torstai 19. maaliskuuta 2015

Uusia atc-kortteja


Puu 2

Lisäsin kotisivuille aika paljon atc-kortteja. Valitettavasti värit eivät nyt oikein onnistuneet. Täytyy yrittää viikonloppuna ulkona kuvata uudestaan. Esim. Yö- ja Tähdenlento-kortit ovat todellisuudessa paljon sinisempiä.

Edit: kuvasin tänään kortteja uudelleen, nyt värit ovat vähän lähempänä oikeaa.

Laitan nyt kuitenkin muutaman houkuttimeksi, että muistaisit käydä katsomassa. Uusia on sekä Vapaat-kansiossa, että Kaikki korttini-kansiossa. Osa on vain toisessa kansiossa siksi, että en ihan vielä vaihda kaikkia. Kun tulee uusia, voi muutama aina siirtyäkin vaihtureitten puolelle.

Sivupalkissa on linkki, mutta tässä vielä, niin käy helpommin:

                                             http://www.uuna.fi


Viivaleikki 1Yö 4

25 kommenttia:

 1. Jestas miten upeita kortteja taas. Ihanat värit. Tkkään.

  Kiitos ihanuuksista, jotka lähetit minulle. Ehdin vasta tänään laittaa korttisi esille blogiini. Kiitos. Olet kyllä tosi taiteilija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi tosi ihanuuksista, mitä itse lähetit. Minulla on huomenna mummelipäivä, se tarkoittaa että olen auttamassa äitäni. Laitan vasta huomenna illalla sinun korttisi esille, tai sitten lauantaina, jos illalla ei saa enää hyviä kuvia. Korttisi ovat tosi kauniita ja niin paljon "herkkuja" mukana, hyvänen aika.

   Poista
 2. Ihania kortteja tuo ylimäinen aivan ihana, samoin nämä muut. Yritin mennä katsomaan korttejasi, mutta jostain kumman syystä sinne ei pääse. Taitaa olla niin paljon katsojia, että on jo tungosta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pääsee, kokeilin molemmat linkit, sekä sivupalkissa, että tässä. Joskus voi olla linjoissa joitain hetkiä, ettei pääse, mutta hetken päästä sitten taas.
   Ei siellä todellisia katsojia niin paljoa ole, ettei pääse. Kerran oli varmaan jokin hakukone, kun oli yhdellä päivällä käynyt muka lähes 800 kävijää. Jos ei ole selailua, siitä tietää, että se on hakukone.

   Poista
  2. En pääse edelleenkään, yritin jopa syöttää osoitteen hakupalkkiin, mutta ei mene sieltäkään.
   Iltapäivällä pääsin, myöhemmin en enää. Selainasetuksia en ole muuttanut.

   Poista
  3. Sivupalkin kuvaa klikkaamalla minä kyllä pääsen suoraan. Mikä ihme siinä sitten mahtaa olla?? Toivotaan että on jokin ohimenevä häiriö.

   Poista
 3. Taidetta minikoossa! Upeaa!
  Poistitko tuolta ylhäältä linkit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin ylhäältä erilliset sivut, nyt kun kerään kotisivuille kaikkea uutta ja vanhaa. Sivupalkissa on linkki, mistä pääsee helposti sinne.
   Kiitos Esther :-)

   Poista
 4. Niin kauniita kortteja olet tehnyt.
  Kävin katsomassa muutkin korttisi kotisivuiltasi, hienoja olivatkin!
  Mä en vielä ole ehtinyt, kuin pohjia vasta aloitteleen, saa nähdä, koska saan ekan satsin kuntoon.
  Laitan sitten sivuilleni heti, kun saan valmiksi.
  Mulla on vaan niin hidasta tekeminen, kun selkä ei anna seistä kuin hetken kerralla.
  Ja tykkään maalata seisten tuolla keittiössä, siellä kun on vesi siinä' lähellä ja tulee muutenkin niin tosi kamala sotku!
  Välillä teen muutakin , liimailen ja sitten onkin keittiö sen näköinen, että harakka on täällä ollut maalailemassa ja askartelemassa, hi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työpöytä pitää olla sen näköinen, että siinä on jotain tehty. Minulla on onneksi oma työhuone, niin ei tarvii korjata pois, muuta kuin silloin, kun innostuu jotain muuta tekemään. Vesipiste olisi hyvä, mutta ei se kovin kaukana ole, kun veski on onneksi siinä lähellä.

