maanantai 23. helmikuuta 2015

29FacesFeb2015 22 and 2329FacesFeb2015 Hosted by Ayala Art.... Thank You :-)

Vielä muutama naama, yrittäkää kestää. Sitten alkaa tulla muutakin, mutta kun on leikkiin lähtenyt, niin loppuun asti viedään, vaikka sivellin tutisten.

Tällä kertaa kaksi naista, toinen kultaisen auringon alta, toinen salaperäisestä maasta. Toisessa olen käyttänyt vesivärin ja guassin lisäksi kuvankäsittelyä. Kultainen väri ensimmäisessä työssä on guassia.
22 kommenttia:

 1. Ensimmäinen kuva on kullan kaunis. Tyttö on upea kasvoiltaan ja kuva muistuttaa kaukaista kulta aikaa, ihan satumaisen kaunista. Alimmainen on hiukan hillitympi, mutta kaunis tämäkin eri tavalla.

  VastaaPoista
 2. Ylemmän maalauksen kulta on upeaa, siinä hehkuu aurinko, lämpö, nuoruus.

  Alemman kuvan selkeys ja selkeät viivat viehättävät.

  VastaaPoista
 3. Pilven neito ja maan jumalatar. Erilaiset, viehättävät maalaukset, hienosti kuultavia molemmat.

  VastaaPoista
 4. Ylemmässä katse kiinnittyy jo nousevaan kevääseen,aurinko lämmittää ajatuksia ja alimmassa tuulenneito lehyttelee jo lämpimämpiä tuulia..:)Hienoja molemmat!

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis tuo ylin.Värit hehkuu minulle.Aurinkoa.Salaperäinen onkin todella salaperäinen.Hyvä sinä,jaksat lopuun asti.

  VastaaPoista
 6. Kultakasvoinen tyttö on poikatyttö, joka koettaa keskittyä hetken. Ehkä oletkin sinä itse nuorena neitona?
  Alempi neitonen on uppoamassa haavemaailmaansa.

  VastaaPoista
 7. Miten väri voikin olla noin kultaista. Niin nuori on nainen ja kultainen tulevaisuus kajastelee. Lieko kaikki kuitenkaan tapahtuvaksi.

  VastaaPoista
 8. Upeita kasvomaalauksia katselisin vaikka toisenkin kukauden vielä perään! Tiedän tunteesi tässä vaiheessa, jotakin muuta välillä tekee jo mieli tehdä!

  VastaaPoista
 9. Jaksan vain tässä ihmetellä miten erilaisia, kertovia katseita saat siveltimelläsi.
  Ensimäinen kiehtoi ihan heti väriensä ansioista. Mutta kun katselin ihan ajan kanssa tuota alinta, niin ihastuinkin tuohon verhottuun mietteliääseen katseeseen.

  VastaaPoista
 10. Ihanaa auringonkultaa, paahteisen kultaista. Kaunis nuori nainen kukkivan puun varjossa, hymyilee mietteliäänä. Todella upea työ. Alla oleva on hyvin salaperäinen. Surullisena, jopa hiukan epäluuloisena, piilossako on tämä nuori nainen? Kaunis ja viehättävä työ. Näin monet kasvot ja vielä jaksat tehdä näin kauniita. Upeaa :-))

  VastaaPoista
 11. the top face feels a bit like a buddha to me, the shape and the golden light and the peaceful expression.
  loved seeing them both.

  VastaaPoista
 12. Tykkäsin alemman kuvan hieman verhotusta tytöstä. joka katselee elämää varovaisesti. Ensimmäisen kuvan kultainen auringonpaahde toi mieleeni jotenkin lapsuuden kesät, onnen ja valon, jotka siivilöityvät tämän tytön läpi, jälkimmäisessä valo ei kokonaan kadonnut mutta se jotenkin piilossa.

  VastaaPoista
 13. Huikeita! Ensimmäinen niin sanoinkuvaamattoman kultainen, shakra auennut johonkin suureen ja kauniiseen, voimakas ja intohimoinen työ. Toinen nostattaa toisenlaisia tunteita, kuin pelkojen valtiatar herättelisi painajaisia, näen siinä pelottavan tumman linnunkin nousevan siivilleen pimeydestä. Jännä työ.

  VastaaPoista
 14. KIITOS TEILLE KAIKILLE IHANILLE KOMMENTEISTANNE! Nyt en valitettavasti ehtinyt vastata jokaiselle erikseen. Toisaalta nyt kommenttinne pääsevät oikeuksiinsa, kun minä en sohlaa siellä välissä.

  Olen lähdössä huomenna äitini kanssa vanhusten virkistyspäivään, joten olen taas keskiviikkona paikalla oikein virkeänä ja uudistuneena :-DDDDDDDDDD
  Taidan ottaa kynän ja vihon taskuun ja piirtää siellä parit profiilit. On herkullisia malleja paikalla, sen tiedän vanhastaan.

  SIROKOLLE sen verran, että tein tuon viimeisen työn ihan juuri ja tilanteeseen varmaan vaikuttaa outo juttu tuolla plussan puolella. Siellä on pelottava tumma lintu noussut yhteisöstäni ja minun pitäisi jotenkin ratkaista tilanne. Olet tarkkasilmäinen vaistoaja. Olen huono pitämään puoliani, mieluummin pakenen omaan rauhaani, mutta koska yheisö on minun, minun on myöskin pidettävä siitä huolta. Nyt en voi paeta.

  VastaaPoista
 15. Kaksi upeata täysin erilaista maalausta! Auringon kultaamista kasvoista tykkään erityisesti.

  VastaaPoista
 16. Upeat työt! Kuten aina... :D
  Eka työ on aivan huikea sitä katsoessa unohdan sen ettei kelatinen väri kuulu lempiväreihini. Mutta se on niin vangitseva.... Tokan työn agressiivisuus (hyvässä mielessä) viehättää... täällä on aina ihana käydä katsomassa töitäsi.

  VastaaPoista
 17. Ja taas upeita piirroksia. Ensimmäinen on minun mieleen, siinä mystinen kaipaus jonnekin / jostakin sävyttää kuvan.

  VastaaPoista
 18. Ylemässä on salaperäistä kauneutta ja ihana työ kaikin puolin. Alempi nostattaa melkein karvat pystyyn jännittävällä tarinallaan. mustasta lintuhahmosta tuli mieleen kotikorppini, kun ne lentelee niin matalalla pihani yli joka päivä. Ehkä naapurin lampolasta kyttäävät evästä, en tiedä. vaikuttava maalaus ja niin hieno. Minulla ei ole noin hienoja värejäkään kuin guassit lienee, mutta yritän pärjätä vanhoilla tarvikkeillani :-) Monen iltana on huuhkajakin huudellut niin lähellä että kuuluu sisälle asti, vaikka ikkuna on kiini. Kamalia enteitä..hih..no en ole kovin taikauskoinen, onneksi.

  VastaaPoista
 19. beautiful work. I love the golden light on the first painting

  VastaaPoista