torstai 8. tammikuuta 2015

Zen-Kalenterihaaste ja Teema 4 Tammikuu 2015 ZIA 3Tanya d'Ark herätti henkiin Zen-Kalenterihaasteen Teemakuun Zenien innoittamana.

Aloitin silloin pari vuotta sitten kalenteria, mutta se jäi kesken. Nyt ajattelin tehdä kalenterin valmiiksi. Yhden kuukauden jätän muistoksi entisestä, muuten teen kalenterin uusiksi ja jatkan puuttuvat kuukaudet. Tässä kansi kalenteriini.Tässä myös 3 kuvani Teemakuun taiteeseen.
29 kommenttia:

 1. Upeat kannet. kauniita kuvioita joita monenlaisia. Siitä on hyvä jatkaa kauniilla sisällöllä.
  4. kuva ihanan valoisa. Kranssi jossa kuitenkin syvyyttä ja sisältä loistaa aurinko.
  Olisikohan portti kevääseen ;-) Hyvin kauniita molemmat ja huolella tehtyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevätauringosta haaveilin, kun sijoitin keltaista keskelle kranssia, vai mikä lautanen lie, en tiedä itsekään.
   Näin tuon Tanyan haasteen ja kaivoin laatikon pohjalta aloitetun kalenterin. Se jäi silloin pahasti kesken ja jostain ihmeen syystä olen säilyttänyt sen, enkä tehnyt sivuja täyteen jotain muuta. Nyt on mahdollisuus tehdä kalenteri valmiiksi.

   Poista
 2. Kyllä hienon kalenterin saat, kannet jo juoruavat siitä. Kaunista tasaista kuviointia. Ihmettelen vain, miten ihmeessä kerkiät kaikkiin osallistua ja vielä taidolla. Meikäläisellä on tekemistä tämän yhden haasteen kanssa :-o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jos rehellisisä ollaan, niin kyllä päivä on aika täysi, kun vielä tuolla plussan puolella pidän omaa taideyhteisöä. Sinnekin on tullut pitkälti toista sataa innokasta taiteilijaa, jokainen kun laittaa työn pari päivässä, niin arvaa mikä kuhina. Pyrin lähes kaikkiin kommentoimaan jotain, että saan keskustelua taiteesta alkuun. Eilenkin oli yhdessä ketjussa yli 30 kommenttia. Se oli mielenkiintoista. Siinä sitä on meikäläiselä solkkaamista englannilla :-o

   Poista
 3. Kiinnittyi huomioni tuon kalenterin kulmien neulanpistoihin. Siis onko ne oikeasti ommeltu vai hienosti taiteiltu? Hieno kalenteri joka tapauksessa tulossa. Vähä on kaunista kranssissakin, nätisti kiedottu nauha, valo paistaa kivasti läpi,.. noitarumpu lahjakääreessä, miksiköhän sellainen tuli mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nykyisin niin laiska ompelemaan, että paljon mieluummin otan tussin käteeni. Kaikki on siis piirretty mitä kalenterista löytyy. Paitsi vasemman reunan kierteet, jotka pitävät lehtiön koossa :-D
   Juu, tuo on hyvä tuo noitarumpu, koska en itsekään tiedä, mitä tästä piti tulla. Jotain piti keskelle piirtää, mutta ei siihen voinut mitään alkaa sommitella, ajatuskin tuntui tukkoiselta ja liian täydeltä. tyhjänä siis vaan ja vähän valoa.

   Poista
 4. Kaunista niin kaunista. Tykkään kovasti kalenterin kannesta, tammikuu jo osoittaa että hieno kalenteri tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on vasta kansi, tammikuun näytän tuota pikaa. Siihen tulee päivät, kuten oikeassakin kalenterissa, mutta reunoille tulee zen-kuvioita.
   Kiitos kehuista Ame :-)

   Poista
 5. Upeat kannet, tarkkaa tasaista kuviota ja ideointi hieno. Mielenkiinnolla jään odottamaan jatkoa..Kalenterihaaste on hieno, mutta harmi kun en itse kerkiä, kun pitää kirjoittaakin. Ehkä voisin kokeilla sitä teemakuun haasteeseen yhdellä kuukausikuvalla.

