torstai 19. maaliskuuta 2015

Näkkileipälaatikot uusiokäyttöönTeemakuun taide, teema 6, mixed media 7/9

Minulle kerääntyy tyhjiä näkkäripaketteja. Nyt ajattelin hyödyntää niitä, koska tarvitsen lokerikkoa, johon helposti heittää kaikenlaista pientä. Tottakai näitä saisi kaupasta hienoja muovisia, mutta halusinkin nyt tehdä ihan omanlaiseni.Rypistettyä paperia, kuinkas muuten. Koskahan tämä vimma loppuu :-ooooPääty tulee hyllyltäni suoraan näkyviin, siksi keskityin siihen vähän enemmän kun sivuihin.Voi olla, että etusivua vielä jotenkin koristelen. Esim. verhot jäivät vähän liikaa maalin alle piiloon. Myös koruja voisi raaputtaa vähän esiin. Minulle on tulossa materiaaleja nettikaupasta, joten katsotaan olisiko niistä jotain apua.

Maalasin rasian akryylimaaleilla, vaikka elimistöni ei niistä tykkää. Menin varastoon ja pidin ovea auki, maalasin tosi nopeasti ja sitten luikin kiireesti pois. Siinä tilanteessa ei ollut mahdollisuutta tarkkaa nyhertää.


38 kommenttia:

 1. Miksi ostaa, kun voi tehdä itse ja ennen kaikkea kierrätysmateriaaleista! Tällaisesta taiteesta pidän!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli hauska projekti. Ensin tuntui, että liima pehmittää koko höskän, mutta kyllä se siitä kovettui ja tosi tukeva tulikin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Käyttöä ainakin on ja on mukavampi hyllyllä kuin muovilaatikko.

   Poista
 3. Todella hieno lokerikko. Hyvin käytetty eri materiaaleja. Miksi tosiaan ostaa, kun voi itse tehdä mieluisan ja sellaisen mitä kenelläkään muulla ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sopii hyvin itse tehtyjen kirjojen viereen.
   Kiitos :-)

   Poista
 4. Vaude kun tuli hieno! Kierrätystä parhaimmillaan ♥ Tykkään tyylistäsi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Hauska tästä tuli, vaikka ensin tuntui, ettei ole tarpeeksi ryhdikäs. Liiman kuivuttua on tosi tukeva. Näitä täytyy tehdä lisää :-D

   Poista
 5. Hieno laatikko, taitaa sopia vaikka pieniä kortteja :)...Itse kannattaa tehdä saa mieleisiä .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli juuri sopivan kokoinen ja sopii vaikka korttimateriaaleja :-)
   Kiitos Esther!

   Poista
 6. Teidän talo on jo itsessään taideteos ja lisää syntyy. Hieno lokerikko "jotain pientä varten" ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs jos tuunais talon seinät rypistetyllä paperilla :-DDD
   Ehkä pysyn näissä pienissä. Kiitos Aina :-)

   Poista
 7. Kuka olisi uskonut vielä vuosi sitten että värkkäät tällaista!..veikkaan että vähiten sinä itse! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano :-) Lähes sanoin, etten koskaan ala tehdä atc-kortteja, nyt teen niitä ja sitten mixed mediaa ja mitähän seuraavaksi. Vain Millin tietää ;-)

   Poista
 8. On kaunis.Rypytetty paperi on suosittua myös kirjansidonnassa, jopa tervapaperia siellä rypistellään.Siitä tulee tosi kaunista.(itse en ole sitä tehnyt).Kaikkea kamaa on niin paljon että välillä hirvittää.Lokerikkosi on kaunis ja käytännöllinen.Todellinen koru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervapaperi onkin varmaan hienoa, kun siinä on pientä kiiltoa ja sitten se imee väriä taiteellisen epätasaisesti. Mahdetaanko sitä myydä muuta kuin suurissa rullissa? Täytyy kysyä rautakaupasta.
   Yhtäkkiä tämän atc-hurmoksen myötä on tavaraa lisääntynyt kauheasti, eikä minulla vielä ole oikeastaan mitään teihin konkareihin verrattuna :-D

   Poista
 9. En tiennyt, että näkkäriä edes myydään laatikoissa... Siis kuka enää haluaa rumia muovilaatikoita hyllyynsä, kun on tämmöisiä mahdollisuuksia! Tietty ne pitää osata tehdäkin ja sinähän olet suoranainen taikuri näitä luomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gluteeniton on laatikoissa siksi, että se murenee niin helposti. Olen välillä laatikoita säästänyt ja sitten taas pistänyt pahvinkeräykseen. Onneksi nyt oli jemmassa jonkin verran, niin ei tarvinnut laittaa ideaa hyllylle odottamaan. Ihan jännä tästä tuli, kiitos :-)