   Sinä teet niin hienoja ja hartaasti se vie aikaa, minä teen vauhdilla ja välillä onnistuu välillä ei.
   Ja selkäsi määrää työtahdin selvä se. Minunkin on niskaa varottava, joten asentoa pitää vaihtaa ja välillä kävellä. Päiväunetkin pitää ottaa, että jaksaa :-)
   Odotan mielenkiinnolla korttejasi, sitten tehdään vaihtokauppaa. Nyt jo voit varata jotain, jos osuu sellaista kohdalle, mistä tykkäät.

   Poista
 5. Sinähän aivan villiinnyit tähän ATC hommaan, no mikäs siinä. Uusi on aina uuttaa ja toinen toistaan hienompia luomuksia näyttää syntyvän.
  Minulta tämä villitys on jo mennyt hiukan ohi, harvoin saan kortteja enää aikaseksi, mutta monta vuotta niitä tuli rustailtua ja vaihdeltua. Katotaan saanko uutta inspiraatiota, muutama vaihtolupaus pitää toki täyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin pitäisi jaksaa pari tehdä :-)
   Onhan se niin, että aika aikaa kutakin. Minä yritän lähinnä pienentää kokoa, kun aina vaan teen niin suuria, ettei sitten mahdu mihinkään. Art journal on myös kyllä hyvä, koska siinä säilyy sopivan kokoisena.

   Poista
 6. En osaa erotella parasta, koska nämä ovat omalla tavallaan kaikki parhaita ja yksilöllisiä. Värimaailma on erityinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iltakuvaaminen vähän lämmitti värimaailmaa, joihinkin kortteihin vähän liikaakin, mutta ovat nämä poikkeuksellisesti aika punaisia. Kevät teettää kaikenlaista :-)

   Poista
 7. Tuo tähtikortti jysähti minuun. Näen siinä revontuletkin.
  Kaikesta olen huomannut, että kortteilu on saanut aikaan todellisen kevätvillityksen.
  Mukavaa näin sivustalta olla osallisena sen verran, että katselen sujuvasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin juuri ottamassa siitä uuden kuvan, koska illalla ottamastani tuli liian keltainen. Nyt tuli värit paremmin esiin, vaihdan kohta toisen, odotas vaan :-)

   Poista
 8. Ihania kortteja olet taiteillut, ihaillen niitä käyn katsomassa. Hienot kotisivutkin olet tehnyt, paljon sielläkin on nähtävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerään kotisivuille pikku hiljaa tätä taidehistoriaani, mutta kova homma siinä on, kun pitää kerätä kuvat sieltä ja täältä. Mutta haluaisin, että ne olisivat jossain yhdessä paikassa.
   Sitten tämä korttivimmakin vielä samaan aikaan....
   Kiitos Millin :-)

   Poista
 9. OMGorgeousness! Where or where do find the tie to create such masterpieces? I need to quit my day job! Oh that's right- I did- only two weeks left -heehee
  These are so beautiful Uuna- your talent is unending my friend! hugs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Day job is very dangerious for creating, I know, I have teached art many years and then I didn' have strength to do my own ideas at all. Sometimes You have to choose art or eating :-o
   I hope You can soon get back to Your art. Let's eat less and make art more :-DD

   Poista
 10. Kaunis värimaailma kaikissa!
  Ylin on suosikkini ja jos siitä jonkin yksityiskohdan vielä etsin, niin se on tuo puun juurella oleva ruohikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vikki! Ahaa, ruohikko, mielenkiintoista :-)

   Poista
 11. Kauniita kortteja, keskimäinen puhuttelee eniten (just nyt, huomenna voisi olla toisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on nyt sama fiilis, mutta nyt on tulossa taas uusia, joten mieli muuttuu, kun näkee uudet.
   Joka kerta jokin uusi pääsee omaan kansioon :-)
   Kiitos Orvokki!

   Poista
 12. Kaikki ATC-korttisi ovat tosi upeita.... en saa millään kotisivuasi pyörimään, onko vika koneessani vai missä, mutta sivut avautuvat tosi hitaasti tai eivät ollenkaan ( virhe)
  Mielelläni vaihdan kortteja kanssasi, löysin ne kolme, jotka halusit. Ja jos näistä korteista löytyy vapaita, niin ottaisin enemmän kuin mielelläni, myös musiikki-ja perhoskortit ovat upeita. Joten jos näistä laitat minulle kolme, niin ihanaa!

  VastaaPoista