sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Teema5kasvot1/9, 29FacesFeb2015No nyt saimme haastetta kylliksi, kun naamoja pitäisi maalata ja piirtää. Minulle pastellivärit ovat aina olleet vaikeat, nyt olen päättänyt päästä niihin sisälle. Tässä työssä olen kyllä käyttänyt vesiväriä, pohjana rypistetty paperi, mutta päällä on pastellia. Jatkossa sitten enemmänkin pastellia ja tarina on hauska lisä haasteelle. Koska linkitän tämän myös 29Faces haasteeseen, tarina jää seuraavaan kertaan. Kiitos Millin mielenkiintoisesta haasteesta :-)

Teemakuun taidetta, 5. teema Helmikuu 2015, 9kasvot29FacesFeb2015
Thank You Ayala Art again for this very interesting challenge.
This time I am going to practice especially pastels because they are very difficult to me. In this painting I have used watercolors to crumpled paper and then pastels.
54 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tulee mielenkiintoinen kuukausi :-)

   Poista
 2. Upeaa jälkeä, UUna. Pehmeää, kuitenkin niin einvoimaista, värit ovat huumaavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu! Nyt yritän vähän erilaista, yhdistellä vesiväriä ja pastellia ja muutakin varmaan kokeilen.

   Poista
 3. Ihastelen työtäsi.Hieno pinta, näyttää kauniilta.Wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RaijaAnnikki! Olen nyt ihastunut tuohon rypistettyyn paperiin ja vihdoin alan saada tuntumaa pastelleihin. Ne ovat olleet minulle tosi vieraat ja vaikeat.

   Poista
 4. Juhlallinen aloitus upealla kuvalla. Kauniit kasvot hehkuvat valossa, kuva on elävä ja salaperäinen.
  Hienosti yhdistetty pastellivärit ja vesivärit rypistetylle paperille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sisko! Tästä tulee mielenkiintoinen kuukausi. Yritän rohkeasti kokeilla erilaisia materiaaleja. Mitähän kaikkea sitä keksisi :-)

   Poista
 5. Vau, miten upea työ. Gulp..nielaisee....Rypistetty paperi pohjana on todella kaunis ja siihen yhdistettynä sinun lahjakkuutesi ja upeat värisi, hienoa. En ole edes miettynyt vielä mikä on ensimmäinen, mutta haaste on kiinnostava, Kasvoja nimenomaan halusin opetella ;-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Rohkeasti vaan kasvojen kimppuun. Eikä kaikkien tarvitse olla niin realistisia, itse ainakin aijon kokeilla erilaisia materiaaleja mutta myös tekniikkoja, eikä mystiikkakaan ole kielletty. Ties mitä otuksia syntyy, kasvot on niilläkin :-D

   Poista
 6. Nyt on haastava haaste sille joka ei ikinä piirrä kasvoja! Sinulla on kaunis, hieno eläväinen kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kasvot ovat minullekin vieraita. Muutaman muotokuvan olen aikoinani tehnyt, mutta kasvot eivät ole ennen oikein minua kiinnostaneet. Vasta näiden 29Faces-haasteiden myötä olen alkanut kasvoja ensin piirtää sitten maalata. Nyt olen oikein innostunut näistä molemmista haasteista.
   Kiitos Sini!
   (Mihin profiilikuva taas hävisi? Saithan sen jo eilen näkyviin. Onko sinulla google+ käytössä, se voi myös sotkea.)

   Poista
 7. Hyvin viehättävä syksytär maalaus.

  Hien pukkas otsalleni, ajatellessani piirtäväni kasvoja. Eipä taida luonnistua, jää haaste väliin.
  Seuraan kyllä taidokkaita kasvo piirtelyjäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy rohkeasti vaan kimppuun, ensin vaikka lyijykynällä. Minullekin kasvot ovat kauan olleet sellaiset, että olen pakoillut ja tehnyt muuta, mutta nyt ne ovat alkaneet kiinnostaa.
   Kiitos Liplatus :-)

   Poista
 8. Oi mikä salaperäinen neito siellä varjoissa lymyilee. Nyt olisi mahdollisuus minunkin kokeilla pastelleja. Kokeilisikohan. Hieno tausta ja maalaus, taattua Uunaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt rohkeasti mukaan molempiin haasteisiin! Linkitys on samanlainen kuin Teemakuun taiteessa, siis kerran vain linkitetään.
   Kiitos Aina :-)

   Poista
 9. Teit niin haaveelliset ja samalla myös vakavailmeiset ja herkät kasvot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on omissa maailmoissaan. Ihmettelen itsekin, mistä hän tähän tuli.
   Kiitos aimarii :-)

   Poista
 10. Kauniit kasvot!!.
  Syksyinen tunnelma tuli minullekin mieleen, haikeata jättää kesälle hyvästit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa! Joku viiniköynnösten kaunotar tämä on, mutta en tiedä kuka, enkä miksi hän tähän halusi tulla.

   Poista
 11. Pari kertaa piti nielaista, kun näin teemahaasteen. Onneksi hyppäsin jo kynnyksen yli ennen kuin tulin ihailemaan tätä ihastuttavaa työtäsi. Niin kaunis maalaus, haikeus on tytöllä silmissä. Ei voi kuin huokailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vain kokeilemaan kaikkea, en minäkään tiedä mistä tämä nuori nainen tähän tuli, en minä ainakaan häntä ajatellut kun piirsin.
   Minä jännäsin teemaa sen takia, että olin jo päättänyt ottaa osaa tähän 29Faces haasteeseen ja ajattelin, että jos sen lisäksi tulee vielä sarjakuvaa tai muuta mukavaa, niin olen aika pinteessä. Nyt osui sentään yksiin nämä haasteet.
   Kiitos Sirokko :-)

   Poista
 12. Hienosti aloitit! Kaunis haaveileva tyttö, rösöinen pinta on viehättävä, osaat tämän paperin rypistämisen taidon hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Millin!
   Mutta et tiedä, että oikeasti jännäsin, että jos tuleekin sarjakuvaa tai muuta, kuten jo Sirokolle mainitsin. Olisi siinä ollut minulla aika ruljanssi kahden haasteen kanssa.

