sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Postia Salaisesta maailmasta

Salainen maailma 3/4

Olen näitä RaijaAnnikilta saamiani kortteja pihdannut itselläni jo pari päivää. Nämä ovat niin spesiaaleja ja salaisia, että mietin voiko näitä - ja raaskiinko - lainkaan näyttää, mutta sitten halusin kuitenkin laittaa esiin, että näette mitä ihanuuksia olen taas saanut. Avasin siis arkun ...

Salainen maailma 2/4

RaijaAnnikki on nähnyt valvasti vaivaa näiden kanssa. Voi ihmettä!! Näissä on tosiaan salainen maailma, jota saa tutkia ja pohtia toisenkin kerran.

Salainen maailma 1/4

Tämän kortin suunnasta en ole varma, mutta itse haluaisin sen olevan näin, koska näen siipiä ja minusta salaisessa maailmassa kalatkin lentävät...

Salainen maailma 4/4

...ja tietenkin keijut ja kaunis musiikki soi.

KIITOS RAIJAANNIKKI näistä ihanuuksista ja sitten vielä hienosta Särestöniemen puupiirros -kortista ja korttipohjastasi, joka minusta on jo ihan valmis mixed media. Se tulee kyllä käytettyä, vaikka ihan heti en raaski siihen koskea.Tämä oli vaihto RaijaAnnikin kanssa. Hän valitsi kaksi omistani, toiset kaksi laitoin yllärinä, RaijaAnnikki laittoi minulle kaikki yllätyskortteina ja upea yllätys olikin. En olisi osannut edes näin hienoja toivoa.

Tässä näette omani ...

17 kommenttia:

 1. Tässä meni sanattomaksi,upeita ovat molempien!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta kyllä nyt Salaisuudet kiinnostavat :-)

   Poista
 2. Oi sinua.♥Ole hyvä ja iloinen olen todella kun tykkäät.Ihan oikein tuo kalakin tuossa ui.Minä aina mietin vaihtokaveria ja ajattelen mistä hän tykkäisi. No, ei sitä aina tiedä mutta nyt osui nappiin.Kiitos myös sinun ihanuuksista. Niitä olen katsellut jo monent kerrat."Miesystäväkin" sanoi että nämä pitää laittaa kehyksiin. Olen jo paranemaan päin.Viikonloppu meni melkein nukkuessa.Voi mahoton miten unta riitti.Kuume lienee osa syyllinen.Nyt uutta viikkoa kohti porskutetaan. Hyvää viikkoa myös sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tykkään, kiitos sinulle oikeasti! Vieläkö vaan on kuumetta? Joko pitää mennä tohtorille? Toisaalta sitten kun alkaa uni maistua, alkaa elimistö voida paremmin ja pystyy nukkumaan. Ehkä se siitä helpottaa.
   Otahan vielä iisisti, ettei tule takapakkia. Terveempää viikkoa sinulle :-)

   Poista
 3. Upeita kortteja teillä molemmilla! Minä myös tykkään RaijaAnnikin tyylistä tehdä kortteja kun ne ovat niin runsaita ja kolmiulotteisia. Upeita ovat nuo sinun aarre-korttisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. RaijaAnnikin korteissa on kerros kerroksen jälkeen. Se tekee niistä kivoja hiplata. Yritän olla varovainen, etten rikkoisi mitään.
   Kiitos Susanna :-)

   Poista
 4. Ihania korttia on RaijaAnnikki taas tehnyt, Niin huolella tehtyjä, runsaine yksityiskohtineen.
  Aarrekorttisi ovat myös todella kauniita. Hieno vaihto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli jännittävä vaihto, koska kaikki RaijaAnnikin kortit tulivat ylläreinä. Kaikista tykkään, joten hyvin kävi :-)
   Kiitos Jaana!

   Poista
 5. Uniikkeja ihania kortteja.

  Kullakin tekijällä on oma tyylinsä, tykkään molemmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsintehdyissä on oma viehätyksensä. RaijaAnnikki on jo pitkään tehnyt mestari, minä vasta etsimässä omaa linjaani, mutta on ollut hienoa, että moni on vaihtanut kanssani.

   Poista
  2. Se tyyli on muuttunut minullakin ja toki teen vieläkin välillä erilaisia juttuja fiiliksen mukaan.Kuitenkin haluaa kokeilla eri juttuja. Kiitos ja kyllä vielä maltan levätä vaikka olo on jo parempi.

   Poista
 6. Ei noin upeista korteista voi olla tykkäämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Kokoelma alkaa olla hyvässä alussa. Postimerkkejä ei ole kyllä näkynyt ei kuulunut. Koska sinä painatat taas uusia omia?

   Poista
 7. Tosi hienot vaihtarit saitkin!
  Hienoja töitä on kummallakin!

  VastaaPoista
 8. Fabulous works of art form both exchangers!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You Jackie, my dear friend!

   Poista