   Poista
 10. Kaunis ja tyylikäs laatikosto pikku tarvikkeille! Sinulta onnistuu mikä vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan tarvitsisin vielä toisen, mutta ensimmäinen on aina innostavampi tehdä, kun siinä on luominen mukana. Katsotaan nyt...Kiitos Sirpa :-)

   Poista
 11. Voi vau, kun tuli hieno!
  Tykkään tällasista justiinsa...Nyt pitäisi olla kaikki ne laatikot ja vempaimet, mitä mullakin oli vintillä säilössä, kun ajattelin, että "jos joskus tarvitsee" Nyt ei tule säilytettyä enää mitään, kun ei ole sitä vinttitilaa, eikä paljon muutakaan tilaa.
  Tämä on laitettava nyt korvan taakse odottamaan tukevia laatikoita!
  Hieno työ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on turhan vähän varastotilaa, mutta jotain pientä sentään tulee heitettyä varaston hyllylle tai ulkoverannan korisohvan alle :-D
   Jotain pientä on kiva säilyttää tällaisessa, tietää ainakin, mistä etsiä...
   Kiitos Harakka!

   Poista
 12. Hieno on leipälaatikko nyt ja oikein monilokeroinen. Tutun korunkin siinä bongasin, on tullut mulle jonkin kylkiäisinä :-) Se on just omiaan tuohon laatikon päähän. Minä jo meinasin sen kerran lyödä vasaralla littanaksi, että passais johonkin paremmin, ehkä juuri tällaiseen paikkaan sen säästänkin :-)
  Kyllä tuota kehtaa hyllyssä pitää esillä. Mitähän kaikkia yllätyksiä sinne piilotatkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes tiedä, mistä tuollainen koru on tullut, luulen että se oli aarrelaatikossa jonka sain isältäni. Siinä on kaikenlaisia vanhoja kengänsolkia, hän sai kylkiäisenä jostain huutokaupasta. Aikansa on pyörinyt tuolla varastossa ne kaikki kiiltävät, nyt tietenkin kaivan esille ja käyttöäkin tulee :-)

   Poista
 13. Ihana, to-do -listalleni otan ttämänkin hienon idea. Kenkälaatikoita löytyy varastosistani jo muutama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, kolme kenkälaatikkoa yhteen, niin jo tulisi hieno keräyssarja... Pitäisiköhän ostaa uudet kevätkengät :-D
   Kiitos raita!

   Poista
 14. Voi mahoton, mikä innostus ja vauhti sinulla on nyt!! Aivan upea rasia, olen aivan sanaton näiden luomuksiasi katsellessa, ihanaa seurata tätä inspisvimmaasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät saa jotenkin luomispadan kiehumaan, toivottavasti ei yli sentään :-D
   Kivaa tehdä kaikenlaista, mutta ei tämä niin vauhdikasta ole, miltä näyttää. Vauhtia tuovat korttivaihdot muiden kanssa. Hienoa esitellä postin tuomisia, kohta taas laitan uutta esille.

   Poista
 15. Beautiful Uuna!! What a fabulous upcycle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Jackie :-) Thank You very much for Your kind comment!

   Poista
 16. Hienoa työtä ja tarpeellistakin. Upeaa uusiokäyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työ, ilo ja tarpeellisuus yhdessä. Niinhän se on hyvä. Kiitos Sisko :-)

   Poista
 17. Arvostukseni vaan nousi, koska uusiokäytit tämän materiaalin. Paljon persoonallisempi kuin muovi.
  Tulipa siitä nätti!
  Ja mikä vielä hämmästytti ja tavallaan ilahdutti, näin tutun korviksen. Ostin itselleni tuollaisen parin kauan sitten, muistaakseni Norjan matkalta. Tosin se pari on kadonnut näissä elämän muutoksissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen alkanut nykyisin arvostaa kovasti itse tehtyä ja keksittyjä juttuja. Tätä oli sitä paitsi tosi hauska tehdä.
   Minä olen ostanut tuollaisen korvakoruparin kauan sitten Rodokselta. Toinen pääsi muutama vuosi sitten Tuulitoteemiin, toinen nyt sitten tähän rasiaan. Siinäpä on muistona.

   Poista
 18. Jänniä töitä sinulla, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arja! Tykkään kokeilla kaikenlaista, allergia vain tekee kiusaa ja joudun sen vuoksi karsimaan monenlaisia houkuttelevia materiaaleja.

   Poista
 19. Olet sinä vaan aikamoinen luova persoona. Näkkärilaatikoistakin teet kaunista ja käyttökelposta käyttöesinettä. Hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Orvokki! Tarve luo tarpeen tehdä, kun vielä haluaa oman näköistä ja toisaalta käyttää nurkkiin kertynyttä materiaalia.

   Poista