  "Ovikoriste" kevään keltainen ja piristävä kuvioinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kiirettä pitää täälläkin, pakko myöntää, mutta kun innostun aina niin kaikesta. Ja sitä paitsi harmittaa, kun silloin kalenteri jäi kesken. Onneksi sivut ovat tyhjiä, enkä ole muuhun käyttänyt. nyt on mahdollisuus tehdä valmiiksi. Helmikuu on sen verran jänskä, että sen säilytän muistona joukossa, muut teen uudestaan.
   Kiitos :-)

   Poista
 6. Kalenterisi kannet ovat kyllä upeat, sydänkuvioiset verhot, joiden takaa näkyy tähtitaivas. Minullakin jäin kalenteri silloin kesken. Nyt tekisi mieleni jotekin osallistua haasteeseen. katsotaan miten.
  Kranssisita kauniisti paistaa aurinko, kevättä kutsuen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ehdin silloin tehdä vain kolme kuukautta. Nyt sain varovasti irrotettua tammikuun ja maaliskuun ja liimattua uudet paperi tilalle. Helmikuun jätän muistoksi. Kantta korjasin vähän. Tästä on hyvä aloittaa. Onneksi olen säilyttänyt, tämä kun on harvinaisen paksua paperia ja vielä kierrelehtiössä. On helppo kääntää uusi kuukausi esille.
   Keksi jokin ratkaisu jatkoon, että saisit kalenterin valmiiksi, siitä jää kiva muisto.

   Poista
 7. Hyvä juttu kun säilytit kalenterin, nyt voit jatkaa ja hieno näyttää taas tulevankin!
  Kuin myös kranssi tuossa alempana, siistiä ja tasaista sommittelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on paha tapa hävittää kaikki vanha, tai paremminkin ottaa uusio käyttöön. Ihme että tämä on säilynyt. Siinä on ainakin helmikuu sellainen, jonka haluan säilyttää muistoksi. Ja ehkä se on tämän kansion laatu, paksu paperi ym. joka on estänyt koskemasta siihen turhan päiten.
   Jatketaan...

   Poista
 8. On kyllä taidokasta työtä tuo kansi, upeaa.

  Ahkera olet, kun vielä plussan puolella jaksat olla, huh ja vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on paha tapa innostua kaikesta ja kokeilla kaikkea. Sitten siinä käy niin, että on siellä ja täällä ja joskus tulee haukattua liian suuri pala. Plussan puolella olen väistynyt taka-alalle parista yhteisöstä, mutta aloittamani oman yhteisön yritän pitää.

   Ehkä tämä kansio olisi tullut käytettyä johonkin muuhun, mutta kansi ja paperin laatu on säästänyt kansion. Ei ole tullut ihan mihin tahansa revittyä. Hyvä niin, nyt korjasin kannen ja jatkan kalenterin valmiiksi.

   Poista
 9. Hieno kansi kalenteriin, tosi upeasti piirretty ja takansi myös. Siitä se kalenti syntyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä tammikuu, niin pääsen ajan tasalle. Sitten on hyvä tehdä seuraava kuukausi aina etukäteen, niin kalenteria voi oikeasti käyttää.

   Poista
 10. I love that row of hearts- Uuna- lovely calendar!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You Jackie very much :-)

   Poista
 11. Jos osaisin sen sanoa mitä ajattelen.Kaunista upeeta.kalenteri kauniin kuvioin ja tuo keltainen valo joka loistaa.Hienoa.Kauniit kokonaisuudet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin huomannut, että sanoja ei ole aina niin helppo löytää. Kauniita kuitenkin löysit minulle, kiitos :-)

   Poista
 12. Niin hienonhienoilla viivoilla teet kuin unelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan seuraavia käyriä viivoja on oikeastaan helpompi piirtää, kuin yhtä suoraa viivaa.
   Unelmia on kalenteri täynnä, paljon toiveita uudelle vuodelle :-)

   Poista
 13. Hienoja töitä! Saat niin tasaisia viivoja aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joko lähdet haasteeseen mukaan? Tai teemakuun taiteeseen?

   Poista
 14. Kyllä on tosi upea kansi kalenterissasi.
  Mä en ole vielä kantta edes hoksannut aloittaakaan, teen sen sitten jossain välissä.
  Nyt väsään täällä tammi ja helmikuuta.
  Mulla myös jäi silloin kalenteri kesken,mutta annan ne nyt olla, koska tein sen silloin niin kamalan isona, nyt teenkin vähän pienempänä.
  Hienot työt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harakka! Kiva kun lähdet mukaan, niin saadan sentään ryhmä kasaan. Kivempi on porukalla tehdä.
   Isompana on toisaalta helpompi tehdä, kun mahtuu jotain tekemään, mutta toisaalta on sitten kova värittäminen, jos vaikka tekee tummia kuvioita.
   Mielenkiintoinen juttu :-)

   Poista
 15. Nyt vasta bongasin tämän hienon kansikuvasi kalenteriin! Itse en ole ehtinyt edes harkita vielä kansikuvaa.

  VastaaPoista