maanantai 27. huhtikuuta 2015

Magellanin pilvet leijuivat luokseni

Magellanin pilvi 1

Olen osa avaruutta, olen yhteydessä maailmankaikkeuteen, ainakin linnunrataan, ja tunne on huima.
Voiko jotain näin taiteellista ja kaunista saada mahtumaan pieneen korttiin? Voi ja näin on tehnyt ♥♥♥ ESTHER ♥♥♥ Herkin liidoin sinisiipi -blogista.

Magellanin pilvi 2

Äskeisen huikean kortin voi voittaa vain toinen Estherin Magellanin pilvi -kortti. Katso tuota taustaa avaruuskiven takana, kehän sisällä. Miten kaunis! Miten oranssi ja violetti pyrkivät sopuun keskenään. Violetti on keltaisen vastaväri, mutta valitsemalla värin kehältä vastavärin vierestä saa upean jännitteen ja kun kuviot ovat vielä niin hienot, niin ei voi kuin huokailla. Tästä tuli minun lempikorttini, vaikka olen saanut niin paljon hienoista hienoimpia kortteja. Jotain tässä vain on, että en voi vastustaa tämän vetovoimaa. Kenties se kiskoo minut avaruuteen ja leijun kohta pölyn lailla tuolla kaukana.


Silmä

Egyptiläinen taide on aina kiinnostanut minua, siksi olen tosi ilahtunut tästä yllätyskortista, jonka Esther on laittanut matkaan.

Tyttö ja nukke

Viime aikainen nukkeharrastus saa minut tietenkin ihan herkistymään tästä suloisesta kortista.
Nyt ovat kortit olleet niin pinnalla, etten ole vieläkään ehtinyt esitellä nukkejani. Ei niitä montaa ole, mutta minulle tärkeitä.

Elämän tiukuja

Kuulin tuulen laulun...  Olen itsekin kirjoittanut runoja tuulesta. Tuuli on jotenkin kiehtova, koska se on vapaa. Mutta tuoko vapaus myös haasteita, yksinäisyyttä, vaikeutta päättää, minne mennä, millä voimalla. Milloin on aika vain hipaista hellästi?Estherin kortit ovat kaunissa koteloissa. Tässä koteloitten kannet, ja alla kotelot sisäpuolelta.

KIITOS ESTHER tästä upeasta postista. En taaskaan voi kuin huokailla.

Nyt on tullut postia niin tiuhaan, että olen ihan pyörryksissä :-ooo Vielä on tulossa yksi vaihto, sitten olen ajatellut pitää vähän taukoa korttien teosta. Puutarhaankin pitää mennä ja vappua juhlia ja muuta. En minnekään pakene, eikä minusta tiedä, mitä innostun tekemään, mutta nyt tuntuu, että istun ja ihailen piiiitkään näitä kaikkia teiltä saamiani kortteja. On ollut ihanaa saada niin paljon postia, kiitos teille kaikille :-DDD


15 kommenttia:

 1. Hienoa että tykkäsit,myös ylläreistä. Kiitos itsellesi myös!

  Tuo 2 kuva ei jostain syystä aukene, ehkä vika täällä päässä ja jälleen en nähnyt näitä sivullani vaan tulin tänne katsomaan sivuasi. Bloggeri reistailee selvästi.Mutta tekniikka on niin ihmeellistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva kaksi on se tärkein, onneksi aukenee täällä. Huomasin äsken kun kävin jollain sivulla, että siellä sivupalkissa oli vielä edellinen postaus.
   Tuli mieleeni, että kun tässä on linkki sinne toiseen maahan, niin kestääkö siksi niin kauan, ennen kuin näkyy sivupalkissa. Muistaakseni viimeksikin, kun laitoin korttisi, kävi samalla tavalla. Odotetaan nyt, jospa se alkaisi näkyä. Jos ei ala toimia, otan linkin pois kokeeksi.

   Ihanat kortit, oikeasti, tykkään kovasti :-)

   Poista
  2. Toimii, on näköjään liian pitkä matka tänne :))

   Poista
 2. Kyllä Esther on taitava ja ahkera, juuri kävin ihailemassa kaikkea kaunista hänen uudessa blogissaa.
  Taidokkasita kortteja olet saanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kävin hänen uudessa blogissaan ihailemassa kankaita ja yhtä jo tekisi mielikin...
   Monipuolisesti taitava tekijä, ei muuta voi sanoa.

   Poista
 3. Hauskaa vapun aikaa! Toivottavasti lumimyrsky ei yllä teille asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjaa lumimyrskyä on luvattu, etenkin teille sinne. Ei nyt enää lunta toivoisi, kun on jo niin kesämielellä. Meille ei taida tulla, mutta voi se yllättää.
   Minä ihailen mieluummin tätä Magellanin pilveä kuin lumipilveä...
   Kiitos Tuulento :-)

   Poista
 4. Jännittäviä avaruudenajan ATC kortteja tyylikkäissä kansioissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittäviä kortteja ja vaihteen vuoksi erilaisia. Kyllä kevät saa minutkin perhosista ja kukista tykkäämään, mutta näissä on sitä jotakin, joka saa minut ihmettelemään ja ihailemaan.

   Poista
 5. Kauniita kortteja Estheriltä, todella kauniita. Hienoja pohjia on maalannut kortteihin ja nähnyt paljon vaivaa.
  Tällaisia on suuri ilo ja kunnia saada:-) Terveisin jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäs anonyymi sinä nyt olet :-D
   Hienot kortit sain, ja nämä ovat todella kädessä vielä paljon hienommat. On kerroksia, on syvyyttä, värejä, muotoja...on siinä ihmettelemistä pienellä ihmisellä.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Sama fiilis täällä, ihailen ja ihailen...

   Poista
 7. Very cool holder Ester made for those atc's! I love the complimentary colors of purple and orange also! ")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Jackie! It is very nice to get cards like these - and holder of course. I've started to wait for a post :-D

   Poista