten saisi kuviot näkymään tummalla. valkoinen geelikynä on kyllä mainio monessa muussakin paikassa. Sillä saa valoheijastuksia mustalla tussilla tehtyyn kohtaan ym.
   Kiitos Sisko :-)

   Poista
 4. OOOOHHHH!! mitkä värit ja kuviot. Älä sekoita kalentereita näihin. Älä myöskään kuuntele kieltoani, vaan toimi niin kuin hyväksi näet. Nämä ovat niin tasokkaita töitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kuuntele sinun kieltoasi, mutta omaani kyllä, siksi teen näitä niin monta, että saan kollaasin näistä neliöistä. Yes, kuuntelen minä sinun neuvoasi, aina olen kuunnellut ja tuo OOOOHHH on niin vakuuttava, kiitos siitä :-D

   Poista
 5. Nyt minä taas pyörryn-niin kauniita.Ihanat värisävyt ja taitavaa tekemistä.Molemmat ihania mutta tuo alimmainen kiehtoo todella .Värit ja kaikki siinä..sanattomaksi menin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä pyörry, siitä voi tulla pipi. Alimmaisen vastakohtaiset värit ovat erilaisia, mitä näissä on ollut, siksi se kiehtoo. Tuo valkoinen geelikynä on kyllä hankkimisen arvoinen. Ainakin täällä meillä niitä saa ihan tavallisesta kirjakaupasta.
   Kiitos RaijaAnnikki :-)

   Poista
  2. Kiitos.Ehdottomasti laitetaan hankintaan.

   Poista
 6. Lainaan tuon Ainan oooohhhhin tuolta! Näät on kyllä NIIIIIN kauniita, silmää hiveleviä kumpikin. Totta myös, että näin väritaiteena nuo kuviot ovat edukseen enemmän kuin normi zentangleissa. Jatkan huokailua... Uskallan olla samaa mieltä Ainan kanssa, että tämä sinun taiteenhaarasi ansaitsisi ihan oman kollaasin, on ne vaan niin luovuutta tulvillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuukautta on vielä paljon jäljellä, joten ehdin kyllä tehdä näitä neliöitä kaikki. Ja on minulla jo jemmassa seuraavatkin kaksi, joten ei montaa tarvitse tehdä, niin kollaasi on valmis.
   Nämä ovat ZIA-versioita, siksi voi käyttää suurempaa paperia sekä myös värejä. Nämä sopivat minulle paremmin kuin pienet zentanglet.
   Kiitos Sirokko huokailuista :-D

   Poista
 7. Upeita!! Täällä sanotaan fantastisch!! On hienoa että näitä haasteita on,saan ihailla taidettasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman haasteita näitä tuskin tulisi tehtyä. Yhdessä vaiheessa tein paljonkin, nyt on niin monenlaista muuta menossa, että tuskin tulisi ilman haastetta tehtyä, kumarretaan siis Milliin päin...
   Kiitos Esther :-)

   Poista
 8. ..kävin TAAS ihailemassa ja tuijottelemassa, tuo alimman pitsi on on on ...kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geelikynäostoksille siis vaan. Ainakin meillä näitä on tavallisessa kirjakaupassa. Se käy mustalle paperillekin tai sitten tosiaan vesivärin päälle. Kokeilemaan vaan...

   Poista
 9. Kertakaikkisen upeita molemmat!!
  Ylimmäinen vie jo ajatukset kevääseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä sitä roikkuu kaikenlaista palleroa kevääseen heränneenä, eikö niin :-)
   Kiitos Sirpa!

   Poista
 10. Oh the second piece is just sooo beautiful- so interesting in it's design- I love it! Your tangles of course are beautiful too- especially looking so organic! hugs my friend!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You again my dear friend Jackie for You kind words.
   Now i got some strong to paint two more, then the challenge is ready.

   Poista
 11. Vau, vetää taas ihan hiljaiseksi... upeita. Nämä ovat niin kauniita, taidokkaasti toteutettuja.
  On vaikka minkälaista kuviota, mutta ei miten tahansa.vaan kauniisti sommiteltuna. Ja taas kerran sanon että aah ... mitkä värit. Perfect :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensin oli yksi kuvio, sitten toinen ja sitten niitä alkoi vaan tulla. Näin se käy, kuten tiedät, joten sommittelusta ei mitään tiedä, kunhan jonkin paikan kukin kuvio löytää. Ei siinä tehdessä mitään ajattele, eikä mitään hoksaa, mutta olen iloinen jos ei pahasti silmään tökkää tai häiritse.
   Kiitti Jaana, kiitti :-)

   Poista
 12. Vau, tuo keltaisella pohjalla oleva on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jag på Ehholmen :-)
   Nämä värilliset jakavat kivasti porukkaa.

   Poista
 13. Aivan ihania!!! Eka on niin aurinkoinen ja toinen kolahti muotojen ja värien taidokkaan käytön vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ame! Olen tehnyt vesiväripohjia juuri näitä zentangleja ajatellen, mutta silloin en tiennyt, että haaste tuleekin heti ja nämä ovat hyödyksi. Saa vähän erilaisia kuin mustavalkoisia, vaikka niistä itse kyllä myös tykkään.

   Poista