   Poista
 13. Nyt tämä haaste siirtyi niin vaikealle osa-alueelle etten edes kuvittele ottavani osaa. Ihailen vain. Ja nyt on kyllä paljon ihailtavaa. Herkkä kaunotar!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töihin vaan ja mukaan haasteeseen, älä anna periksi. Kynä käteen tai sivellin, kyllä ne kasvot siihen ilmestyvät, kun antaa niiden tulla.
   Kiitti Lepis :-)

   Poista
 14. Oi, tosi upea! Rypistetty paperi on edukseen oikeissa käsissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vasi! Tulipa tuttua kieltä, en tajunnutkaan nimimerkistäsi :-D

   Poista
 15. this face is so striking, the colors, the texture and how the woman is off to the side
  quite beautiful

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You Tammie Lee very much. It is coming very interesting month :-)

   Poista
 16. Vastaukset
  1. Kiitos Orvokki! Kyllä kuukauden mittaan tulee varmaan monenlaista työtä, kun tarkoitus on kokeilla eri tekniikoita, enkä kaikkia hallitse.

   Poista
 17. No joo :) enpä yllättynyt ollenkaan, kun arvasin että osaat tämän homman paremmin kuin hyvin. Kiva kolmiulotteisuus on tässä hienossa taideteoksessasi. Ryppypaperi on kiva juttu, saanko kokeilla tällaista tekniikkaasi, sitten kun oikein ajankanssa näihin kasvoihin paneudun.
  Tämä on kyllä sinun uusi blogi, kun entisen kuvake ei vienyt mihinkään. pitääpä muistaa linkittää luettelooni uudestaan. Kiitos myös vierailustasi blogissani. Olen hyvin laiskasti bloggaillut sitten vuodenvaihteen jälkeen, mutta ehkäpä tässä herään talviunesta, kun otan haasteisiinkin osaa pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selma kannustuksesta! Ilman muuta rypistämään vaan, etenkin vesivärin kanssa se on tosi hyvä värin kerääjä. Minä olen käyttänyt näissä rypistelyhommissa ihan tavallista ruskeaa pakkauspaperia. Se rypistyy kivan kankeasti ja sitä ei tarvitse säästää, kestää hyvin vesivärin ja pastelli tarttuu.

   Kyllä tämä on sama blogi, osoite on sama, joten pitäisi näkyä kuten ennenkin, ainoastaan profiilin muutin. Muistaakseni laitoin sinulle uuden lukijakuvakkeen. Niin, paitsi sitten, jos sinulla on listalla vielä jokin tosi vanha. Minähän olin välillä poissa kokonaan, eli jos sinulla on se muistissa, niin sitten ei varmaan osoite toimikaan. Kuten tiedät: Linnunradan lentäjä, kuten SusuPetal aikoinaan piirsi :-D

   Poista
 18. Uuna, this is so beautiful! I am so happy you are doing the challenge again, hugs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Ayala Art! Thank You very much for hosting this amazing challenge. I am very happy to be with again. Thank You for Your kind words :-)

   Poista
 19. Kauniit kasvot, hieno haaveileva katse.

  VastaaPoista
 20. Upea haaveileva nainen näkyy kuvassa. Värit kuin nouseva aurinko joka vangitsee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther! Näin helmikuu lähti vauhdilla käyntiin, kovasti kasvoja on näkynyt. Sinullakin hienot :-)

   Poista
 21. Upea kuva! Ihana syksyinen tunnelma ja katse jonnekin kaukaisuuteen. Tätä kuvaa oli pakko pysähtyä katsomaan pitempäänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ame! Saa nähdä millaisia muita tunnelmia tulee. Nyt on haastetta kerrakseen...

   Poista
 22. Stunning face, so delicate & intense!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You Sunshineshelle very much. I am very glad about Your visiting in my blog :-)

   Poista
 23. I had to look up this language that I did not recognize at all. Finnish! So glad you found 29 Faces so I could come visit. This face is so mysterious. Great earth tones and neat use of crinkled paper!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You Cindy very much. I am with 29Faces now the third time. This is very interesting challenge.
   It was very nice You found my blog :-)

   Poista
 24. Absolutely gorgeous Uuna!! I love those colors you chose and the texture of the paper addes such an unexpected element- just stunning! hugs ")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You dear Jackie! Nice to notice You have found here thought my email has shanged. I was going to tell You about it...
   Hugs, my dear friend :-)

   Poista
 25. Kaunis kuva!
  Upeat lämpimät värit, tykkään erityisesti siitä että tuo toinen puoli on niin eleettämän kaunis ja toinen puoli puolestaan runsas.
  Kasvot ovat niin levollisen kauniit. Silmissä tarkkaileva ilme, jotenkin vähän epäileväkin, luotanko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vikki! Oi kuinka hyvälle mielelle tulin, kun luin kommnettiasi. Olet tarkkaillut maalausta, tekotapaa ja ilmeen vaikutusta. Hieno juttu :-)

   Poista
 26. I love the effect you get with using the crumpled paper watercolor and pastels...it looks so whimsical and fantastical! Great job!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You Dayna very much :-) I am very glad about You kind komment.

   Poista